Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobcie reset Concordii :)

Sam k***a reset mozgu Sobie zrob , po co maja resetowac serwer na ktorym wszystkim dobrze sie gra a ilosc osob online sie zwieksza ?

@topic

Serwer bardzo fajny przypomnialy mi sie pasy na surke to moze cos pogram.0 Lagow 

sygna.png

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam, grałem. Stabilny server to prawda. 

Ile graczy online? Można jakiegos ss z m1? 

Szukam jakiegoś harda.. Trochę ich jest, trudno wybrać.. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Naprawicie przypomnienie hasła na e-mail? Chce wrócić, a hasła nie pamiętam :(

PS: 92267062853352683688.jpg

Przypomnienie hasla moglo zostac wyslane do dzialu spam na dany emailu.

teraz troche zaluje, ze wywalilem all eq(miodne) gdy wzieliscie sie za serwer a ludzi ponoc przybywa

Mimo to zapraszamy:). Na serwerze co tydzien organizowane sa rozmaite eventy, organizujemy je rowniez w srodku tygodnia. Martwisz sie o eq zaprasamy na dt z gm ;) Podczas 1 wyprawy masz szanse 10 ulepszen! Niedlugo zostana tu wstawione filmiki z ox-ow oraz innych eventow by pokazac, ze na serwerze panuje fajna atmosera oraz gra sie przyjemnie. Ponadto za udzialy w eventach czesto sa cenne przedmioty :)

Opublikowano

Przypomnienie hasla moglo zostac wyslane do dzialu spam na dany emailu.

Mimo to zapraszamy:). Na serwerze co tydzien organizowane sa rozmaite ewenty, organizujemy je rowniez w srodku tygodnia. Martwisz sie o eq zaprasamy na dt z gm ;) Podczas 1 wyprawy masz szanse 10 ulepszen! Niedlugo zostana tu wstawione filmiki z ox-ow oraz innych eventow by pokazac, ze na serwerze panuje fajna atmosera oraz gra sie przyjemnie. Ponadto za udzialy w eventach czesto sa cenne przedmioty :)

ewenty ???? haha 

Serwer polecam stabilny itp

ile osob online ? i dajcie ss z m1 

Opublikowano

Naprawicie przypomnienie hasła na e-mail? Chce wrócić, a hasła nie pamiętam :(

PS: 92267062853352683688.jpg

Przypomnienie hasła działa prawidłowo , sprawdź jeszcze raz . I zapraszam do gry :)

Opublikowano

Grałem na serwerze bardzo długo, trzymałem się na forum mimo iż nie grałem...  Starają się od prawie roku? Podnieść server na nogi... Bezskutecznie z tego co widze ; ( Wielkim minusem administracji jest brak dotrzymywania obietnic ... Na wielki update czekaliśmy pare miesięcy, bug z szarżą jeszcze rok po wystartowaniu działał a był dość znaczący w pvp... Kto wie, pewnie dalej nie został naprawiony... Zbyt długo tam siedziałem, servera nie polecam ze względu na administracje. Jeżeli szukasz stabilnego servera, tak polecam ale z innych względów nie można polecieć tego servera.

/Gracz który siedział tam dobre pare miesięcy.

YAY

Opublikowano

Sam k***a reset mozgu Sobie zrob , po co maja resetowac serwer na ktorym wszystkim dobrze sie gra a ilosc osob online sie zwieksza ?

@topic

Serwer bardzo fajny przypomnialy mi sie pasy na surke to moze cos pogram.0 Lagow 

zwiększa się ? aaaa no tak było 11 jest 12 :) 

Serwer kiedyś był spoko ale bez resetu i dużej reklamy nie ma opcji by grało tam przynajmniej 200 osób ;)

Opublikowano

ponawiam pytanie : ile osob jest online??? 

dajcie ss z m1 ch1 jinno i shinsoo 

ile jest online ? sporo , chcesz się przekonać - zapraszam na serwer , download na stronie głównej 

co do ss - hallo czy ja mam spełniać Twoje życzenia ? zaloguj się i sprawdź 

zwiększa się ? aaaa no tak było 11 jest 12 :)

