Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz właśnie wszedłem na stronę i muszę powiedzieć, że prezentuje się świetnie.

Polubiłem FanPage i widziałem screeny i prezentuje się super!

Czekam na start! :)

Opublikowano

Teraz właśnie wszedłem na stronę i muszę powiedzieć, że prezentuje się świetnie.

Polubiłem FanPage i widziałem screeny i prezentuje się super!

Czekam na start! :)

Cieszy nas na prawdę niezmiernie ta wiadomość i liczymy na Ciebie na starcie ;) Mamy również nadzieję, że zaangażujesz w to również swoich znajomych!

Cieszymy się również, że nasz FanPage w zastraszającym tempie uzyskuje coraz większą publiczność! ( w ciągu dwóch dni bez zapowiedzi uzyskał 200 lików- tak możemy się tym chwalić! :D)

Opublikowano

Nasz FB osiągnął właśnie 228lajków :)

Cieszymy się, że jest takie zainteresowanie naszym serwerem ! :)

Smieszne, widziałem jak ktoś z Was na grupie '' Like to Like'' czy coś w tym stylu reklamował fanpage i wymienaił się lajkami...

Opublikowano

Smieszne, widziałem jak ktoś z Was na grupie '' Like to Like'' czy coś w tym stylu reklamował fanpage i wymienaił się lajkami...

Każda reklama jest dobra ;) Dzięki temu docieramy do większej liczby osób :) Ucz się, a może nie będziesz miał 20 graczy na swoim serwerze xD 

Opublikowano

Harnaś #Hejt ON powiadasz? :)

Nie zabłyśniesz ;3 ehh...

Oczywiście jesteśmy zadowoleni z lajków na facebooku. Chyba to nic złego, że jest zainteresowanie serwerem.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Harnaś #Hejt ON powiadasz? :)

Nie zabłyśniesz ;3 ehh...

Oczywiście jesteśmy zadowoleni z lajków na facebooku. Chyba to nic złego, że jest zainteresowanie serwerem.

Ale czemu ty wszystko odbierasz jako hejt, skoro to jest czysta prawda? Po prostu nabijanie w taki sposób like jest żenujące, skoro grupa nie ma nic wspólnego z Metinem, martwe like..

Opublikowano

Ale czemu ty wszystko odbierasz jako hejt, skoro to jest czysta prawda? Po prostu nabijanie w taki sposób like jest żenujące, skoro grupa nie ma nic wspólnego z Metinem, martwe like..

Like na MPCforum w zamian za like na naszym Facebook'u to również reklama. Otóż użytkownicy którzy polubili nasz Facebook posiadają także znajomych, którzy widzą co lubią ich znajomych ;) Taka pętelka, wiesz ;)

Opublikowano

Like na MPCforum w zamian za like na naszym Facebook'u to również reklama. Otóż użytkownicy którzy polubili nasz Facebook posiadają także znajomych, którzy widzą co lubią ich znajomych ;) Taka pętelka, wiesz ;)

Nie tłumacz Krzysiu.

Muszą się czegoś czepić.

Taka polityka tutaj na MPCFORUM w dziale Metin2 <3

Bo widzę jakie posty zazwyczaj piszesz wszędzie ? :)

Inaczej tego nie da się odbierać.

Każdy reklamuje tak jak umie.

Like, like, pętla, pętla, znajomi znajomych, znajomi znajomych ... ;)

Chcecie otwartą bete czy zamkniętą?

Opublikowano

Hmm neutralnie, powodzenia.

Są szkaty serwerowe?

Na c**j ty przygłupie piszesz 4 posty w temacie i w 3 postach polecasz a w 4 neutralny?

Ja p******e  B)  B)  B)

Polecam.

Dobry serwer bedzie i git admini

pozdrawiam

[TOP1]Weezy

xDDD

PS . Cannzas to rudzielec: Pp

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na c**j ty przygłupie piszesz 4 posty w temacie i w 3 postach polecasz a w 4 neutralny?

Ja p******e  B)  B)  B)

Polecam.

pozdrawiam

[TOP1]Weezy

xDDD

Odczep się od Asfena :D

Miejmy nadzieję, że serwer przyjmie się na rynku Metin2.

Filip ty top 1 ? :)

Chyba w snach :P no no na cradosie w topce byłeś niby, ale zobaczymy jak będzie tutaj.

Miejmy nadzieję, że seria będzie na wysokim poziomie jak zwykle :)

Opublikowano

Ja p******e  B)  B)  B)

Polecam.

pozdrawiam

[TOP1]Weezy

xDDD

Dobra Filipku trzym mordeczkę nie interesuj się czemu tak piszę. :)

Ty to jesteś jednak człowiek Dyskalkulia pozdro 600 na Łazarskim jak ty to mówisz... :unsure:

Edit: Będą bronie do Expa dodatkowe prócz broni 75/30?

Cannzas zadbaj o dobrą reklamę. :)

Opublikowano

Każda reklama jest dobra ;) Dzięki temu docieramy do większej liczby osób :) Ucz się, a może nie będziesz miał 20 graczy na swoim serwerze xD

Czego to w końcu prezentacja, bo już nie ogarniam? ;/ Harnaś zrobił serwer dobry, nawet bardzo, ale przez brak reklamy tak bywa. Wy też nie zajedziecie daleko jeśli będziecie brać youtuberów, którzy mają po 2k widzów i 300-400 wyświetleń pod filmami. W dodatku jak jeszcze serii nie kończą... #hajs

Piszecie, że stawiacie na klasyka, a tak naprawdę jakby ktoś wszedł i zobaczył, że nie ma nowości to by stwierdził, że gotowiec i client do kosza. Potem będzie taki kolejny 2k10...

Jak na razie neutral.

I pls, jak odbierzecie to jako hejt to proponuję nawet nie stawiać tego serwera.

tenor.gif

Opublikowano

48444142033055796186.png

Myślę, że w ten sposób sobie graczy nie nazbieracie. Nie podoba mi się to trochę, ale ok.

Ja nie zagram tutaj bo nie lubię Hardów, lecz życzę Wam powodzenia :)

Opublikowano

A ja chciałbym dodać, że zbliżamy się do progu 400 polubień na FanPage! Cieszymy się, że jest Was coraz więcej a to przecież tylko zapowiedź która nie stoi nawet kilkanaście godzin na tym forum! Liczymy, że będzie Was coraz więcej!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...