Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak postoi 2 tygodnie wejdę o oblukam : ) .

Zapraszamy ;) 

Z mojej strony mogę powiedzieć tyle, że dzięki temu że nasza administracja praktycznie cały czas siedzi przed monitorami zawsze będziecie mogli liczyć na szybki support i kontakt poprzez nasz FanPage, czy forum które jest w trakcie tworzenia. Wiemy, jak konkurencja olewa swoich graczy i nie interesuje się niczym innym jak dochodami z Item Shopu i dlatego uczymy się na ich błędach i do tego nie doprowadzimy ;) 

W dalszym ciągu zachęcam do polubienia naszego FanPage! :) Jest nas coraz więcej!

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

,

,

,

,

SOLIDARNOŚC W TEAMIE K***A JAK TAK DALEJ POJDZIE TO GDZIE MOGE ZLOZYC PODANIE O EQ Z NAVI? WYSTARCZY JEDNEGO Z ADMINISTRATORÓW DO ORGAZMU DOPROWADZIĆ I MASZ CO CHCESZ, DLA MNIE JUZ JESTESCIE SKONCZENI :D

Opublikowano

.

.

.

.

SOLIDARNOŚC W TEAMIE K***A JAK TAK DALEJ POJDZIE TO GDZIE MOGE ZLOZYC PODANIE O EQ Z NAVI? WYSTARCZY JEDNEGO Z ADMINISTRATORÓW DO ORGAZMU DOPROWADZIĆ I MASZ CO CHCESZ, DLA MNIE JUZ JESTESCIE SKONCZENI :D

Owa rozmowa była dla tzw. beki, Harnasiek z Douchem zaczęli się przechwalać że napierdalają w Dreikona, Moyesa. Ethoria też padła od ich strony. Chciałem wywołać własnie taki efekt jak teraz jest, screeny w prezce z gildią "Cannzas P****" też nie są bez powodu takie ;d

Pozdrawiam Cię łaku.

Opublikowano

.

.

.

.

Jakieś randomy.

Douch, który zrobił serwer Sapphira, który był gorzej pobugowany niż Alien.

Wyje3bane tak naprawdę mam w waszą opinie a szczególnie twoją Harnaś.

Dziwnie, że z dominikiem piszecie nie ze Mną ;) ah...

Miło by było poznać takiego hakera jak ty Dojcz <3

Ładnie się tak przyznawać do ataków na kogoś serwery ? :)

Ludzie dobrze mówią, że wszystko co mówisz to kłamstwa w 100% (też się dowiedziałem, że masz WWW montery) w co nie wątpię ;) no i czekam, aż ją wstawisz na mpc(Kiedy ja zrobisz?) bo długo już czekam ;3

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Owa rozmowa była dla tzw. beki, Harnasiek z Douchem zaczęli się przechwalać że napierdalają w Dreikona, Moyesa. Ethoria też padła od ich strony. Chciałem wywołać własnie taki efekt jak teraz jest, screeny w prezce z gildią "Cannzas P****" też nie są bez powodu takie ;d

Pozdrawiam Cię łaku.

A omal się w gacie nie spusciłeś i prosiłeś o eq na dreikonie jak małe dziecko o lizaka. Teraz chcesz sie ze mna spotkać '' na spokojnie '' co jest według mnie smieszne, bo co ty chcesz ze mną na spokojnie ustalać? xD

Jakieś randomy.

Douch, który zrobił serwer Sapphira, który był gorzej pobugowany niż Alien.

Wyje3bane tak naprawdę mam w waszą opinie a szczególnie twoją Harnaś.

Dziwnie, że z dominikiem piszecie nie ze Mną ;) ah...

