Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bonus się losuje, możesz trafić na potwory, wartość ataku itd.

Oj Quetti.. Skończ już ;)

Wczoraj/2 dni temu (stracilem poczucie czasu) gdy wbiłem na Wasze forum i przeszedłem do katalogu install to mi wyskoczyły informacje invision virus... także wiesz :-)

ps.

rly?

iN4K0JD.png

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra kończę z Tobą toczyć dyskusję bo to nie ma sensu, widać jaki poziom reprezentujesz. "Panie Sponsor".

Od sponsoringu na tym koncie jest druga osoba ;) Reprezentuje wysoki poziom, do ciebie nic nie mam - szacunku również. Jeżeli masz zamiar wjeżdżać na zawodowe tematy to patrząc na twój profesjonalizm co do for dziwie się że w ogóle w tym siedzisz, patrząc na to że twoje fora opierają się na ruskich nulledach.

Opublikowano

Nie gram w metka już, ale zjechałbym Cie archerem na 2 lvl'u. 

@ `WeeZyHakeRR`

xD xD

BTW. To 55 ku czy 10 ku do G? 55 to dużo trochę.. nie da rady zmniejszyć o połowę?

­

7ku do G

XDDDDDD

Nie grasz tak tak

wmawiaj sobie

HAJSOWNIKU xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

@ `WeeZyHakeRR`

xD xD

BTW. To 55 ku czy 10 ku do G? 55 to dużo trochę.. nie da rady zmniejszyć o połowę?

­

@ `WeeZyHakeRR`

xD xD

­

55 ku, łatwo dropią :)

Od sponsoringu na tym koncie jest druga osoba ;) Reprezentuje wysoki poziom, do ciebie nic nie mam - szacunku również. Jeżeli masz zamiar wjeżdżać na zawodowe tematy to patrząc na twój profesjonalizm co do for dziwie się że w ogóle w tym siedzisz, patrząc na to że twoje fora opierają się na ruskich nulledach.

Forum jest w trakcie prac.

Jutro będzie gotowe.

QueTTi poczekaj ze swoim skromnym zdaniem do jutra :)

Wczoraj/2 dni temu (stracilem poczucie czasu) gdy wbiłem na Wasze forum i przeszedłem do katalogu install to mi wyskoczyły informacje invision virus... także wiesz :-)

ps.

rly?

iN4K0JD.png

Nie ja pisałem tego posta.

Pewna osoba, która miała dostęp do FB.

Harnaś skończ już bo mnie zaczynasz wnerwiać.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

ps.

rly?

iN4K0JD.png

Sembia też przyzwoity Null, (5)

A odnośnie tego komentarza, pisał to nasz były członek teamu ;)

Opublikowano

Mam dla was dobrą wiadomość !

Client serwera został ukończony.

Zostawię go na noc aby wrzucił się na serwery FASTDL.

Tak jak wspomniałem beta rusza 13stycznia ! Zapraszam na GG : 41460778 osoby chętne !

Nagroda Was nie minie.

Forum serwera zostanie otwarte raczej jutro.

Postaramy się aby wam przypadło do gustu.

Opublikowano

Od jutra zaczynamy się brać porządnie za reklamę serwera jeszcze przed startem. 

Część naszych YouTuberów już przed startem nagra zapowiedzi naszego serwera, które na bieżąco jeżeli będziecie chcieli zobaczyć będziemy je udostępniać na FanPage i tutaj ;) Zakupiliśmy również reklamę na najbliższy czas na różnych FanPaga'ch które miejmy nadzieję przyniosą jeszcze więcej graczy. 

Po starcie również mamy zamiar kręcić odpowiednie serie z naszego serwera!

No widzimy się na becie, a potem na starcie! 

Dobranoc. 

Opublikowano

Ta skrzynka to piękna a tak wogóle to są wieszaki na niej i piękne obrazki z google ; ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Niezła beka, już nawet o fora się kłócą, damn. XDDDD

ps. Bonusy są losowe, jeżeli dobrze pamiętam to są te:

Max. HP +1500
Szansa na Omdlenie 6%
Szansa na Kryt. Uderzenie 10%
Szansa na Przeszyw. Uderzenie 10%
Silny Przeciwko Potworom 5%
Silny Przeciwko Ludziom 5%
Silny Przeciwko Nieumarłym 10%
Silny Przeciwko Diabłom 10%
Średnie Obrażenia +10%
Obrona +30
Wartość Ataku +50

