Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fotki były robione jakoś godzine temu. Na serwie  ( gdy GM pisał przed wejściem do dt ilu jest ludzi na serwerze ) liczba wynosiła łącznie 108 jak dobrze pamiętam. Z resztą na powyższym ss od GM'a jest pokazana liczba graczy kilka czy kilkanaście minut wcześniej nim poszliśmy na dt, więc jeszcze dochodzili też ludzie, bo wypad się rozpoczął dokładnie o 20:33. 

O no akurat mnie uprzedziłeś ^^ więc liczba jest podana na tacy :P

Opublikowano

No to już się sciaga, widzimy sie na serwerze

~~~ Jakaś reklama bedzie u kogos?

Powiem tak, robię co mogę aby ten serwer stanął na nogi . Obecnie nagrywa dla nas 5 youtoberów z subami od 1,5 do 3k . Będę rozmawiał z głównym adminem jutro o dalszej reklamie. Ponadto grupy na facebooku związane z metin2 są opanowane przez posty samych graczy którzy reklamują serwer. Praktycznie na każdej grupie jest coś o Concordii . Co do dalszych poczynań będę informował na bieżąco .

Pozdrawiam 

[GM]Nathan

Opublikowano

ten serwer się już wpalił i wszystkim znudził nie rozumiem jak można odgrzewać jednego kotleta 10 razy :)

Lepsza concordia która stoi tyle czasu i staje na nogi niz serwery znanego tu Przemka ktore stoją 2/3 miesiace i padają bo hajs sie zgadza ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

ten serwer się już wpalił i wszystkim znudził nie rozumiem jak można odgrzewać jednego kotleta 10 razy :)

Ja nie rozumiem jak można gadać podobne głupoty.. 

Odgrzewać to odgrzewają Ci, co stawiają jeden serwer, po 2 miesiącach zamykają, stawiają kolejny dokładnie taki sam, znowu pada po 3 miesiącach i znowu startują z tym samym itd. itd... 

Concordia mimo braku ludzi, gdzie jeszcze pare tygodni temu były 4 osoby max na serwerze w dalszym ciągu stała. 

To, że się znudził? Nie wiem, być może. Ja osobiście odszedłem jakiś rok temu przez to, że się doprosić nie mogłem o naprawienie jednego buga, który był dość istotny i trzeba było spamować xxx razy o to, natomiast to co się teraz robi na '' rynku '' każdy widzi. Praktycznie każdy serwer który wychodzi jakoś nie potrafi się utrzymać to raz, a dwa jeśli ludzie zaczynają wracać na Concordie + zaczynają na niej grać nowi to też o czymś świadczy. Największą zaletą tego serwera, czego nie ma żaden inny jest stabilność, a to czy ktoś woli hard czy easy to jest zupełnie inna kwestia. 

Opublikowano

Polecam serwerek powoli wraca stara concordia! co raz więcej ludzi tu macie ss z niedzieli o godzinie 14.00 ile ludzi było : http://screenshooter.net/100280899/jhdfxtidodam jeszcze ze wczoraj było jeszcze więcej online wieczorem! co raz więcej osób wbija na serwer!

Zapraszam na 3 mój odcinek z concordii : https://www.youtube.com/watch?v=IPbQLpSgyiQ

Zapraszam do gry codziennie eventy czy to raty czy dt z gm cos się dzieje !

Opublikowano

Polecam serwerek powoli wraca stara concordia! co raz więcej ludzi tu macie ss z niedzieli o godzinie 14.00 ile ludzi było : http://screenshooter.net/100280899/jhdfxtidodam jeszcze ze wczoraj było jeszcze więcej online wieczorem! co raz więcej osób wbija na serwer!

Zapraszam na 3 mój odcinek z concordii : https://www.youtube.com/watch?v=IPbQLpSgyiQ

Zapraszam do gry codziennie eventy czy to raty czy dt z gm cos się dzieje !

Zagrał bym na concordi, gdyby nie ten typ -_-

Opublikowano

Ponawiam prośbę. Jako że większość starych graczy od dawna ( 2 lat, roku) nie grała, moglibyście dodać te zioła dla koni do handlarzy... Bo robienie nowej postaci dla jednego zioła Jest bezensowne, a na handlu nie da się go zdobyć.

Opublikowano

Witajcie,

Ogłaszamy konkurs na Niebiańskie Monety !!!

Do wygrania są następujące kwoty Niebiańskich Monet :

1 miejsce - 575 NM (kwota 50zł)

2 miejsce - 575 NM (kwota 50zł)

3 miejsce - 575 NM (kwota 50zł)

4 miejsce - 220 NM (kwota 20zł)

5 miejsce - 220 NM (kwota 20zł)

Co należy zrobić aby wziąć udział w konkursie ? :

* Polubić ten - fanpage 

* Polubić ten post

* Skomentować ten post : " Gram na Concordii "

* Udostępnić ten post w jednej z grup :

Wyniki konkursu ogłosimy : 20 Listopada

Wszystkie linki przez Was udostępniane będziemy sprawdzać.

Zapraszamy do udziału w konkursie.

Team ConcordiaMT2

Opublikowano

na serwerze z dnia na dzień coraz więcej graczy, zapraszamy.

kiedy s2?

hohoohohoho wracamy  :)

Jak ty to i ja :) 

Polecam

Opublikowano

Eventy na Sobote (14.11) : 

14:00 - 24:00 - Raty+30%

16:00 - Konkurs OX (1 tura)

19:00 - Konkurs OX (1 tura)

20320222247289145172.png

Eventy na Niedziele (15.11) :

14:00 - 20:00 - Raty +35%

15:00 - Szukanie [GM]

20:00 - ZUO 

Zapraszamy do udziału w eventach.

1380377936-U975232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...