Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ludziska, ale ja tylko zoomhackiem się wspomagałem i też perma :D więc to coś innego jest. Od poczatku L#, bol przed kwietniem jeszcze. Nic poza tym, jakaś loteria czy jaki grzyb ? :(

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a takie pytanko, orientuje się ktoś może tak mniej więcej o której godzinie poszły te bany ? czy to różnie było ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Hahaha o k***a jak miło!!! Miód dla moich oczu xDD.

To jest tak piękne, że aż łzy szczęścia cisną mi się na twarz! Tyle bólu! Tyle żalu! W tak krótkim czasie! Rito błogosławię Cię! C**j z 1200zł które wyebałem na tę grę! C**j z tym permem! To jest piękne! Cebula tak gnije, że aż miło!

Ale i tak najlepsza beka: Myślę sobie "hmm wejdę na lola, może już gifta dostałem" zaraz patrze BAN!!! PERM!!! O k***a! I od razu banan od ucha to ucha i śmiech  xDDD. Aż mi sąsiad z góry zadzwonił, żebym się zamknął xDDDDDDDDDDDD.

Ale pierwsza myśl to nie "Sprawdzę maila, ciekawe co napisali" tylko "WBIJAM NA MPC PEWNIE CEBULE TERAZ PŁACZO"!!! xDDDDD

Nie spodziewałem się tego, myślałem, że będzie 1/2 tematy a tu aż tyleeeeeeeeee! Boże rito dziękuję Ci! P******* to konto, dobrze się przy tej grze bawiłem, nic nie żałuję! Te skrypty, te momenty kiedy ludzie wyzywali mnie od cheaterów, te momenty kiedy trollowałem ludziom gry! Te momenty kiedy kazałem im matkom umrzeć na raka! Te emocje, gdy komuś właśnie przegrywałem promo do diaxa! Ahh, dobrze się bawiłem z lolem, jeszcze raz powiem! Niczego nie żałuję xD.

Teraz cebule! SPAMCIE, SPAMCIE! Niech Was usłyszę! Niech mój uśmiech wyjdzie poza moją twarz XDDD.

//Btw. Wszystkie smurfy też mi pobanowali, nawet te na których byłem czysty! Haha beka :DD. Dobra kończę te wypociny bo cebula skiśnie i nie będzie chciała komentować.

Moderatorzy: Przepraszam za wulgi, ale nie wiecie jakie emocje we mnie się teraz kiszą! Czuję się jak ogórek którego dopiero co wyciągnęli ze słoika po 15 letnim kiszeniu! Jakby szatan we mnie wstąpił i miotał mną na lewo i prawo xD

Diss! Możesz spoczywać teraz w pokoju! Już Cię nigdy na soloQ nie spotkam!

Cebulki których lol był całym życiem [*] RIP

Opublikowano

Hahaha o k***a jak miło!!! Miód dla moich oczu xDD.

To jest tak piękne, że aż łzy szczęścia cisną mi się na twarz! Tyle bólu! Tyle żalu! W tak krótkim czasie! Rito błogosławię Cię! C**j z 1200zł które wyebałem na tę grę! C**j z tym permem! To jest piękne! Cebula tak gnije, że aż miło!

Ale i tak najlepsza beka: Myślę sobie "hmm wejdę na lola, może już gifta dostałem" zaraz patrze BAN!!! PERM!!! O k***a! I od razu banan od ucha to ucha i śmiech  xDDD. Aż mi sąsiad z góry zadzwonił, żebym się zamknął xDDDDDDDDDDDD.

Ale pierwsza myśl to nie "Sprawdzę maila, ciekawe co napisali" tylko "WBIJAM NA MPC PEWNIE CEBULE TERAZ PŁACZO"!!! xDDDDD

Nie spodziewałem się tego, myślałem, że będzie 1/2 tematy a tu aż tyleeeeeeeeee! Boże rito dziękuję Ci! P******* to konto, dobrze się przy tej grze bawiłem, nic nie żałuję! Te skrypty, te momenty kiedy ludzie wyzywali mnie od cheaterów, te momenty kiedy trollowałem ludziom gry! Te momenty kiedy kazałem im matkom umrzeć na raka! Te emocje, gdy komuś właśnie przegrywałem promo do diaxa! Ahh, dobrze się bawiłem z lolem, jeszcze raz powiem! Niczego nie żałuję xD.

Teraz cebule! SPAMCIE, SPAMCIE! Niech Was usłyszę! Niech mój uśmiech wyjdzie poza moją twarz XDDD.

//Btw. Wszystkie smurfy też mi pobanowali, nawet te na których byłem czysty! Haha beka :DD. Dobra kończę te wypociny bo cebula skiśnie i nie będzie chciała komentować.