Co do serwera.. zagrałbym, chociaż nie gram na hardach, dajcie jakiegoś mounta czy coś na start do bicia (jak nie ma) i zmieńcie ilość KU 55 na 10.. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Niezła beka, już nawet o fora się kłócą, damn. XDDDD

ps. Bonusy są losowe, jeżeli dobrze pamiętam to są te:

Max. HP +1500
Szansa na Omdlenie 6%
Szansa na Kryt. Uderzenie 10%
Szansa na Przeszyw. Uderzenie 10%
Silny Przeciwko Potworom 5%
Silny Przeciwko Ludziom 5%
Silny Przeciwko Nieumarłym 10%
Silny Przeciwko Diabłom 10%
Średnie Obrażenia +10%
Obrona +30
Wartość Ataku +50

Co do serwera.. zagrałbym, chociaż nie gram na hardach, dajcie jakiegoś mounta czy coś na start do bicia (jak nie ma) i zmieńcie ilość KU 55 na 10.. ;)

Tak bonusy są takie.

Imaguś zastanawiam się nad dodaniem 10ku do G.

Co do mounta zostanie dodany.

Zapowiedź od Hotovskiego ! ;)

Opublikowano

Tak bonusy są takie.

Imaguś zastanawiam się nad dodaniem 10ku do G.

Co do mounta zostanie dodany.

Zapowiedź od Hotovskiego ! ;)

Ale odjebał tą prezentację :D Jak mu się to chciało robić ;) Mega. Całą ekipą nadal czekaaamy na start :D

Opublikowano

Jakie lizo dupy xD Dobra teraz moja kolej i teraz pewnie Cannzasik się poryczy serwer (grafika) do wytrzepania nic nie widać pare dobrych pomysłów jak ta łapa z petem i to wszystko. Cannzasik połączył Concordie i Lastivie super technik... + jeszcze pewnie wynajął 1232312 osób by bugów nie było chodź na pewno będą :) @Dxnek pls nie ośmieszaj się bo kolejny pewnie masz modka albo masz vipa na ts i się cieszysz :D Haha ze świecą szukać? Koleś 7 letnie dziecko lepsze jest od Cannzasa czemu? Bo nie swojego nie ruszy ! Cannzas to nie wychowany bachor który jest mądry dopóki ma klucz od swojego pokoju i się zamknie tam :) Zapomniał jak ktoś mu już wbił do chaty to tatusiem się zasłaniał i nawet go nikt nie widział :3 Serwer nuda i po prostu s**t kolejne gotowce... bo co się można spodziewać po Cannzasie aka techniku. Przykładem to on jest mój drogi dla FuBu :DDDDD i innych ludzi tego pokroju. Jak tu już ktoś wspomniał o nazwie gildii tak on jest właśnie homofobem i lubi takie życie (nie wtrącam się) Cannzas jak nie będziesz wiedział co to homofob bo nigdy nie patrzyłeś jak na takich ludzi jak ty się mówi zajrzyj do wiki albo google :3  Serwer który niby miał być wypas oh i ah jest kolejną klapą bravo Cannzzasik :D :P B):)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jakie lizo dupy xD Dobra teraz moja kolej i teraz pewnie Cannzasik się poryczy serwer (grafika) do wytrzepania nic nie widać pare dobrych pomysłów jak ta łapa z petem i to wszystko. Cannzasik połączył Concordie i Lastivie super technik... + jeszcze pewnie wynajął 1232312 osób by bugów nie było chodź na pewno będą :) @Dxnek pls nie ośmieszaj się bo kolejny pewnie masz modka albo masz vipa na ts i się cieszysz :D Haha ze świecą szukać? Koleś 7 letnie dziecko lepsze jest od Cannzasa czemu? Bo nie swojego nie ruszy ! Cannzas to nie wychowany bachor który jest mądry dopóki ma klucz od swojego pokoju i się zamknie tam :) Zapomniał jak ktoś mu już wbił do chaty to tatusiem się zasłaniał i nawet go nikt nie widział :3 Serwer nuda i po prostu s**t kolejne gotowce... bo co się można spodziewać po Cannzasie aka techniku. Przykładem to on jest mój drogi dla FuBu :DDDDD i innych ludzi tego pokroju. Jak tu już ktoś wspomniał o nazwie gildii tak on jest właśnie homofobem i lubi takie życie (nie wtrącam się) Cannzas jak nie będziesz wiedział co to homofob bo nigdy nie patrzyłeś jak na takich ludzi jak ty się mówi zajrzyj do wiki albo google :3  Serwer który niby miał być wypas oh i ah jest kolejną klapą bravo Cannzzasik :D :P B):)

Długo ci zajęło napisane posta w prezentacji bo leży już kilka dni :)

Jak tam twoje pseudo ts3(pseudo techniku)?

