Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To do której w końcu fify jest ten trainer? 

Ps.A ja w fife 14 dostałem bana po 1,5miesiącu używania ale raczej z powodu zamrażania kontraktów niż samego trainera.

Opublikowano

@mnich6912 Do fify 15, nie widzisz tytułu?

Ja ogólnie wytrainerowałem 1,5kk, ale już nie traineruje, z jednego względu.

Jak trainerowałem i staty były 250-6-10 to mi nic nie wypadało z paczek, NIC.

Przerzuciłem coinsy, usunąłem klub, i już wszystko normalnie leci z paczek.

Wiem, że to nie ma znaczenia, ale wydać 2 mln na paczki podczas trainerowania i nic nie trafić, a wydać 100k bez trainerowania i trafić 2x wartość wydanej kwoty to jest różnica.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@Pawellek Ja mam takie dość głupie pytanie ale wole się upewnić. Jak wczytają się składy i piłkarze wyjdą na boisko wystarczy,że nacisnę (raz) F4 aby wygrać mecz czy muszę nacisnąć odpowiednio NUMERYCZNĄ 4 lub 6 czy jestem gospodarzem czy gościem i potem F4? Proszę o wytłumaczenie mi tego :)

Edit: Jednak coś nie działa robię tak jak na filmiku- gdy skład przeciwnika wczyta się wciskam F4, w momencie gdy robi się czarny ekran naciskam 4 lub 6 przerywa połączenie ale nie dodaje mi bramek i punktów. :( Czy robię coś źle?

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

jak zrobić nowy klub w fifie i przerzucić coinsy ?

W fifie 15 jeżeli grasz na PC, żeby zrobić nowy klub, trzeba usunąć poprzedni. Więc, jeżeli chcesz przenieść coinsy musisz poprosić o pomoc znajomego, albo kupić 2 Fife. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

@ArT1203

Limitu nie ma żadnego bo możesz w jeden dzień z 10 ligi wejść do 1 ligi. Z tego co czytałem nikt nie został jeszcze zbanowany-przynajmniej nikt się tym nie chwalił :D

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

@ArT1203

Limitu nie ma żadnego bo możesz w jeden dzień z 10 ligi wejść do 1 ligi. Z tego co czytałem nikt nie został jeszcze zbanowany-przynajmniej nikt się tym nie chwalił :D

Ja zostałem zbanowany w 14, zrobiłem wtedy 130 lub 140k i dostałem bana automatycznego na wszystkie gry online na moim koncie.

Opublikowano

Limit restartuje się o 01:00 naszego czasu czy może 24h od ostatniego ukończonego tym sposobem sezonu? Czyli jak wczoraj trainerowałem o północy, to mogę teraz (o 20) czy lepiej czekać do tej północy albo dzień dłużej by sobie limit ustalic wcześniej?

Opublikowano

Zarobilem tym okolo 200k i teraz nie dostaje coinsow za mecze ani za zakonczenie ligi.. O co chodzi ?

Musisz zaczekac do restartu serwerow, jutro wszystko wroci do normy. Tak wlasnie EA walczy z oszustami. ^^

Opublikowano

w 14 zbanowany za 130k w dzień? ja pod koniec 14 w trybie World Cup gdzie nie było żadnego limitu potrafiłem z automatu zrobić 1mln i do tej pory mam śmigającą 14 bez bana xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Pawellek czy jest jakas roznica pomiedzy gra online a offline (chodzi mi o same dodawanie bramek) Gdy bede uzywal tego offline, rzadko nie nabijajac duzych sum jest mniejsza szansa zbanowania czy chodzi o anticheat i injectowanie i tak na prawde nie ma roznicy pomiedzy tym ile tego bede uzywal?

Opublikowano

Z tymi banami to tak naprawde nikt nie wie jak jest, a ciagle pytacie o to samo. ;p

Gdyby byl jakis "anticheat" to banowali by juz po 1 meczu (albo chociaz ostrzezenie dawali).

Cheatowanie offline w teorii powinno byc bezpieczne, ale nic nie jest pewne. Nawet jak grasz w FUT "offline" to musisz miec staly dostep do internetu.

Opublikowano

Mam pytanie troche z innej beczki ale jakie macie statystyki rozegranych meczy? I czy oplaca sie usuwac klub co jakiś czas żeby nie miec statystyk 500-0-0

Opublikowano

Mam pytanie troche z innej beczki ale jakie macie statystyki rozegranych meczy? I czy oplaca sie usuwac klub co jakiś czas żeby nie miec statystyk 500-0-0

Podłączam sie pytania, ale sam myślę że warto by było usuwać co jakiś czas bo jednak te 500 wygranych jest podejrzane....

Opublikowano

Po 1. Jak usuwasz klub to wszystko tracisz, wiec musisz miec drugie konto, a jak juz masz dwa konta to lepiej poprostu na jednym trainerowac do oporu i tylko monety przerzucac.

Po 2. Klub mozna zresetowac tylko kilka razy, nie pamietam dokladnie ile. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...