Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja chciałbym dodać, że zbliżamy się do progu 400 polubień na FanPage! Cieszymy się, że jest Was coraz więcej a to przecież tylko zapowiedź która nie stoi nawet kilkanaście godzin na tym forum! Liczymy, że będzie Was coraz więcej!!!

Tak tak 400 polubien 1 like pod postem dodatkowo 0 ludzi grajacych w metina, osiagniecie po chuju fest. W dodatku macie dwulicowe osoby w teamie :-))

Opublikowano

02413207839414675950.png

Codziennie gdy się zalogujemy otrzymujemy losowy bonus na 6h ! :)

65619176868914171471.png

Jutro zostanie dodany Client ! :)
Chętni na bęte zapraszam na GG : 41460778 lub TS3 ts.monteramt2.pl

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Tak tak 400 polubien 1 like pod postem dodatkowo 0 ludzi grajacych w metina, osiagniecie po chuju fest. W dodatku macie dwulicowe osoby w teamie :-))

3971114207515061209394.png

Pozdrawiamy :) 

Opublikowano

Polecam dac opcje laczenia wszystkich przedmitow z serwerowych szkat aby nie zasmiecac eq

Pomysł zostanie zgłoszony do technika i zobaczymy co da się zrobić! :) 

Opublikowano

Pisanie PW i wymiana like na like jest nieprofesjonalne, lecz skuteczne, ale to też świadczy o tym że stawiacie na ilość lajków, a nie jakość.

Co z tego że będzie przykładowo 1k lajków, jak 200 będzie grać w Metina. 'Pętla' nie zawsze działa bo aktualnie można zakrywać co się lubi na FB.

Już myślałem że skończy się serwer na którym Youtuberzy będą mieli ułatwioną grę o połowę albo więcej, no ale jak zwykle myliłem się.

- Usuńcie bodzie z handlarza i wprowadźcie do dropu, zawsze to jakaś waluta w grze.

- WO od 30 lvla bo spokojnie da się radę.

- Prywatne DT jeżeli nie ma.

- Usuńcie drop syfu typu Miecz+0 itp.

Opublikowano

Pisanie PW i wymiana like na like jest nieprofesjonalne, lecz skuteczne, ale to też świadczy o tym że stawiacie na ilość lajków, a nie jakość.

Co z tego że będzie przykładowo 1k lajków, jak 200 będzie grać w Metina. 'Pętla' nie zawsze działa bo aktualnie można zakrywać co się lubi na FB.

Już myślałem że skończy się serwer na którym Youtuberzy będą mieli ułatwioną grę o połowę albo więcej, no ale jak zwykle myliłem się.

- Usuńcie bodzie z handlarza i wprowadźcie do dropu, zawsze to jakaś waluta w grze.

- WO od 30 lvla bo spokojnie da się radę.

- Prywatne DT jeżeli nie ma.

- Usuńcie drop syfu typu Miecz+0 itp.

Idziemy bardziej w stronę Medium'a więc bodzie zostaną.

Wo zostaje od 35lv bez zmian.

Prywatne DT jest.

Drop syfu został usunięty.

Opublikowano

Dlaczego administrator serwera jest czarnym orkiem zwiadowca?

Nie rozumiem dlaczego on ma serwer Metin2 :/

Dodajcie że szybcie się dt robi po 2 pieczecie ze spota bo ja p******e xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dlaczego administrator serwera jest czarnym orkiem zwiadowca?

Nie rozumiem dlaczego on ma serwer Metin2 :/

Dodajcie że szybcie się dt robi po 2 pieczecie ze spota bo ja p******e xD

DT zostaje standardowe.

Żeby zdobyć trute będziecie musieli się trochę wysilić robiąc standard DT.

Opublikowano

DT zostaje standardowe.

Żeby zdobyć trute będziecie musieli się trochę wysilić robiąc standard DT.

Wyslić to się mogę żeby wydropić trute owszem ale DT możesz zrobić łatwiejsze skoro ze szkaty będzie leciec ten sam syf co zawsze;]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Wyslić to się mogę żeby wydropić trute owszem ale DT możesz zrobić łatwiejsze skoro ze szkaty będzie leciec ten sam syf co zawsze;]

Zastanowię się nad takową zmianą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer z samej zapowiedzi wygląda trochę słabo, nie wspominając o błędach ortograficznych i stylistycznych, które również w pewien sposób świadczą o administracji.. :mellow:

Poza tym, gdzieś na pierwszej stronie zapowiedzi widziałam, że administrator pisał, iż serwer nie jest na source bo, cytuję, "się nie wyrobili". Startujecie na szybko? To dla mnie słabe.

Cóż, zobaczymy, jak wam to wyjdzie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer z samej zapowiedzi wygląda trochę słabo, nie wspominając o błędach ortograficznych i stylistycznych, które również w pewien sposób świadczą o administracji.. :mellow:

Poza tym, gdzieś na pierwszej stronie zapowiedzi widziałam, że administrator pisał, iż serwer nie jest na source bo, cytuję, "się nie wyrobili". Startujecie na szybko? To dla mnie słabe.

Cóż, zobaczymy, jak wam to wyjdzie.

Nie startujemy na szybko.

Aczkolwiek mam już wszystko od dawna zaplanowane i trzymam się terminów.

Opublikowano

Polecam,serwer wygląda dobrze na pewno wpadnę na start ;)

W tej chwili nie ma za dobrych hardów mam nadzieję że 16-stego się to zmieni ;)

2i29cae.png

Opublikowano

Tak więc został jeszcze tylko tydzień :) Jutro już na pewno pojawi się oficjalny klient dzięki któremu YouTuberzy będą mogli zaczynać swoją reklamę! :) 

Mamy nadzieję, że będzie Was coooooraz więcej i że maszyna będzie miała co robić na starcie ;)

Opublikowano

Zostały poprawione spoilery w zapowiedzi.

Dodane przedziałki : masz.png

Dodana grafika do informacji o maszynie.

Postaram się dzisiaj dodać screeny kostiumów oraz petów.

Opublikowano

Polecam bo ekipa zgrana znam osobiście 2 osoby z teamu w tym technika Cannzasa, który wie co robi. Serwer im wyszedł i myślę, że zachęci wielu graczy, a także zawita długo na scenie Metina.

Pozdrawiam Luzer!

Opublikowano

Jak postoi 2 tygodnie wejdę o oblukam : ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...