Miło by było poznać takiego hakera jak ty Dojcz <3

Ładnie się tak przyznawać do ataków na kogoś serwery ? :)

Ludzie dobrze mówią, że wszystko co mówisz to kłamstwa w 100% (też się dowiedziałem, że masz WWW montery) w co nie wątpię ;) no i czekam, aż ją wstawisz na mpc(Kiedy ja zrobisz?) bo długo już czekam ;3

Kłamstwa, mam Ci nagrać całą rozmowe?

ps. mysle, ze modzi sie tym zainteresuja :3

...

Opublikowano

A omal się w gacie nie spusciłeś i prosiłeś o eq na dreikonie jak małe dziecko o lizaka. Teraz chcesz sie ze mna spotkać '' na spokojnie '' co jest według mnie smieszne, bo co ty chcesz ze mną na spokojnie ustalać? xD

Kłamstwa, mam Ci nagrać całą rozmowe?

Nie mieszam się w wasze sprawy.

Rozumiem, że mój serwer jest dla Was zagrożeniem <3  ahh te #hejtery.

No nie oszukujmy się, zachowanie godne 12latka :( przepraszam 10latka.

Harnaś a miałem o Tobie deczko inne zdanie no ale cóż(dzięki za podbijanie zapowiedzi)

Przypominam o beta testach, które odbędą się 13stycznia ! <_<

Opublikowano

Skąd truta i czy da rade zrobić 10 ku do g?

Truta z ripera oraz niebieskiej śmierci.

pozostaniemy przy 55ku do g1 jednak coś z harda musi być.

Spokojnie drop będzie okej.

Tutaj ofensywne SS 

...

Douch wiesz, że się sam wkopujesz ? :)

Nawet nie wiem kim jesteś, ale mi to lata.

Jutro zostanie dodany Official Client MonteraMT2 !

Podjąłem współpracę z Legalem ! Będzie seria :)

Harnaś czy jak Ci tam słuchaj. Próbujesz zaszkodzić mojemu serwerowi na wszelki sposób... Myślisz, że tego nie widać? To, że tobie Shayen aka 20online nie wypalił trudno. Widzę otwierasz kolejny serwer(skończy pewnie jak każdy inny)wiadomo każdy miał swój 1-wszy nie wypal. Ty natomiast miałeś ich więcej. Naprawdę rozumiem, że musisz wyręczać się jakimś Douchem bo sam nic zrobić nie potrafisz i nie będziesz potrafil. Powinieneś łapać warny za ten spam nie na temat w prezentacji. Naprawdę wkur*iasz ludzi. Kiedyś gdzieś w jakimś poście na MPC napisałeś, że jesteś bogiem(każdy cie wyśmiał haha). Nie masz tutaj czego tutaj szukać ktoś powinien Ci to uświadomić. To co dominik do ciebie pisze jest zaplanowane aby uzyskać kilka dowodów, które pomoga nam w jednej sprawie. Zrozum człopaku nie damy się zastraszyć jakiś douchem. Oczywiście życzę ci powodzenia z twoim pseudo projektem.

Opublikowano

W kwestii strony jeżeli moja grafika pojawi się na MPCforum zgłaszam sprawę odpowiednim służbą, bo skończył się dzień dziecka. 

Harnaś to jest upokarzające w jaki sposób próbujesz ,,rozwalić" konkurencję choć nie uda ci się to. 

Nie wiem co masz koleś do mnie, ale jak masz dalsze ROSZCZENIA proszę skontaktować się ze mną na PW/bądź na TS i wyjaśnimy sprawę, bo robisz mi syf w prezentacji. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Harnaś Hacker? <3

To jego serwer na starcie padał jak szmata nie mój :)

Co do youtuberów współpracujemy aktualnie z :

- SeleX

- xMateo

- Ptoros

- Weezy

- Ar3lek

- TheRykoX

- Hotovski

i wiele innych.

Słuchaj jeden gimbus napisał, że robimy serwer pół roku?

Jakie pół roku? ... Nazwa była wymyślona jakoś w wakacje i pliki leżały sb na VPS.

