Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliscie z darmowego misterygifta?

prezerwatywa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

French Maid Nidalee na smurfie na Rosji, na main koncie na razie nic, nie dostałem bana na chat, jedynie za afk dostawałem. :)

Opublikowano

Darude sandstorm katarina :v

Ok,rozumiem za napisanie na temat dostałem ostrzeżenie dziękuje  <3  <3

haha lol ten warn :DD:D:D:D

piltover blitzcrank :v

Hello there.

Opublikowano

To trzeba się logować do gry? Bo nie grałem dawno i nwm czy aktualizację pobierać?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@Ronter dokładnie na koncie co miałem restrykcje po fali od rito dostałem a na tym co nie miałem żadnego bana ani restrykcji od sezonu 2 nie dostałem jeszcze dziwne

ale zobaczymy jeszcze.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@Ronter dokładnie na koncie co miałem restrykcje po fali od rito dostałem a na tym co nie miałem żadnego bana ani restrykcji od sezonu 2 nie dostałem jeszcze dziwne

ale zobaczymy jeszcze.

Może źle napisali i dają tym co mieli bany by się poprawili w następnym sezonie xD

Opublikowano

Największą bekę bym miał jak by ktoś dostał Assasin Master Yi :D

Skina żadnego jeszcze nie mam, póki co wystarczy poczekać.

Opublikowano

Narazie jeszcze nie rozkminiam jak to dostać ;f Szukam w zakładkach, a na 2 koncie dostałem odrazu po zalogowaniu Vayne Łamaczke Serc ;>

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Nic nie mam :/

sprawdzę fake konta,

Zapomniałem, że ich nie mam...

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mega opcja :D jestem naprawdę zaskoczony :P na dwóch kontach otrzymałem następujące skiny do Ryze i Annie : Ryze Pirat­ (Niedostępny cena 975 RP) oraz Annie w Krainie Czarów (Niedostępna 1820 RP) xD

Opublikowano

Buuuuuuuuuuu  ja też chcę !!! Ale chyba nie mam co marzyć ;/ Mogli dać jakieś info pół roku temu, że będą nagradzać to bym była grzeczna ;D

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ci co dostają cały czas to mieli jakieś bany lub restrykcje? xD

@czarnaaa

Najlepiej że ja cały czas flejmie i 0 blokad na chat, tylko 3x po tygodniu ban za afk i kilka po 1 i 3 dniach więc na mainie mogę się nie złapać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...