Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, potrzebuję pomocy. Wczoraj użyłem Trainera w FIFA FUT 15 i zadziałało. Dziś niestety klawisz F4 i F5 nie podświetlają się. Reszta klawiszy działa. Czy wiecie jak to rozwiązać?

Poprawka, Trainer w ogóle nie działa. Przyciski numeryczne się podświetlają ale nie działają.

Opublikowano

Panowie, potrzebuję pomocy. Wczoraj użyłem Trainera w FIFA FUT 15 i zadziałało. Dziś niestety klawisz F4 i F5 nie podświetlają się. Reszta klawiszy działa. Czy wiecie jak to rozwiązać?

Poprawka, Trainer w ogóle nie działa. Przyciski numeryczne się podświetlają ale nie działają.

Najpierw odpal fife a potem trainera ;)

Opublikowano

Wie ktoś jaki jest maksymalny zarobek dzienny? Tak żeby bana nie wyłapać. I o której się wszystko resetuje, po czym można znowu trainerować?

Opublikowano

Witam, mam taki problem :/ dodaje mi punkty, ale nie monety, miał ktoś tak ?

Przekroczyłeś limit, czytaj komentarze... po 01:00 jest reset... jutro już będziesz dostawał normalnie.. jest limik do chyba około 150k dziennie. Wiecej nie mozesz zarobić.

Opublikowano

Ile już używacie trainera? i ile wyciagacie k? ja dziś użyłem , nie wiedziałem że limit jest, i zagrałem 3 sezony po limicie xD trochę boje się o bana , a czasami macie tak ze wywala was z ultimate i jak wchodzicie to każę podać wynik np:6+38 albo czasami nie rozlacza odrazu tylko wlacza sie mecz 45min ,nastepna połowa i koniec meczu

Opublikowano

Tak jakby za kupowanie coinsów nie było bana. A jest tymbardziej, bo parę razy kupiłem (małe kwoty) i już ostrzeżenia, także na to patrzą bardziej moim zdaniem niż na trainery.

Ile już używacie trainera? i ile wyciagacie k? ja dziś użyłem , nie wiedziałem że limit jest, i zagrałem 3 sezony po limicie xD trochę boje się o bana , a czasami macie tak ze wywala was z ultimate i jak wchodzicie to każę podać wynik np:6+38 albo czasami nie rozlacza odrazu tylko wlacza sie mecz 45min ,nastepna połowa i koniec meczu

Traineruje odkąd wyszło tu darmowo, wyciągam dokładnie 9 sezonów dziennie (nie licząc 14 w ktorej bardzo długo). Tak, to captcha, nic złego. A jak się tak włącza to znaczy, że trafiłeś na innego trainera - dodaj w tym wypadku przycisk F5 to wywali od razu z meczu.

Opublikowano

Mam już żółtą kartkę. Bo kupowałem dużo. I kupowałbym zamiast trainerować, ale teraz to już mniejsze prawdopodobieństwo bana niż kupując coinsy jest dla mnie.

Opublikowano

Ej a tak serio to możecie mi powiedzieć dlaczego trainerujecie? nie możecie sobie coinsów kupić? przecież są tanie..

traineruja bo mozna i ea pozwala , a co myslales ze napiszesz jakis post ze banuja i kazdy sie wystraszy haha beka

Opublikowano

McAfee wykrył trojana . 

Zawsze coś będzie wykrywać, bo trainer został stworzony przy użyciu Cheat Engine.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wszystko dobrze działa. Zrobiłem 100k i bez problemu. Czyli po godzinie 1:00 mogę od nowa trainerować i potem znowu czekać do 1:00, tak? :)

Opublikowano

Wszystko dobrze działa. Zrobiłem 100k i bez problemu. Czyli po godzinie 1:00 mogę od nowa trainerować i potem znowu czekać do 1:00, tak? :)

Tak.

Po upłynięciu dobry na serwerach EA.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...