Dzięki za odświeżanie prezentacji.

Nie korzystałem z plików Lastivii, jedyne co z nich jest to podobny quest na bonusy na start ;)

Masz trochę złe info ^^ Dopytaj damiana lamusie.

Oczywiście czekam od Ciebie na ddosy Anonymousie i pseudo techniku TS3 :)

Fajnie słuchać jak ktoś plotę puścił a ja siedzę i mam z Ciebie beke, dodaj jeszcze, że na kucyku Pony uciekałem serio ładnie się to czytam !

Wszystko wyjdzie na starcie czy są bugi czy nie a teraz zamknij piz*ę.

/ Na start zostanie dodany wierzchowiec na 2 lub 3h.

Opublikowano

Bo co a jak już mówiłem tak ciśnij o pseudo technikach moje ts3 działają :3 Twoje serwery nie więc możesz jedynie mi naskoczyć. O to mi chodziło byś się poryczał bo nic więcej gówniarzu nie umiesz idź z siostrą, czy bratem szukać roboty lepiej słyszałem, że do kopania rowów takich jak ty poszukują to zapisz się przynajmniej pomożesz swojej rodzinie, a nie będziesz ich hańbił swoim życiem w internecie chociaż tylko to ci zostało bo kolegów nie masz ^^ siedzisz 24h na dobre chyba że do gimnazjum cię mama wyśle, co do serwera klapaaaaa a wszystko dosłownie zerżnięte z innych serwów :* skąd to wiedziałem na pewno nie od Damiana :D A ddosy zapomniałem, że napisałeś własne api które należało do Hax1ora ^^ hahahaha weź schowaj się pod dywan i zamknij drzwi od pokoju gościu pod kluczem żebyś się nie obsrał :3 Zamknąć to ja mogę tobie mordke gościu, bo nic mi nie zrobisz co najwyżej nad uchem trochę polatać ^^ I uważaj bo mikołaj ci po oknach czarnym bmw lata :) Pozdro i dziękuję :* ^^ Pozer :) Co do długiego nie udzielania się chłopaku mam życie prywatne i nie siedzę tyle w internecie ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Chyba nie wykryłeś ironii w moim poscie...

Opublikowano

Też jestem za 10ku do G. To jest dużo wygodniejsze rozwiazanie dla graczy ^.-

Niekończąca się pelerynka w IS'ie też mogłaby być, o ile nie ma jej na start.

Powodzenia, nie zważajcie na hejty, one są zawsze :P

VsxuB58.png

Opublikowano

Bo co a jak już mówiłem tak ciśnij o pseudo technikach moje ts3 działają :3 Twoje serwery nie więc możesz jedynie mi naskoczyć. O to mi chodziło byś się poryczał bo nic więcej gówniarzu nie umiesz idź z siostrą, czy bratem szukać roboty lepiej słyszałem, że do kopania rowów takich jak ty poszukują to zapisz się przynajmniej pomożesz swojej rodzinie, a nie będziesz ich hańbił swoim życiem w internecie chociaż tylko to ci zostało bo kolegów nie masz ^^ siedzisz 24h na dobre chyba że do gimnazjum cię mama wyśle, co do serwera klapaaaaa a wszystko dosłownie zerżnięte z innych serwów :* skąd to wiedziałem na pewno nie od Damiana :D A ddosy zapomniałem, że napisałeś własne api które należało do Hax1ora ^^ hahahaha weź schowaj się pod dywan i zamknij drzwi od pokoju gościu pod kluczem żebyś się nie obsrał :3 Zamknąć to ja mogę tobie mordke gościu, bo nic mi nie zrobisz co najwyżej nad uchem trochę polatać ^^ I uważaj bo mikołaj ci po oknach czarnym bmw lata :) Pozdro i dziękuję :* ^^ Pozer :)

Nie mam kolegów to straszne :(

Internet kradnę sąsiadowi wiesz?

U mnie jest taka biega, że nawet nie piszczy :(

Trivor wiesz jakoś się te gimnazjum zda ^.^

Hax ma z ciebie pośmiewisko <3

Mikołaj hahaha na bogato widzę.

Ja akurtam mam Mazde RX8 tak ofensywnie.

Trivor ty ofensyfny hakierze ahh ten awatara na twoim gg "Virus" Anonymous ...

Wiesz mój ts3 jakoś stoi dziennie po 60online więc trochę nie teges ta baśń.

/ Jutro zostaną dodane SSy fryzur oraz kostiumów ! ;)

Chyba nie wykryłeś ironii w moim poscie...

on nie wie co to ironia.

