Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MonteraMT2

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cannzas! Jest wyzywanie. 

Wymień mi 5 różnic między plikami lastivii,a twoimi plikami i między plikami concordii,a twoimi plikami.

Robiłeś to spierdolone ścierwo przez pół roku(?). W pół roku można postawić taki serwer na source,że kopara opadnie. Ty postawiłeś gotowca z Plików concordii i questów lastivii. Czemu ty jesteś taki zjebany, powiesz mi? O co wgl. się sapałeś do mnie? Przecież ty jesteś taki przyjebany jak paczka gwoździ... 

Co do grafiki to dosłownie paint, takie coś można zrobić w programie paint.net w ciągu hmm.. 25min. pewnie wyglądało by to 10x lepiej.

Powiem wprost i pewnie nie tylko ja, serwer jest ch*jowy, chu*owa administracja, głównie Dominik i Cannzas, 2 największe niedojeby na tym forum, Asfen potrafi 10x więcej od Cannzasa, uwierzcie mi, to jest wielkie osiągnięcie. 

SERWERA NIE POLECAM, ŻYCZĘ SZYBKIEGO UPADKU.

PS/ PADNIE MAX. PO 2H. ;)

Na serwerze nie ma questów Lastivi. <3

Serwer był robiony pół roku? ;) Chyba nazwa była wymyślona pół roku temu :)

Życzę Ci powodzenia pseudo grafiku.

Zapraszamy na serwer !

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cannzas! Jest wyzywanie. 

Wymień mi 5 różnic między plikami lastivii,a twoimi plikami i między plikami concordii,a twoimi plikami.

Robiłeś to spierdolone ścierwo przez pół roku(?). W pół roku można postawić taki serwer na source,że kopara opadnie. Ty postawiłeś gotowca z Plików concordii i questów lastivii. Czemu ty jesteś taki zjebany, powiesz mi? O co wgl. się sapałeś do mnie? Przecież ty jesteś taki przyjebany jak paczka gwoździ... 

Co do grafiki to dosłownie paint, takie coś można zrobić w programie paint.net w ciągu hmm.. 25min. pewnie wyglądało by to 10x lepiej.

Powiem wprost i pewnie nie tylko ja, serwer jest ch*jowy, chu*owa administracja, głównie Dominik i Cannzas, 2 największe niedojeby na tym forum, Asfen potrafi 10x więcej od Cannzasa, uwierzcie mi, to jest wielkie osiągnięcie. 

SERWERA NIE POLECAM, ŻYCZĘ SZYBKIEGO UPADKU.

PS/ PADNIE MAX. PO 2H. ;)

Pozdrów Szagiego, bo coś ostatnio miał ojcu żyletki podpierdolić i się pociąć, ale nie wnikam w szczegóły.

Opublikowano

Harnaś pamiętaj to ty masz 20online na serwerze :)

Ale o co Ci chodzi? Ja Wam dobrze życze... ba, nawet życze Wam powodzenia by chociaż te 20 osób u Was było, ale coś czuje, że ciężko może być... wiesz.. gotowe pliki.

#Sarkazm? xD

Jaki sarkazm? Oszalałeś? Ja Wam po prostu zazdroszcze takiego ego i podejścia do sprawy, sam bym tak chciał mieć...

Opublikowano

Sądząc po prezentacji serwer wygląda bardzo dobrze ale jak to będzie wyglądało w rzeczywistości, może wyglądać dobrze na obrazkach a źle na serwere. Chętnie będę z tego serwera prowadził serie. 

Życzę wam powodzenia w starcie i oby nie było żadnych problemów.

Pozdrawiam. Spotkamy się na starcie ;)

Opublikowano

Sądząc po prezentacji serwer wygląda bardzo dobrze ale jak to będzie wyglądało w rzeczywistości, może wyglądać dobrze na obrazkach a źle na serwere. Chętnie będę z tego serwera prowadził serie. 

Życzę wam powodzenia w starcie i oby nie było żadnych problemów.

Pozdrawiam. Spotkamy się na starcie ;)

Oczywiście postaramy się aby serwer wystartował w idealnym stanie.

Zapraszamy oczywiście do kręcenia z serwera.

