Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer powodzenia na becie i starcie.

Lecz sam nie zagram to powodzenia, serwer jak serwer taki sobie.  :)

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem dobrze co to ironia to ty ty jesteś ironią zgrywasz ważniaka to zdj pewnie kogo innego co nie? :D Przecież to nie ja mam i miałem 42343432 fejków facebookowych :) Ja już powiedziałem, że to ty tak mnie nazywasz ja się nie bawię w DoS'y czy DDoS'y mój kochany kolego ;3 Wolę się przejechać i sprawdzić po prostu kto lepiej Zddosuje ci mordke :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wiem dobrze co to ironia to ty ty jesteś ironią zgrywasz ważniaka to zdj pewnie kogo innego co nie? :D Przecież to nie ja mam i miałem 42343432 fejków facebookowych :) Ja już powiedziałem, że to ty tak mnie nazywasz ja się nie bawię w DoS'y czy DDoS'y mój kochany kolego ;3 Wolę się przejechać i sprawdzić po prostu kto lepiej Zddosuje ci mordke :)

Dobra zamknij ryj już Trivor, bo ty też mnie wkurwiasz tak samo od początku jak spamiłeś mi w prezentacji.

Chłopie płaczesz że ci nie dałem 10 zł za forum denne Nulled, dałem ci 20 zł na PP cieszyłeś japę potem jeszcze wyskoczyłeś z jakimś 10 zł weź ty się lecz co?

To idź sam postaw serwer Metina zobaczymy jak ty ogarniesz sam serwer jako technik, pewnie nawet z Tutami na hamachi byś serwer nie postawił taki z cb bonzo...  :ninja:  :unsure:

Opublikowano

FromEjj zrobiłem wszystko co należy pomogłem ci, ale sorka za pieprzonego Globala nie będę wszystkiego robił chodź i tak zrobiłem prawie wszystko na tam tym forum sam :) + jak widzicie nie mam czasu na zabawy skończyłem z tym, ale takich jak Cannzas będę tyrał do końca życia :) Serwer aka złodziej aka 100 innych serwerów nie polecam ! :) Asfen zamknij ryja każdy serwer spierdalasz i jeszcze masz czelność kogoś obrażać? Na Destivii ci pisałem wszystkie bugi, a ty i tak wolałeś już robić inny serwerek, wisiałeś mi dokładnie 80zł nie 10 ;3 Ujowe forum? Ty takie chciałeś nie chciałeś za nic płacić z gówna ci piękna nie zrobię no sry :) Asfeniku ty właśnie tak robisz serwery, więc się nie bulwersuj za coś na czym się nie znam się nie biorę ;) Uwagę tą kieruję do was, :3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@-.Aris.- Nie dokamiaj gimbusów ;) nie ma sensu z nimi dyskutować, haksior czy jak mu tam na czele swojej armi 12 letnich hakerów próbują opanować cały internet, jak narazie udało im się założyć hasło na płycie głównej Microsoftu ;))

a tak na poważnie to taki mały apel do tych cwaniaków: byliście, jesteście i będziecie nieudacznikami. Wasze ataki kończą się po tym jak serwerownia wytnie botneta za 5$. Zwykłe pionki totalnie. Aaa i jak by któryś z was potrzebował kasy na botery to napiszcie... pomogę bo widzę ze biedujecie trochę ;)

ProBoszcz pomagajmy biednym <3

Polecam serwer powodzenia na becie i starcie.

Lecz sam nie zagram to powodzenia, serwer jak serwer taki sobie.  :)

danke

weź pedałem jesteś ? ;( ćwiczysz mma od 13roku życia(napierdalają tobą o ścinę)

Koniec SPAMU NACZELNY HEJTERZE ZA 2ZŁ ! :)

Widzimy się 16.01.2015roku ! :)

https://www.youtube.com/watch?v=pYJy96ufb04

Nie stresuj się tak :)

Ładnie nagrywasz hyh

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Dla mnie ogółem dosłownie nic nowego oraz nic co miało by zachęcić potęcjalnego gracza do gry.

Nie zagram i osobiście nie polecał bym ponieważ jest gromada innych serwerów o wiele lepszych.

Jednakże życzę Powodzenia na starcie i wielu graczy.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

przemogłem i przeczytałem te 8 stron bo ktoś mi wysłał tą zapowiedz ponieważ zebrała się "elita" działu metin2 i powiem wam że "profesjonalny team" :D oczywiście NIE POLECAM

Opublikowano

przemogłem i przeczytałem te 8 stron bo ktoś mi wysłał tą zapowiedz ponieważ zebrała się "elita" działu metin2 i powiem wam że "profesjonalny team" :D oczywiście NIE POLECAM

oczywiście ty jesteś profesjonalnym grafikiem :(

Przykre.

/ Poprawiamy Clienta :)

kto chce na bete GG : 41460778

Opublikowano

oczywiście ty jesteś profesjonalnym grafikiem :(

Przykre.

