Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to wielkie odliczanie czas zacząć! Jeszcze tylko 5 dni i widzimy się na starcie :D Pojutrze beta i zobaczymy mniej więcej jak wypadła nasza praca :) 

Opublikowano

Gadacie że nie polecacie i tak dalej, A dam sobie głowę ściąć że 3/4 osób co hejtuje będzie grało :)

2 dni i beta zobaczymy co jest fajnego.

Kiedy forum on?

Opublikowano

Gadacie że nie polecacie i tak dalej, A dam sobie głowę ściąć że 3/4 osób co hejtuje będzie grało :)

Kiedy forum on?

Forum w ciągłej budowie, niedługo więcej info :)

graphic.png

Opublikowano

Kiedy forum on?

My nikogo nie mamy prawo zmusić do gry na naszym serwerze jednakże oferujemy lepsze warunki gry niż konkurenci w chwili obecnej. 

Nie mamy wyrąbane na serwer i w chwili po starcie, jak i nawet teraz odpowiadamy na wszystkie pytania, aby nasi gracze wiedzieli że mogą na nas liczyć i że bardzo szanujemy ich- zarówno tych co wpłacają pieniądze do ItemShopu, jak i tych którzy tego nie robią. 

Mamy przewidziane dosyć ogromne aktualizacje rozwijające grę, aby ona się szybko nie znudziła- zapewne wprowadzimy system osiągnięć postaci (całkowicie nowy, którego jeszcze nikt nie ma) oraz inne systemy, które są myślę trafne, ale to dopiero jak kilkuset graczy osiągnie już ten maksymalny poziom... Oczywiście, aby nie skrzywdzić tych co jako pierwsi uzyskali maksymalny poziom stworzymy osobne rankingi dzięki czemu rywalizacja będzie ciągle najważniejsza!

Opublikowano

Forum zostanie skończone do godziny 20:00 :)

Po starcie serwera z mojej strony możecie spodziewać się nowego stylu na forum, który będzie umilał czas spędzany na nim w gronie naszych graczy. 

Ponadto jeżeli chodzi o grafikę to z czasem będzie ona aktualizowana i postaramy się, aby wszystko było w jak najlepszym stanie przez cały czas istnienia serwera :)

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania zapraszamy na ts.monteramt2.pl oraz na gg 41460778

Ewentualnie na nasz Facebook'owy profil który jest dla Was dostępny przez 24/7 :D Ja czuwam tam prawie caaały czas, także jakby były jakieś sprawy dotyczące administracji chętnie zapraszam!

Opublikowano

Jak najbardziej polecam administrację. Serwer, co widać po prezentacji, naprawdę świetnie się prezentuje. Polecam jeszcze raz oraz zapraszam do gry już wkrótce. :)

Opublikowano

Woow! 

W 100% polecam serwer jak i samą Administrację. Chłopaki wiedzą co robią i się do tego przykładają, serwer na dłużej i tego jestem pewien. Serwer jest dopracowany oraz nie padnie po dniu:) Ekipa jakich mało, dobre mordki. Widzimy się na starcie!!!! 

Powodzonka ;)

Opublikowano

No to jeszcze tylko 4 DNI!!!! Jutro rusza beta i zobaczymy co tam jest źle, a potem start już 16.01!!! :) 

Opublikowano

No to teraz tylko czekać na start :)

Przed startem uruchomiliśmy już swoją reklamę, jednakże nastawiamy się jednak na zdobywanie graczy po jego starcie ponieważ większość naszych YouTuberów zacznie dopiero wtedy nagrywać z niego serie. Niemniej jednak reklamujemy się już na różnych FanPag'ach na Facebooku i myślę, że nie będzie źle ;)

Opublikowano

Zapraszam na forum serwera, nad którym sprawuję pieczę. Już w ten piątek start serwera, przygotujcie ekipy i zapoznajcie się w pełni z zawartością zapowiedzi!

Opublikowano

no dobra zobaczymy co z tego będzie aż chyba pobiorę tego klienta jak będzie jakaś tam beta ;)

mogę polecić ale zobaczymy co z tym będzie :P

Skąd stalka ?

Skąd truta ?

Co z reklamą ? (Wielcy jutuberzy po 1k widzów <-- haha :D się nie liczą :) )

proszę o odpowiedź ;) 

Opublikowano

no dobra zobaczymy co z tego będzie aż chyba pobiorę tego klienta jak będzie jakaś tam beta ;)

mogę polecić ale zobaczymy co z tym będzie :P

Skąd stalka ?

Skąd truta ?

Co z reklamą ? (Wielcy jutuberzy po 1k widzów <-- haha :D się nie liczą :) )

proszę o odpowiedź ;)

Stała seria będzie u Legala, Weeziego, Rykoxa oczywiście nie bd wymieniał tutaj osób po 1k widzów.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

na serverze nic ciekawego nie wiedze co by mnie zachęciło do gry, lecz życze powodzenia.

Jest to klasyczny serwer, więc nie oczekuj od nas czegoś wielkiego :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...