Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliscie z darmowego misterygifta?

prezerwatywa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic xD, ale jakoś nie płaczę, i tak nic nie tracę, a ogólnie fajna sprawa skin za free, wyprzedaże, jeszcze niech dadzą żetony/żeton by móc naprawić te błędy z początków gry :D. A jeśli chodzi o te 95% to nie są plotki? te 5% to są chyba permy za flame (o ile się takie da dostać) lub za cheaty.

Jak chcesz naprawić błędy z początku gry skoro żetonem można zrefundować przedmiot który zakupiło się nie dłużej niż miesiąc/3 miesiące temu? o.O

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ale nie musisz mieć kupionych min. 10, tylko DO kupienia 10, tzn np Lee ma 5 skinów do odblokowania, to potrzebujesz jeszcze kolejnej postaci co ma 5 skinów do odblokowania.  ;)

To nie na tym polega. Ogólnie trzeba posiadać minimum 10 skinów . Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj w tym temacie . Dziękuję i narazie .

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

To nie na tym polega. Ogólnie trzeba posiadać minimum 10 skinów . Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj w tym temacie . Dziękuję i narazie .

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisane było że musisz mieć 10 dostępnych skinów by dostać gifta... Czyli jak masz 1 champa to raczej nie dostaniesz gifta :)

Opublikowano

Nie rozśmieszaj Mnie, na smurfie nic nie miałem, a jakoś Zombie Ryze wpadł. :)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Coś mi się wydaje że leave buster jest liczony i nici ze skinów na 2 kontach :P, ale to nic mi to nie przeszkadza xD

@avoi123

Ciesz się że wg dostałeś :)

Ja mam tylko 2 konta i jeszcze 1 u kebabów miałem chyba 6 lv ale tamto konto nawet nie sprawdzam bo nie gram na nim :P

Raczej nie liczą Leave Bustera..

Opublikowano

Ja już mam absolutny mindfuck z tymi giftami.

Karany nigdy nie byłem, chyba że liczymy leaverbustera w co wątpię.

Skórek mam 8.

Postaci wykupionych 43, nie liczę tych z rotacji co nie mam wykupionych.

Restrykcji też nigdy nie miałem.

Jak to końcu jest? Bo serio mindfuck mam ładny...

Opublikowano

Kolejny k***a mądry, musisz spełniać warunki otrzymania mystery skina, czyli móc otrzymać 10 skinów, czyli nie mieć 10 z dostępnych do posiadanych champów w sklepie+większości niedostępnych. Czytać ze zrozumieniem się człowieku naucz, potem myśl o poprawianiu innych.

Opublikowano

Ja już mam absolutny mindfuck z tymi giftami.

Karany nigdy nie byłem, chyba że liczymy leaverbustera w co wątpię.

Skórek mam 8.

Postaci wykupionych 43, nie liczę tych z rotacji co nie mam wykupionych.

Restrykcji też nigdy nie miałem.

Jak to końcu jest? Bo serio mindfuck mam ładny...

Powinieneś dostać, bo nie ma wzmianki o LeaveBusterze :v

Opublikowano

Na EUW dostałem gifta, a na eune na żadnym koncie nie otrzymalem. Pewnie teraz rozdają na eune i po prostu trzeba poczekać ;)

Jeszcze chyba nie :/ Są z 4 serwery. Eune pewnie ostatnie. 

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Dalej się zastanawiam czy jak miałem coś w stylu (przed każdym rankedem 5 min banana na 5 gier) to czy wpływa to na tego gifta.

W jednym temacie zbluzgali za nieczytanie ze zrozumieniem... a Ja się po prostu upewniam xD

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Czyli dostane czy nie mam :

30 postaci, 5 skinów 

Miałem max bana na 3 dni i leavebustera.

Powinieneś dostać tak samo jak ja, jedynie za co mialem bana to za wychodzenie z gier, 0 chat restrict'ow mam z 25 postaci i 2 skiny

Opublikowano

Dalej się zastanawiam czy jak miałem coś w stylu (przed każdym rankedem 5 min banana na 5 gier) to czy wpływa to na tego gifta.

W jednym temacie zbluzgali za nieczytanie ze zrozumieniem... a Ja się po prostu upewniam xD

to nie wpływa na otrzymanie gifta. nie jest to restrykcja, ban czy cokolwiek, a chwilowa kara, za opuszczenie gier w lobby. jeżeli jedynie to otrzymałeś gift powinien być Twój, tak sądzę. chyba, że jest to kolejka niższej wartości - wtedy możesz nie otrzymać gifta. 

a ja nie dostałam, smutno mi prawie. liczyłam na kolejnego, cudownego skina do Fieddla - innych mystery nie otrzymuję. :c 

Opublikowano

Nigdy w życiu nie dostałem bana na chat. Nie miałem żadnych banów oprócz kilku na początku gry za afk (ponad rok temu) i nic nie dostałem...

Opublikowano

Nigdy w życiu nie dostałem bana na chat. Nie miałem żadnych banów oprócz kilku na początku gry za afk (ponad rok temu) i nic nie dostałem...

Naucz się czytać, gifty są rozdawane STOPNIOWO

Opublikowano

Nonsens jak w 2014 banowali za "niesłuszne reporty" od dzieci, które nie potrafią przegrywać. Napisało się "gg" i już report i nałożenie blokady chatu, mogli dawać te gifty jeżeli nawet miałoby się tą blokadę kiedyś...

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...