Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaliscie z darmowego misterygifta?

prezerwatywa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 603
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nic... I co wy nie potraficie czytać czy co? Nie możesz mieć zablokowanego chatu co ludzie dostawali i 14-dniowego lub więcej blokady konta... Czyli jak dostaliście zawieszenie na 5 gier to raczej dostaniecie :). Ja dostałem 3x bana po tygodniu za afk a jakoś się kwalifikuje xD

Opublikowano

Nadal nic... I co wy nie potraficie czytać czy co? Nie możesz mieć zablokowanego chatu co ludzie dostawali i 14-dniowego lub więcej blokady konta... Czyli jak dostaliście zawieszenie na 5 gier to raczej dostaniecie :). Ja dostałem 3x bana po tygodniu za afk a jakoś się kwalifikuje xD

Porąbane... Wbiłem raz katą PENTE, to jakieś dziecko dało mi za spam, bo popłakało się...

Ty no weź nie szalej ...

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Porąbane... Wbiłem raz katą PENTE, to jakieś dziecko dało mi za spam, bo popłakało się...

Ty no weź nie szalej ...

Najlepsze jest to że ja strasznie wyzywam ludzi jak im nie idzie i ani na 5 gier nie dostałem restrykcji :P, lepiej już wyzywać innych i nie dostawać blokad xD

Opublikowano

Ej wy jestesnie na EUN Czy EUNE Czy jak sie to pisze bo ja EUNE i jeszcze nie dostalem :(

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Kurde jak anivie rozdawali to byłem jednym z pierwszych na tym forum to teraz pewnie nawet tydzień bd czekał :P! Liczę na skin do mundo/lee/riven albo ziggsa :D

Opublikowano

Jak na razie jeszcze nic, może do wieczora dziś coś wpadnie, chociaż wątpię ;) A konto od 2014 roku robione, dywizja, niebanowane, a i tak nic. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Konto od 2 sezonu, na którym nie było żadnych blokad, żadnych banów i okrągłe 0 flame w meczach.

Gifta jak nie było, tak nie ma.

Zobaczymy, może jeszcze dostanę, choć wątpię. ;)

Opublikowano

Lover Ashe czy cuś, ta z walentynek. Czekam na buffa do Ashe i można robić jechanke.

Kappa

Opublikowano

Nigdy nie miałem bana ani restrykcji chatu ale nie dostałem nic na 7 kontach xD

(tak spełniam wymagania konta mają 30 lvle)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Na 12 lvl smurfie EUNE dostalem Blade Mistres Morgana.

Na EUW Black Belt Udyr... peszek ze mam tam jeszcze Primal Udyra ;p

Na glownym koncie dalej nic :[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...