Mamy nadzieję, że spodoba Wam się stary klima.

P.S

#Hejt ON od pionków :>

Opublikowano

Życze Wam udanego startu chłopaki, powodzenia, przyda się! :-) Serwer polecam oczywiście, 10/10, team dobrany idealnie... Zagramy razem z Douchem. :-)

Oj... wyczuwam bardzo huczny start..

@topic

Prezka ładna i przejrzysta.. Serwer odwiedzę ale niestety nie zostanę na dłużej aczkolwiek powodzenia panom życzę.

Opublikowano

Podobnie jak Twoja "grafika" Per Panie.

Poproszę dowody oczerniające Adriana, na słowo od pewnego czasu nikomu nie wierzę. 

Pozdrawiam Dominik.

Sam uważam ją za syf, ale jaraliście się nią jak gimbus przed pierwszym zamoczeniem.

Cannzas dobrze wie jak poleciał w kulki przy Elergosie z LENYM. ;) 

Ten syf był jeszcze lepszy od tej grafiki co zastosowaliście teraz. 

t. 

Zmieńcie wygląd questa bo wygląda paskudnie. 

Opublikowano

Niby pół roku robiliście serwer a żadnej zawartej tu unikalnej rzeczy, która by to potwierdziła nie ma..

Nie lubie jeśli tak wykonuje się zapowiedzi ale taki już jest standard w tym dziale.

Serwer wewnątrz może kryć dobrą grywalność.

Jedynie co przykuwa uwagę to dobra robota Bolka z tym klientem. Nieźle go wykonał, grafika na dobrym poziomie.

No nic zobaczymy jak wam pójdzie powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Oj... wyczuwam bardzo huczny start..

@topic

Prezka ładna i przejrzysta.. Serwer odwiedzę ale niestety nie zostanę na dłużej aczkolwiek powodzenia panom życzę.

Harnaś Hacker? <3

To jego serwer na starcie padał jak szmata nie mój :)

Co do youtuberów współpracujemy aktualnie z :

- SeleX

- xMateo

- Ptoros

- Weezy

- Ar3lek

- TheRykoX

- Hotovski

i wiele innych.

Niby pół roku robiliście serwer a żadnej zawartej tu unikalnej rzeczy, która by  to potwierdziła nie ma..

Nie lubie jeśli tak wykonuje się zapowiedzi ale taki już jest standard w tym dziale.

Serwer wewnątrz może kryć dobrą grywalność.

Jedynie co przykuwa uwagę to dobra robota Bolka z tym klientem. Nieźle go wykonał grafika na dobry poziomie.

No nic zobaczymy jak wam pójdzie powodzenia.

Słuchaj jeden gimbus napisał, że robimy serwer pół roku?

Jakie pół roku? ... Nazwa była wymyślona jakoś w wakacje i pliki leżały sb na VPS.

Serwer jest robiony mniej o wiele mniej czasu niż pół roku.

Szliśmy w stronę klasyka :)

Opublikowano

Harnaś Hacker? <3

To jego serwer na starcie padał jak szmata nie mój :)

Co do youtuberów współpracujemy aktualnie z :

- SeleX

- xMateo

- Ptoros

- Weezy

- Ar3lek

- TheRykoX

- Hotovski

i wiele innych.

Nie komentuje harnasia a bardziej tę drugą osobę..

@top

Z taką reklamą na pewno wam się uda! Po raz kolejny powodzenia życzę, miejmy nadzieje że wszystko wypali.

Opublikowano

Nie komentuje harnasia a bardziej tę drugą osobę..

@top

Z taką reklamą na pewno wam się uda! Po raz kolejny powodzenia życzę, miejmy nadzieje że wszystko wypali.

to 2/4 reklamy.

Większość osób została już opłacona.

Zapraszamy do opinii.

Opublikowano

to 2/4 reklamy.

Większość osób została już opłacona.

Zapraszamy do opinii.

nie rób double postów, bo Cię zgłosze

Pozdrów Szagiego, bo coś ostatnio miał ojcu żyletki podpierdolić i się pociąć, ale nie wnikam w szczegóły.

ty tak samo, przeczytaj regulamin, bo piszesz post pod postem

Co do serwera - Co tu jest nowego, prócz grafiki chociaż jakaś mape nową macie?