Serwer jest robiony mniej o wiele mniej czasu niż pół roku.

Szliśmy w stronę klasyka :)

Same HAKERY na tym MultiplayerForumCommunity, strach się was wszystkich bać. // Z HARNASIEM NA CZELE :D

Zmieńcie te syfne ostatnie sety zbroi i broni bo rzygać się chce.

Btw. POWODZENIA NA STARCIE HE HE HE HE :)

Ps. Zmieńcie to forum bo w oczy razi jak na instalacji wyświetla się coś takiego. Участници Начало на войната Край на войната 

Opublikowano

Same HAKERY na tym MultiplayerForumCommunity, strach się was wszystkich bać. // Z HARNASIEM NA CZELE :D

Zmieńcie te syfne ostatnie sety zbroi i broni bo rzygać się chce.

Btw. POWODZENIA NA STARCIE HE HE HE HE :)

Ps. Zmieńcie to forum bo w oczy razi jak na instalacji wyświetla się coś takiego. Участници Начало на войната Край на войната 

Forum w trakcie robienie.

Opublikowano

Zakupiona Panie, forum prawdopodobnie jutro będzie.

Takiego c***a jak bolka trampki.

Robić w c***a to wy ale nie mnie  ^_^

Opublikowano

02413207839414675950.png

Codziennie gdy się zalogujemy otrzymujemy losowy bonus na 6h ! :)

65619176868914171471.png

Jutro zostanie dodany Client ! :)

Chętni na bęte zapraszam na GG : 41460778 lub TS3 ts.monteramt2.pl

Tylko po co bonus na ludzi na start? przecież pvp nie zrobisz na 15 lvl'u, zmieńcie to na potwory, czy coś..  

­

Opublikowano

Tylko po co bonus na ludzi na start? przecież pvp nie zrobisz na 15 lvl'u, zmieńcie to na potwory, czy coś..  

­

Bonus się losuje, możesz trafić na potwory, wartość ataku itd.

Takiego c***a jak bolka trampki.

Robić w c***a to wy ale nie mnie  ^_^

Oj Quetti.. Skończ już ;)

Opublikowano

­

bonusy są losowe.

To jest przykładowy bonus.

Opublikowano

Bonus się losuje, możesz trafić na potwory, wartość ataku itd.

Oj Quetti.. Skończ już ;)

Do ciebie nie pisze wiec ty do mnie też nie pisz.

Nie znam cie burku a dyskusje prowadze z canzasem wiec po kiego sie wtracasz? ;)

Opublikowano

Do ciebie nie pisze wiec ty do mnie też nie pisz.

Nie znam cie burku a dyskusje prowadze z canzasem wiec po kiego sie wtracasz? ;)

Jako iż jestem również w team, mam prawo się wypowiedzieć. Kulturki trochę "burku" :)

Opublikowano

­

Ja chętnie z tobą wezmę PvP na 3 lvl'u :)

@Quake.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jako iż jestem również w team, mam prawo się wypowiedzieć. Kulturki trochę "burku" :)

C**j ci do dupy cwelu pompkarzu, trzeci raz sie powtarzał nie bede. Jak chcesz jeszcze popyskować psie to zapraszam na ts ;]

Opublikowano

C**j ci do dupy cwelu pompkarzu, trzeci raz sie powtarzał nie bede. Jak chcesz jeszcze popyskować psie to zapraszam na ts ;]

Dobra kończę z Tobą toczyć dyskusję bo to nie ma sensu, widać jaki poziom reprezentujesz. "Panie Sponsor".

Opublikowano

Ja chętnie z tobą wezmę PvP na 3 lvl'u :)

@Quake.

Nie gram w metka już, ale zjechałbym Cie archerem na 2 lvl'u. 

@ `WeeZyHakeRR`

xD xD

BTW. To 55 ku czy 10 ku do G? 55 to dużo trochę.. nie da rady zmniejszyć o połowę?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...