Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz w fifa 15 ultimate team jest 9 lig! (10-2 - 1 same trainery..)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Nie ma jakiegos trainera co klikamy raz i bramki są załadowane cały czas? tak aby można bylo pod to dodać autoklick?

Opublikowano

@maxisek

Z tego co widzialem to wszystkie trainery sa robione w ten sam sposob, wiec raczej czegos takiego nie znajdziesz. Moze ewentalnie ten chinski co bany lecialy z miejsca za niego. : D 

Opublikowano

@Pawellek lipa :c autoklickera nie zrobisz chyba ze z automatycznym wciskaniem "6" lub "4" po wczytaniu składów ale też by to nie funkcjonowało zbyt fajnie ;o można próbować bawić się w MacroRecorder.

@Edit dostałem oferte kupna tego trainera http://www.mpcforum.pl/topic/1309909-fifa-15-trainer/

Nie żeby zaraz reklama czy coś, ale chce się spytać czy ktoś miał styczność z tym trainerem? ponoć ma zafreezowane gole.

Opublikowano

Czy za uzywanie trainera w fut15 jest ban? i dlaczego trainer nie dziala w pucharze i lidze 1 gracza?

Tak. Dostajesz wtedy stałego bana na wszystkie gry od EA. 

­

Opublikowano

A jakie jest prawdopodobieństwo bo niektórzy gracze grają od grudnia i mają po 7k wygranych, jak to jest ? i jeszcze jak dostane bana to będę mógł grać offline ?

Opublikowano

Skoro gracze maja po 7k wygranych to sam sobie odpowiedz na pytanie jakie jest prawdopodobienstwo otrzymania bana. xD

Zreszta, nie musza banowac na biezaco, wystarczy mass ban raz na kilka miesiecy. 

Opublikowano

@Pawellek A zdarzył się ktoś korzystający z tego Twojego trinera aby dostał bana ? i jeszcze raz zadam to pytanie dlaczego nie działa w sezonie jednego gracza ? Z góry dziękuje za odp.

Opublikowano

Nikt mi sie banem nie "chwalil", ale to nie zmienia faktu, ze EA moze w kazdym momencie mass bana zrobic i na jedno wyjdzie. ;)

W fut offline nie dziala, bo... nie dziala. Bramki mozesz dodac, ale mecz musisz rozegrac, albo zapauzowac na 12 minut i po tym czasie zakonczyc mecz.

Opublikowano

"Grałem" w fife world na twoim trainerze, no i nie powiem - wszystko ładnie śmigało i nawet po 400 meczach bana nie dostałem :)

Pytanie do autora:

1. Czy Można tego trainera odpalić pod koniec meczu, tak zeby przeciwik myślał ze zrobiło się rage quit?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...