Opublikowano

nie rób double postów, bo Cię zgłosze

ty tak samo, przeczytaj regulamin, bo piszesz post pod postem

Co do serwera - Co tu jest nowego, prócz grafiki chociaż jakaś mape nową macie?

Tworząc projekt MonteraMT2 szliśmy w stronie klasyka :)

Wiele graczy czeka na taki serwer.

Mamy nadzieję, że przyjmiemy się na rynku metin2.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, dobra reklama a graczy nie zabraknie, myślę że cannzas to odpowiedzialna osoba, i serwer długo będzie stał.

@topic

Skąd bronie na 75lvl?

Polecam,

Maxrik.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, dobra reklama a graczy nie zabraknie, myślę że cannzas to odpowiedzialna osoba, i serwer długo będzie stał.

@topic

Skąd bronie na 75lvl?

Polecam,

Maxrik.

Tylko umarły rozpruwacz oraz niebieska śmierć

Opublikowano

Serwer prezentuje się idealnie. System ulepszania wpadł w mój gust jak najbardziej. Cód, miód i orzeszki. :D

Reklama jak widzę też świetnie dobrana.

Kiedy przewidujecie wrzucić oficjalną prezentację? :)

Opublikowano

Serwer prezentuje się idealnie. System ulepszania wpadł w mój gust jak najbardziej. Cód, miód i orzeszki. :D

Cały czas uzupełniamy zapowiedź, a następnie chcielibyśmy przenieść ją do publikacji aby nie robić zbędnych miliona tematów :)

Opublikowano

za kilka dni.

Opublikowano

Na prawdę dobry serwerek się szykuje no team tylko zazdrościć i czekać na start.

Bardzo mnie interesuje czy będzie bron na 30 lvl V2 czy odpuszczacie sobie to ?

I taka mała propozycje widzę, że zrobiliście jedną Atlantydę szczerzę wolał bym jakąs nową mapkę niż tą Atlantydę po prostu rzygam nią jak byście to zmnienili to po prostu cud miód.

Prezka ładna Serwer Zaje*isty. Zapraszam i polecam .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Polecam,

skąd bronie 75 ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jeszcze raz ,,nawołuję" do polubienia naszego FanPagex: x

Na nim dowiecie się wszelkich nowinek, ciekawostek i będziecie mogli wygrać smocze monety! ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cały czas uzupełniamy zapowiedź, a następnie chcielibyśmy przenieść ją do publikacji aby nie robić zbędnych miliona tematów :)

No i prawidłowo! ;-)

Przewidujecie częste eventy, czy w umiarkowanym stopniu?

Opublikowano

Na prawdę dobry serwerek się szykuje no team tylko zazdrościć i czekać na start.

Bardzo mnie interesuje czy będzie bron na 30 lvl V2 czy odpuszczacie sobie to ?

I taka mała propozycje widzę, że zrobiliście jedną Atlantydę szczerzę wolał bym jakąs nową mapkę niż tą Atlantydę po prostu rzygam nią jak byście to zmnienili to po prostu cud miód.

Prezka ładna Serwer Zaje*isty. Zapraszam i polecam .

nie będzie broni v2.

Atla zostanie ;)

Polecam,

skąd bronie 75 ?

Riper, niebieska śmierć

Opublikowano

No i prawidłowo! ;-)

Przewidujecie częste eventy, czy w umiarkowanym stopniu?

Przewidujemy eventy w taki sposób, aby nie przesadzić z nimi (aby nie zburzyć gospodarki serwera), ale też jednocześnie żeby nie było nudno ;) 

Chcemy stworzyć ten sam klimat Metina co sprzed kilku lat, kiedy to jeszcze wszyscy byli solidarni i nie było tego dziadostwa wszędzie. 

Dzisiejsze serwery wyglądają w ten sposób, że masz setki różnych systemów i więcej poświęcisz czasu na poznawanie ich niż na grę ;) To mija się z celem. 

Oczywiście przewidujemy rozwinięcie gry jednym myślę idealnym systemem, ale to w dalszych aktualizacjach. Chcemy zdobywać graczy przez cały czas!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...