Serwer kiedyś był spoko ale bez resetu i dużej reklamy nie ma opcji by grało tam przynajmniej 200 osób ;)

żartownisia widzę ;) co do reklamy : zareklamowaliśmy serwer na kilku forach , mamy youtobera który już nagrywa filmiki ( na forum znajdziesz więcej informacji ) rozmawiamy z kilkoma innymi osobami więc kolego nie wyskakuj z czymś , o czym nie masz zielonego pojęcia 

Grałem na serwerze bardzo długo, trzymałem się na forum mimo iż nie grałem...  Starają się od prawie roku? Podnieść server na nogi... Bezskutecznie z tego co widze ; ( Wielkim minusem administracji jest brak dotrzymywania obietnic ... Na wielki update czekaliśmy pare miesięcy, bug z szarżą jeszcze rok po wystartowaniu działał a był dość znaczący w pvp... Kto wie, pewnie dalej nie został naprawiony... Zbyt długo tam siedziałem, servera nie polecam ze względu na administracje. Jeżeli szukasz stabilnego servera, tak polecam ale z innych względów nie można polecieć tego servera.

/Gracz który siedział tam dobre pare miesięcy.

@up 

Administracja się zmieniła . Co do twojej gry skończyłeś ją po otrzymaniu perma więc jak mogłeś grać dalej ? A serwera nie polecasz z zawiści ponieważ otrzymałeś perma na własne życzenie . W grze osiągnąłeś jedynie 71 lv więc nie oszukujmy się nie za wiele . Twoja reputacja nie osiągnęła większego pułapu . Pozdrawiam .

Opublikowano

ponawiam pytanie : ile osob jest online??? 

dajcie ss z m1 ch1 jinno i shinsoo 

Jinno:

00455682416068135790.jpg

W shinsoo chyba nikogo nie ma.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Wy jestescie od X-worlda nie?

Widac stabilnosci dopracowanie ^^

Zawitam na Concordii znów tylko zeby bylo wiecej graczy!

Ale takto serwer super :3

Opublikowano

no tititit juz gosciu wbijam od zera na kilkuletni serwer

jeszcze chyba nikogo tak slonce nie przycmilo.

Gralem na poczatku i ujme to tak, marke sobie wypracowaliscie z czasem bo poczatkowo była kupa straszna (cofki,kicki,ddosy), na starym gownie nikt nie bedzie gral to macie jak w banku, takze albo ciagniecie to dalej z 15 typeczkami online albo reset i 2k typa zalogowanych na stabilnym hardzie

Opublikowano

Jinno:

00455682416068135790.jpg

W shinsoo chyba nikogo nie ma.

Chyba masz jakies stare informacje :). Widac zanaczyc wzrost graczy na serwerze. Nie tylko wracaja do nas starzy wyjadacze, ale rowniez mozna zauwazyc spora ilosc nowych graczy. Po prezentacji serwer zaczyna stawac na nogi. Rzecz jasna nie stanie z dnia na dzien lecz idziemy w dobrym kierunku. Po prezentacjach i nowych filmikach na yt wszystko ruszylo. Liczby mowia same za siebie. Dodam tylko ze serwer jest reklamowany nie tylko tutaj.

M1 wygla teraz tak :

28652228081638252766.jpg

Mala porada dla nowych graczy jak zarobic szybko na eq :).

Opublikowano

no tititit juz gosciu wbijam od zera na kilkuletni serwer

jeszcze chyba nikogo tak slonce nie przycmilo.

Gralem na poczatku i ujme to tak, marke sobie wypracowaliscie z czasem bo poczatkowo była kupa straszna (cofki,kicki,ddosy), na starym gownie nikt nie bedzie gral to macie jak w banku, takze albo ciagniecie to dalej z 15 typeczkami online albo reset i 2k typa zalogowanych na stabilnym hardzie

