Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliscie z darmowego misterygifta?

prezerwatywa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Nic xD, ale jakoś nie płaczę, i tak nic nie tracę, a ogólnie fajna sprawa skin za free, wyprzedaże, jeszcze niech dadzą żetony/żeton by móc naprawić te błędy z początków gry :D. A jeśli chodzi o te 95% to nie są plotki? te 5% to są chyba permy za flame (o ile się takie da dostać) lub za cheaty.

Opublikowano

Jak sprawdzić czy otrzymałem tego gifta? ­Nigdy nie byłem karany, a nic mi się nie wyświetla po zalogowaniu.

Rozdają je stopniowo, możesz dostać dzisiaj popołudniu, wieczorem, albo jutro! ;)

Ja też jeszcze nie dostałem, ubolewam bo nie biorą pod uwagę faktu ile hajsu wydałem na grę, a pytałem się o to 3 dni temu! xD

­

Opublikowano

Nic nie dostałem, jestem wśród 5% najbardziej toksycznych graczy League of Legends!

Opublikowano

to samo 95% już to widze jakiś 120 znajomych od emnie nie dostali tak wiec pierdolenie takie zeby bylo .

Właściwie skąd się wzięło te 95%? A no tak, pols******e (sam dałem cenzurę :>) nie wiadomo skąd wzięli takie informacje i rozpowiadają, a na pewno 45% community nie otrzyma obiecanej nagrody...

­

Opublikowano

Właściwie skąd się wzięło te 95%? A no tak, pols******e (sam dałem cenzurę :>) nie wiadomo skąd wzięli takie informacje i rozpowiadają, a na pewno 45% community nie otrzyma obiecanej nagrody...

­

Support dawał taką informację.

Opublikowano

Support dawał taką informację.

Skoro dawał to jakiś screen też musi być, a to że 95% NA otrzymało gifta, to nie znaczy że na EUNE też ma tak być! ;)

Obawiam się że nie otrzymam... :P

@Aeternum tak powiedziałem, bo oczywiste jest że EUNE jest bardziej toksyczne (tak mi się wydaje)... tak czy siak, również mam nadzieję że dostanę gifta, bo przez rok nie opuściłem żadnej gry, ani nie otrzymałem żadnej blokady prócz tej co były problemy z trybunałem! ;) No chyba że tym 5% comm. jest część EUNE xD

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNeVdi When asked just how soon these gifts will be going out, Lyte noted:

"We're running a final test today, and the gifts will start going out tomorrow. Around 95%+ of players are getting the gifts, so it's a pretty massive undertaking. 
Hopefully players are presently surprised."
ja tu nie widzę nic o tym, że to tylko NA, ale może się mylę. W każdym razie bana na 2 tyg u mnie nie było, tym bardziej rankingowego/perma/chat restrictów, więc liczę na tego gifta, jeszcze go nie mam ;p
Opublikowano

Ja mam max czterech znajomych z czego z dwoma czasem coś pyknę, i to tutaj z forum. Ale obawiam się że Rito może brać pod uwagę też Leaverbustera. (WhiteZorin jak zawsze pomocny w ciul)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...