Diss! Możesz spoczywać teraz w pokoju! Już Cię nigdy na soloQ nie spotkam!

Gdybym mógł dałbym Ci 30 Like za ten post :) Poprawiłeś mi humor

Ganji Bez bana ;3

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

LELELELLELELELEL

Wiedziałem, że ten cudowny dzień musiał kiedyś nadejść. Mam szczerą nadzieję, że poświęciliście dużo czasu na odblokowywanie champów i wydaliście dużo pieniędzy na tą grę. Widać Rito znalazło lek na raczki z tego forum. Zapalam świeczkę nad waszymi kontami [*]

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku  :))))))))))))) 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Gdybym mógł dałbym Ci 30 Like za ten post :) Poprawiłeś mi humor

Ganji Bez bana ;3

Haha, dzięki, ale to jest tylko i wyłącznie prawda :D. Aż mnie dupa swędzi jak myślę ile tysięcy cebulaków dostało bana na swoje jedyne "kąta" na które przeznaczyli 100-50zł xDD. Teraz kiszą się ze swoimi poduszkami w pokojach i płaczą, pewnie dlatego nie piszą nic jeszcze xD. Ciekaw jestem ile ludzi się potnie/powiesi, były przypadki co ludzie przez FB (ogólnie stronę) się powiesili/zabili to czemu przez lola nie?? XDD

GZ, jeśli jesteś bez bana! Psuj cebulom gry dalej! Jak spotkasz diss'a to pozdrów, powiedz, że od Best Jinx eu, może skojarzy :)

//Myślę, że mój post teraz nie jest wulgarny :).

A co do topicu: Najgorzej mają Ci którym jakoś bardziej zależało na tej grze :D.

Opublikowano

A wiec tak tez dostalem bana dzisiaj o 20:15 osiagnalem to co chcialem diax 5 w lola zaczalem grac rowno rok temu i osoagnalem to czego inni noe moga po kilku latach gry i powiem wam tak niby czitowanie i noc sie nie nauczycoe grac a tak na prawde w tej chwili moge pojechac te boby z silvera i platyny milo bylo czas zaczac na west czysto moze to i dobrze ze w koncu nadszedl ten ban. Pozdrawiam cebulaczkow w goldzie i silverze

Opublikowano

codziennie na L# expoilty u ryza i u cassio bana niema , pewnie jakiś skrypt to robił. Chyba 2 dni temu napisałem a co by było gdyby poleciały bany , i oto się stało. :3

spróbuje jeszcze raz 

"fajnie by było gdyby na moje konto przeszło przypadkowo 9k rp"

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Bez obrazy.. ale na to zasłużyliście.

Trzeba było nie używać tego gówna. :>

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Haha, dzięki, ale to jest tylko i wyłącznie prawda :D. Aż mnie dupa swędzi jak myślę ile tysięcy cebulaków dostało bana na swoje jedyne "kąta" na które przeznaczyli 100-50zł xDD. Teraz kiszą się ze swoimi poduszkami w pokojach i płaczą, pewnie dlatego nie piszą nic jeszcze xD. Ciekaw jestem ile ludzi się potnie/powiesi, były przypadki co ludzie przez FB (ogólnie stronę) się powiesili/zabili to czemu przez lola nie?? XDD

GZ, jeśli jesteś bez bana! Psuj cebulom gry dalej! Jak spotkasz diss'a to pozdrów, powiedz, że od Best Jinx eu, może skojarzy :)

//Myślę, że mój post teraz nie jest wulgarny :).

A co do topicu: Najgorzej mają Ci którym jakoś bardziej zależało na tej grze :D.

Na lola wydałem 5tys zł, Dissa Pozdrowię tylko muszę na niego trafić :) Moja Cassio Juz na niego czeka :)

@AntyWarn Kiedy zaczeli banować za tego #?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

codziennie na L# expoilty u ryza i u cassio bana niema , pewnie jakiś skrypt to robił. Chyba 2 dni temu napisałem a co by było gdyby poleciały bany , i oto się stało. :3

spróbuje jeszcze raz 

"fajnie by było gdyby na moje konto przeszło przypadkowo 9k rp"

też tak myśle że jakiś skrypt musiał być :P  bo nie możliwe że dużo osób dostało bana ja używam cały czas L# , jedynie ostatnio przerwe od lola 2 miesięczną miałem

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Podobno potwierdzone info od jodusa, że to na 100% nie przez sharpa. Przynajmniej tak piszą na joduska.me

W takim razie przez co? bo nie przypominam sobie żebym coś innego używał  :P

Opublikowano

Podobno potwierdzone info od jodusa, że to na 100% nie przez sharpa. Przynajmniej tak piszą na joduska.me

Chcą się oczyścić..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...