napisałeś to tak jakby cyt. "(cofki,kicki,ddosy)" trwały przez nie wiadomo jak długi czas istnienia serwera, a prawdę mówiąc nie było jakiś ciągłych tego typu problemów -  owszem, były DDoSy które zawsze blokowaliśmy w błyskawicznym tempie, fakt lagowało i wyrzucało co jakiś czas z gry ale bez przesady.. nikt nam nigdy maszyny z nóg nie powalił, godzina borykania się z jakimiś januszami i po problemie, może raz czy dwa serwer przechodził dłuższy kryzys z powodu ataków.. także na stabilność bym nie narzekał ;)

stary, nikt Ci nie każe grać na S1 - nie jestem zwolennikiem zamykania serwerów i ten serwer na pewno nie zostanie zamknięty.  :mellow:

jak na moje to może grać tam nawet sobie tych 15-stu "typeczków" i serwer wcale nie musi zarabiać ;)

jak znajdziesz ochotę to będziesz miał szansę wykazać się na naszym drugim projekcie concordii s2 - nic na siłę :)

w ogóle napisałeś to jak jakiś pro elo kozak.. a przeglądając Twoje posty też mogę Cie nazwać co najwyżej gównem :) :)

=======

M2 BOB

=======

WItam,

pobralem testowa wersje (demo) i mam zamiar kupic full, tylko nasuwa sie pytanie:

kilka opcji nie dziala, typu fishbot,podnoszenie przedmiotow,potionowanie się.Czy to jakies ogranicznie testowejwersji? czy juz powinno dzialac ? nie chce wywalic 50 zl w bloto

pozdro

=======

M2 BOB

=======

witam,

czy ktos z uzywajacych moda na owym serwerze ma problem z widocznoscia przedmiotow?

miecz w rece oraz zbroje na klacie widze, za to nie widac ekwipunku i przedmiotow na pasku szybkiego wyboru.

ktos wie jak to naprawic?

---

Witam,

Jako, że startuje nowy serwer XXXXXX a moj internet uniemozliwia pobranie klienta w dniu dzisiejszym, pisze z prosba o config lub ip oraz port ktory trzeba wklepac do kamer moda zeby odpalic wyzej wymieniony serwer.

pozdrawiam

nie pozdrawiam.

Opublikowano

up

grałeś w ogóle młody na początku concordii?

była ddosowana dzień w dzień wiec o czym tu mowa gownixie?

Padlem xD

Ty wgl wiesz z kim piszesz?

Opublikowano

no wlasnie nie kojarze szczocha to sie pytam kto to jest niby?

Koleś , zbłaźniłeś się na całej lini swojego nędznego frontu . Every - to właściciel  Concordii :) widać jaki z Ciebie gracz amator ;) 

Opublikowano

Administracja się zmieniła . Co do twojej gry skończyłeś ją po otrzymaniu perma więc jak mogłeś grać dalej ? A serwera nie polecasz z zawiści ponieważ otrzymałeś perma na własne życzenie . W grze osiągnąłeś jedynie 71 lv więc nie oszukujmy się nie za wiele . Twoja reputacja nie osiągnęła większego pułapu . Pozdrawiam .

Administracja sie zmieniła? Z tego co widze to doszedłeś tylko ty, Creq i perm zostali.

Konto wymieniłem za konto w LoLu i to nie ja zostałem zbanowany tylko ktoś kto tam grał. Osiągnąłem to co chciałem czyli fakt bycia najlepszym na turnieju 40-50 Czy jak to tam leciało, na turniej czekałem pare miesięcy i się nie doczekałem więc koniec gry nadszedł. *Reputacja*?  Każdy mnie przynajmniej kojarzył ze względu na czas jaki spędzałem na Concordi. Na forum siedziałem sporo chodź tak często się nie odzywałem, sytuacje servera znałem. Na wakacjach wbiłem zobaczyć jak tam po wielkim, wyczekanym UPDATE ! Gdy zobaczyłem że bug z szarżą (Posiadając najlepszy pet na woja gdy używało się szarży zabierało 3k hp) NIE JEST NAPRAWIONY, stwierdziłem że nie będę grał na serverze na którym bardzo znaczący bug do pvp nie jest naprawiony po roku od startu.

Nie jest to zawiść, jest to zdanie wyrobione po paru miesiącach siedzenia na waszym serverze.

Pozdrawiam.

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...