Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłacać serwer na następne 5 lat? Dla mnie jest to dziwne.. W porządku. Dziękuję za informację.

A Administracja jest zainteresowana jakimś

rozwojem, czy raczej wyj#%ane?

­

Event jest w piątek więc raczej zainteresowana (chyba)

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie najbardziej zainteresowany jest jeden z członków administracji - Nathan. Jak jest z resztą - nie wiadomo. 
W każdym bądź razie sami gracze próbują na własną rękę rozkręcać ponownie serwer, pisząc do youtuberów czy nie nagrywali by serii z tego serwera. Na chwilę obecną wiem o dwóch graczach którzy nagrywają, a ludzi z dnia na dzień pojawia się trochę wiecej. Nie są to tłumy wiadomo, ale sam myślę by tam wrócić, bo jest stabilny i dobrze mi się tam grało. 

Opublikowano

No co wy? Przecież wbiłem przed chwilą to tam jest z 5 - 10 osób.

Jest prawie północ... 

I ja nie pisałem, że gra 1k ludzi, bo mówię - ludzie wracają powoli powoli. 

Opublikowano

Wracają tutaj już od roku i wrócić nie mogą.

W godzinach szczytu nie jest więcej. Jak mówie, pułap online nie przekracza nawet 20.

Opublikowano

Więc się mylisz, bo już od paru dni przekracza ten '' limit '' 20 osób. A wrócić '' nie mogli '' ( w tym ja ), bo sam myślałem, że serwer umarł to raz, a dwa było wieczne pytanie '' co z tym serwerem '' bo niby miało być s2, potem nie było i tak w koło, a teraz jest postawione jasno na rozkręcenie tego serwera i tyle. Może się rozkręcać jak dla mnie nawet miesiąc, albo i dwa to jest bez znaczenia dla mnie, bo wiem, że serwer będzie stał. A jak już się rozkręci to nie jeden wróci, bo nic lepszego na '' rynku '' nie ma. 

Opublikowano

Wracają tutaj już od roku i wrócić nie mogą.

W godzinach szczytu nie jest więcej. Jak mówie, pułap online nie przekracza nawet 20.

Kolego piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia . Co do graczy - z dnia na dzień przybywa, nie jest ich nie wiadomo ile ale z dnia na dzień widzę coraz więcej graczy nie tylko w M1 . Co do youtoberów , obecnie zaczyna dla nas nagrywać 2 youtoberów , z kolejnymi trzema właśnie dziś zacznę rozmowy . Concordia jest opłacona do prawie 2020 roku co czyni go stabilnym serwerem. Nawet gdy serwer był pusty przez pewien okres czasu to nadal był włączony. Dlatego zachęca to graczy, ponieważ w obecnej nędznej sytuacji innych serwerów, które stoją od 1 do 3 miesięcy celem zgarnięcia jak największej kasy i zwinięcia interesu Concordia jako jeden z nielicznych serwerów gwarantuje że konta graczy nie zostaną skasowane po miesiącu gry i w każdym momencie można wejść na serwer.

Dla informacji niedowiarków - wczoraj o godzinie 18:00 było na serwerze 80 osób, może to i mało - ale tydzień temu nie było nikogo w M1.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Nathan , Team ConcordiaMT2

Opublikowano

Miała startować taka s2 concordia, gdzie to jest? :v

Nie ma i po co Ci s2 skoro s1 stoi bez żadnych problemów.

Opublikowano

Dokładnie po co komu s2 skoro na s1 niczego moim zdaniem nie brakuje jest jednym z najlepszych serwerów w jakie grałem, a trochę ich było, także bardzo zachęcam do powrótów jak i zaczęcia swojej przygody od nowa, im więcej osób będze wbijac tym szybciej serwer się rozkręci a nie jęki, stęki że nie ma ludzi jak mają wbijać skoro takie komentarze płyną...

Bootleg

Zuke

Opublikowano

hahah masz pajacu wgląd na serwerze ile osób jest ? 30 to samych sklepów było dziś rano 

yWBzaq3.jpg

Godziny szczytu w metinie, sobota godzina 13-14.

Dalej chcesz się kłócić?

Opublikowano

hahah masz pajacu wgląd na serwerze ile osób jest ? 30 to samych sklepów było dziś rano 

Widzę ładnie się zachowuje GM serwera.  :D

Opublikowano

Mi tam osobiście serwer się podoba, nie mam żadnych lagów ani nie napotkałem żadnych błędów. Jedynie administracja jakaś taka sztywna... ale jest w miare ok. 8/10 :)

Opublikowano

Potrzebne jest tylko, ( a zarazem AŻ ) na nowo rozkręcenie serwera. Tylko przydałoby się ( jak dla mnie ) aby administracja  ( oprócz Nathana ) dała o sobie jakiś znak życia, a nie że tylko jeden GM ma cały serwer na głowie. Niech się zaczną pokazywać i pokazywać, że im też zależy na rozkręceniu serwera, a nie tylko graczom i wtedy myślę, że serwer mógłby ożyć. 

Opublikowano

O kur.wa to zmienia postać rzeczy :D

Pewnie o spota trzeba się bić, szkoda... gdyby było mniej ludzi to bym zagrał bo nie lubię o wszystko walczyć :c

Opublikowano

O kur.wa to zmienia postać rzeczy :D

Pewnie o spota trzeba się bić, szkoda... gdyby było mniej ludzi to bym zagrał bo nie lubię o wszystko walczyć :c

Wiesz.. szczycić się faktycznie na razie nie ma czym, ale pamiętaj, że jeszcze do niedawna praktycznie nikogo nie było. Serwer stoi 2 lata i mimo braku graczy wciąż stał i stać będzie. Kwestia jest tylko rozkręcenia go na nowo. Jak się reszta team'u przyłoży tak jak Nathan to mógłby wrócić do życia ten serwer i sam na niego wtedy wrócę. Czas pokaże...

Opublikowano

Fotka zrobiona przez GM'a opublikowana na fejsie, ja tylko pobrałem i wstawiłem tutaj. 

68746826988234384017.jpg

A druga fotka moja z eventu - DT z GM 

38208892676573935733.jpg

Oczywiście w dt byli tylko Ci co mogli wejść i co chcieli, a nie wszyscy, bo jeszcze xxx osób zostało w miastach / expowiskach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...