/ Poprawiamy Clienta :)

kto chce na bete GG : 41460778

nikt na tym forum nie jest profesjonalnym grafikiem prócz może 2 osób :) o prezentacji serwera nie będę się wypowiadał bo amator to robił tak samo się prezentuje serwer ;) Przykre jest to że ten serwer będzie miał max 200 osób na starcie 

@skąd truta 

Opublikowano

nikt na tym forum nie jest profesjonalnym grafikiem prócz może 2 osób :) o prezentacji serwera nie będę się wypowiadał bo amator to robił tak samo się prezentuje serwer ;) Przykre jest to że ten serwer będzie miał max 200 osób na starcie 

@skąd truta 

Zobaczymy ile będzie online.

Riper, niebieska śmierć :)

Opublikowano

@skąd truta 

Zrób lepszą prezentację nie kradnąc czyichś elementów i daj mi linka to wtedy możemy porozmawiać, ale jak na razie grafik który kradnie czyjeś prace jest dla mnie śmieciem. Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

Forum zostało wyłączone.

Zrobię je jutro sam, ponieważ osoba, która miała je wykonać to prostak i krętacz - Argin.

Proszę o cierpliwość ;)

Opublikowano

Forum zostało wyłączone.

Zrobię je jutro sam, ponieważ osoba, która miała je wykonać to prostak i krętacz - Argin.

Proszę o cierpliwość ;)

Przecież Ricco to specjalista od for IP.Board z tego co widziałem jego tematy :D:)

graphic.png

Opublikowano

Canzzas ? hmm w sumie to jakiś noname wcześniej widziałem jakiś serwer gdzie był on tak jakimś właścicielem czy technikiem nie wiem nie mam pojęcia wiem tylko tyle że miało to pełno bugów i mało graczy więc tutaj będzie tak samo.

Ogólnie w administracji nikogo ciekawego ale widzę że '' JAKIEŚ RZE SPECIALIZTY TU SA NIE'' ?  :O ktoś tam napisał że profesjonalny team :D

Dobra Beka nie zagram nie polecam :)

Opublikowano

Canzzas ? hmm w sumie to jakiś noname wcześniej widziałem jakiś serwer gdzie był on tak jakimś właścicielem czy technikiem nie wiem nie mam pojęcia wiem tylko tyle że miało to pełno bugów i mało graczy więc tutaj będzie tak samo.

Ogólnie w administracji nikogo ciekawego ale widzę że '' JAKIEŚ RZE SPECIALIZTY TU SA NIE'' ?  :O ktoś tam napisał że profesjonalny team :D

Dobra Beka nie zagram nie polecam :)

Wypominasz mi serwer który był 6 miesięcy temu i na, którym nie byłem technikiem :)

Opublikowano

Nie polecam :> Admini sa tacy elo ze nie ogarna :> 

Tak tak, przepowiedzialem przyszlosc ! Ta da magia. :D

Zreszto jest 101 serwerow lepszych niz ten owy tutaj wymieniony.

Opublikowano

Wypominasz mi serwer który był 6 miesięcy temu i na, którym nie byłem technikiem :)

A czyli jednak to ty byłes tym właścicielem ? .. zresztą nie chwaliłeś się kolegą że ci 14 letnie dziecko włam na serwer zrobiło haha :D Tym bardziej nie polecam :)

A co do serwera to nic ciekawego tutaj nie ma ;)

Opublikowano

Przecież Ricco to specjalista od for IP.Board z tego co widziałem jego tematy :D:)

Argin to nie Ricco ;) Ricco zajmuję się stroną techniczną, nie bawi się z forum.

Zapraszamy każdego na betę, odbędzie się 13.01.2015 roku.

Opublikowano

Argin to nie Ricco ;) Ricco zajmuję się stroną techniczną, nie bawi się z forum.

Zapraszamy każdego na betę, odbędzie się 13.01.2015 roku.

Strona techniczna powiadasz? Tak przeglądając sobie Twój profil drogi kolego napotkałem się na taki temat :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1310169-administrator-programista-forow/

A więc Dominiku, skoro oferujesz pełną instalacje oraz konfiguracje waszego forum oraz posiadasz licencje dla beta release IP.Board 4.0 dla czego nie wykorzystasz jej u siebie na serwerze Metin2 tylko męczycie się z jakimiś 'pajacami' którzy tylko przedłużają wystartowanie waszego forum dyskusyjnego ;)

graphic.png

Opublikowano

Strona techniczna powiadasz? Tak przeglądając sobie Twój profil drogi kolego napotkałem się na taki temat :)

A więc Dominiku, skoro oferujesz pełną instalacje oraz konfiguracje waszego forum oraz posiadasz licencje dla beta release IP.Board 4.0 dla czego nie wykorzystasz jej u siebie na serwerze Metin2 tylko męczycie się z jakimiś 'pajacami' którzy tylko przedłużają wystartowanie waszego forum dyskusyjnego ;)

Bo ja robię forum :)

jeszcze do czegoś się doczepisz ?

Opublikowano

Nie pozwala mi na to czas, nie rozdwoję się. Też potrzebuje troszeczkę czasu na Własne potrzeby. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...