Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliscie z darmowego misterygifta?

prezerwatywa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na EUW dostałem Sultan Tryndamere, a na EUNE Super Galaxy Rumble  <3  <3  <3   Mam  jeszcze kilka kont na których nie dostałem giftów, ale spokojnie dalej je rozdają wiec poczekajmy ;)

Opublikowano

Xin zhao Husarz

Słabo. Chciałem coś do teemo, lux, fiora.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dziwnie... Na głównym koncie nic nie dostałem ( Nie jestem pewien czy nie złamałem przepisów )

Lecz na smurfie powinienem dostać na 100%, lecz dalej nie mam. :c

Opublikowano

Ale jak niektórzy nie dostali to CHYBA dlatego ze konto musialo byc zalozone PRZED 2015 czyli w roku 2014  ale ja tam nie wiem

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ludzie no, to nie jest temat do wyżalania się, że nie dostaliście prezentu ... Trochę ogaru, nic nie dostaliście, to nie spamujcie.

Opublikowano

Teraz odbanowano moje konto główne (za afk) i uwaga XDD  W ciągu roku 2014 dostałem z 5-6 banów za afk i jakiś tam za flame i wiecie co? Dostałem skórke do Gnara - Dino Gnar.

Ale ten Riot jest głupi. Tak straszy, że bla bla bla karamy złych a wynagradzamy dobrych :D  Zdziwiłem się ale patrze, loguję się a tu jakiś lag i wyskakuje gift od Riot Games.

Tylko szkoda, że w historii prezentów nie widnieje nic :c

Opublikowano

SHOCKBLADE ZED RITO PLSSS CHCIAŁEM BLOOD TRESH'A ;/. ;D takie prezeńciki

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nadal nic, kurcze, mam nadzieję, że nie zapomną o połowie serwera EUNE, bo Polaczki :P Do lutego myślę, że powinniśmy dostać cokolwiek. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Trynda z jakims tam mieczem albo niesmiertelny juz nie pamietam:D

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...