Też jestem za 10ku do G. To jest dużo wygodniejsze rozwiazanie dla graczy ^.-

Niekończąca się pelerynka w IS'ie też mogłaby być, o ile nie ma jej na start.

Powodzenia, nie zważajcie na hejty, one są zawsze :P

dodamy nieskończoną pelerynkę do IS tanio :)

Eee dla mnie zero nowości powodzenia ale nie zagram ;d

dziękujemy

Opublikowano

Hax1or ? koleś dobra nic nie będę mówił, bo trochę mi cię szkoda ;3 Mazda? haha tak a może przyjadę do ciebie i sobie nią pojeździmy? hahahaha :D^^ Taki joke nie śmieszny, bo nie prawdziwy -.-  słuchaj ja nie chwale się że jestem hakierem czy "hakowałem" kogoś stronkę wiesz? Tym się różnimy mnie takie zabawy nawet nie cieszą. Może jak miałem 13 lat... więc widzisz jaki masz poziom knypciu :) + plisss skończ z swoją śmieszną karierką technika zdaj szkołę poszukaj sobie jakiejś grubej koleżanki i się ożeńcie i żyjcie długo i szczęśliwie :) + powodzenia kości patyku połamane jak cię nadusi ^^ Serwer KLAPA

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Hax1or ? koleś dobra nic nie będę mówił, bo trochę mi cię szkoda ;3 Mazda? haha tak a może przyjadę do ciebie i sobie nią pojeździmy? hahahaha :D^^ Taki joke nie śmieszny, bo nie prawdziwy -.-  słuchaj ja nie chwale się że jestem hakierem czy "hakowałem" kogoś stronkę wiesz? Tym się różnimy mnie takie zabawy nawet nie cieszą. Może jak miałem 13 lat... więc widzisz jaki masz poziom knypciu :) + plisss skończ z swoją śmieszną karierką technika zdaj szkołę poszukaj sobie jakiejś grubej koleżanki i się ożeńcie i żyjcie długo i szczęśliwie :) + powodzenia kości patyku połamane jak cię nadusi ^^ Serwer KLAPA

Znasz znaczenie słowa ironia?

Jak ty zdałeś tą podstawówkę.

Pamiętam dobrze, że uczyli tego w 5klasie <3

Nie muszę szukać grubej koleżanki ... :( nie lubię zmasowanych.

Mam swoją zgrabną <3 <3 <3

Chcesz się spinać PW/GG bo mi spamik robisz

Czy jestem patykiem, czy ja wiem :

Ty człowieku na stronę się włamać nawet nie potrafisz a nie wspomnę o permach na TS3 :)

Wiesz co? Uwielbiam ludzi, którzy próbują zaszkodzić serwerowi na wszelki sposób.

W twoim przypadku wygląda to tak, że Cie wyjebaliśmy z Teamu bo zrobiłeś dziurawego TS3 przy czym counter musiał go po tobie poprawiać  xD xD xD xD

Ogólnie tak jest zawsze, że taki #NoName jak ty musi wjeb*ć swoje 3grosze ahh ohh jaki jesteś zabawny.

Popiszemy sobie historyjki jakieś razem? Wiesz z polaka mam 3 więc jakoś dam radę :rolleyes:  Będziemy latać na kucykach pony co ty na to? :ninja: :ninja:  Taka ofensywna ninja jak ty :ninja:

Tak wiem Trivor siedzę 24/7/365 na kompie ;(

Nie jem, nie piję i żyję co nie ? Faza też byś tak chciał.

Tak ofensywnie jako, że lubię się z Cb lać to nawet ci dam mojego FB

Ty hakierze jeden :

85984310774884096752.jpg

Powiem ci nawet co to jest <ironia> - bo nie wiesz :)

Ironia – (grec. εἰρωνεία eironeía, dosłownie „przestawienie, pozorowanie“), szyderstwo - sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.

554461402688252517908.png Α i Ω

dziękuję ślicznie za napisanie ładnej fabuły :)

Opublikowano

@-.Aris.- Nie dokamiaj gimbusów ;) nie ma sensu z nimi dyskutować, haksior czy jak mu tam na czele swojej armi 12 letnich hakerów próbują opanować cały internet, jak narazie udało im się założyć hasło na płycie głównej Microsoftu ;))

a tak na poważnie to taki mały apel do tych cwaniaków: byliście, jesteście i będziecie nieudacznikami. Wasze ataki kończą się po tym jak serwerownia wytnie botneta za 5$. Zwykłe pionki totalnie. Aaa i jak by któryś z was potrzebował kasy na botery to napiszcie... pomogę bo widzę ze biedujecie trochę ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...