Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten komp z którego pisze nie jest do gier bo jest zbyt słaby a mój komp na którym gram ma uszkodzony procesor i musze ogarnąć 500zl :P a chodze do szkoły więc troche z tym ciężko :P

nie martw sie chodząc za wczasów do szkoły też ogarniałem torby a szkołe traktuj jak dodatek ale rób tak jak ja łącz wszystko w jedną całość  ogarniaj torby w szkole a wracajac do domu z hajsem siadaj przed kompa i graj w concordie

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie martw sie chodząc za wczasów do szkoły też ogarniałem torby a szkołe traktuj jak dodatek ale rób tak jak ja łącz wszystko w jedną całość  ogarniaj torby w szkole a wracajac do domu z hajsem siadaj przed kompa i graj w concordie

hehe :D

wie ktoś może kiedy prezka/strona/forum? już prawie czerwiec :D

refreesh :D 

Opublikowano

hehe :D

wie ktoś może kiedy prezka/strona/forum? już prawie czerwiec :D

refreesh :D

w kazdym razie start za jakies 2 tygodnie wiec strona ruszy lacznie z forum mysle za okolo tydzien czasu

Opublikowano

administracja chyba przestała się starać.. 0 wieści... powinni sie wypowiadac prezke spokojnie mogą już wrzucić na mpc.. zrobić ankietę żeby orientacyjnie wiedzieć ile będzie online itp :P 

Opublikowano

wie ktoś co z s1? czyli concordią? :D ile tam teraz luda gra? jest po co wracać? może w wakacje zacznę tam na nowo grę :D tylko dobrzy by było żeby chociaż 300 online było :) a jakby wrócił do świetności kiedy było grubo ponad 1k? marzenie <3

( sorry za jeszcze 1 post ale jak edytuje pewnie nikt nie odpowie)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś coś wie? administracja nie daje znaku życia....

Na fanpage pojawiają się posty związane z wygranymi osobami więc pewnie coś szykują ;-)

Opublikowano

I co z tym s2, jakieś info? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skad takie info?

z tąd ze serwer mial wystartowac z pol roku temu + od tego czasu zadnego info od administracji czy na fb , tylko widac zainteresowanie graczy jednak zadnego info z ich strony nie ma

Ten serwer jeszcze działa? 

Ile online? Jakieś ss z m1? :)

z tego co wiem to jest jakies 10 osob online wiec nie polecam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERWER, OD DZISIAJ SIE NA NOWO ROZKRĘCA!

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

pliki concordii już dawno na mpcforum, a ona nadal się trzyma. Propsy 

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten serwer żyje? :O Małe zainteresowanie jest. Na forum tez tłumów teraz nie widzę, a znowu nie jest późno.

Ile osób jest online? Opłaca się zaczynać? Administracja się interesuje?

Opublikowano

Ten serwer żyje? :O Małe zainteresowanie jest. Na forum tez tłumów teraz nie widzę, a znowu nie jest późno.

Ile osób jest online? Opłaca się zaczynać? Administracja się interesuje?

Myśle że w okolicach 100 osób, podobno opłacili do 2020 więc powinien być stabilny

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Myśle że w okolicach 100 osób, podobno opłacili do 2020 więc powinien być stabilny

Opłacać serwer na następne 5 lat? Dla mnie jest to dziwne.. W porządku. Dziękuję za informację. 

A Administracja jest zainteresowana jakimś rozwojem, czy raczej wyj#%ane?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...