Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 9 sezonach przestają lecieć coinsy, czy po ilu? Traineruję codziennie 9, mógłbym więcej, ale nie patrzyłem, bo myślałem, że nie będę dostawał, a może to nieprawda.

Opublikowano

Po 9 sezonach przestają lecieć coinsy, czy po ilu? Traineruję codziennie 9, mógłbym więcej, ale nie patrzyłem, bo myślałem, że nie będę dostawał, a może to nieprawda.

W FIFA 14 po 9 sezonie nie otrzymywało się już monet.

Spróbuj po 9 sezonie rozegrać jeszcze jedno spotkanie.

Jak za ten mecz nie otrzymasz monet, to i za wygranie całego sezonu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Ravoner Czy jak traineruję mecz za meczem ciągle to jest większa możliwość że EA to wykryje czy jak? Bo ja gram 1 mecz na trainerze i później 1 mecz bez trainera.

Większa liczba meczów - możliwość większej liczby zgłoszeń przez graczy do EA.

Opublikowano

@Ravoner A gdy np.. Ktoś cię podkapował do EA że masz Trainera a ty go usuwasz a EA go nie widzi to mogą Cię zbanować?

EA sprawdza logi konta, więc to nic nie da.

Opublikowano

a Wy w jaki sposób trainerujecie? Ja uzywałem tego w sezonie pojedynczego gracza, ale trwa to zbyt długo. 

Jak używacie trainera w sezonach online, to macie skład brązowy, bez zgrania? Trainerujecie 5-6 sezonów pod rząd?

Opublikowano

a Wy w jaki sposób trainerujecie? Ja uzywałem tego w sezonie pojedynczego gracza, ale trwa to zbyt długo. 

Jak używacie trainera w sezonach online, to macie skład brązowy, bez zgrania? Trainerujecie 5-6 sezonów pod rząd?

W sezonach pojedynczego gracza szansa na blokadę konta jest znikoma.

W trybach online już dużo większa.

Opublikowano

Używam w sezonach online, 9 pod rząd, z małymi przerwami, jak się czymś zajmę. Mam skład złoty, ze 100 zgrania, ale jacyś tani z BPL'a i tacy z BPL'a, ktorych miałem w darmowych paczkach. Bo może mniej ludzie będą pewni, że trainerowałem.

Opublikowano

A jak to jest z trybem offline? To że nikt na nas nie nakabluje to wiem, ale czy jest inna możliwość banicji? :>

I czy gdy będę trainerował powyżej 100k dziennie, na tym samym koncie ale pod innymi IP to zmiejszy się ryzyko bana? :) 

Opublikowano

W trybie FUT offline jest dodatkowy timer/inne "zabezpieczenie" i jeżeli duzo szybciej zakończymy mecz to zostaje on anulowany. Zmiana IP nic nie da, skąd wgl. ten pomysł? xD

Co do "bezpiecznego limitu" to nie ma i czegoś takiego nigdy nie było. Jeżeli trainerujecie regularnie to i tak prędzej czy później konto zostanie zablokowane. Żadne triki ze zmiana IP czy granie złotym składem dużo nie zmieni, ewentualnie przedłuży wasze marne nadzieje na uniknięcie kary. 

Opublikowano

Co do "bezpiecznego limitu" to nie ma i czegoś takiego nigdy nie było. Jeżeli trainerujecie regularnie to i tak prędzej czy później konto zostanie zablokowane. Żadne triki ze zmiana IP czy granie złotym składem dużo nie zmieni, ewentualnie przedłuży wasze marne nadzieje na uniknięcie kary. 

To dotyczy również sezonów offline czy przestroga odnosi się do gier online?

Opublikowano

Ogólnie to EA mało przejmuje się oszustami, ale nigdy nie wiadomo kiedy zmienia swoją politykę. Offline nikt was nie zgłosi, choć i tak ciągle musisz być połączony z internetem, wiec i pewnie jakieś logi z takich spotkań również się zapisują. Szansa na bana zapewne jest dużo niższa, lecz zawsze taka możliwość istnieje.

Opublikowano

Czyli w sumie wszystko jedno czy będę trzepał 100k dziennie czy 3kk, za to i za to mogę wyrwać bana? Tylko przy 3kk jest większe ryzyko zgłoszenia przez innych niż przy 100k, tak? 

Opublikowano

Cheat wolny od wirusów - normalnie go używam i nic się nie dzieje, skanowany Esetem.

Jedynie pseudo antywirusy wykrywają go jako potencjalne zagrożenie.

P.S. Ile można bez problemu wybocić sezonów dziennie żeby otrzymać coinsy ?

Mam zamiar dobić jeszcze dziś 5 sezonów w sumie 10 ? Dostanę za wszystkie coinsy ?

Opublikowano

cześc

korzystam z trainera, poki co byl naprawde przydatny jednak od jakiegos czasu nie moge dodawac goli dla druzyny gospodarzy. Zna ktos rozwiazanie tego problemu?

Opublikowano

@Pawellek U mnie również jest ten problem, że nie działają zapalają się przyciski F4 i F5. Czy znasz może tego przyczynę?

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...