Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś? Nie dodaje w ogóle bramek dla gospodarzy.

Edit: Mam już rozwiązanie, trainer działa już jak należy.

Opublikowano

Karierę tak. Sezony, mecz towarzyski - różnie. Miałem 2 bany w 14 i jeden zablokował tylko FUT, a drugi wszystko, łącznie z tymi sezonami i meczami towarzyskimi.

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie

Dlaczego nie rośnie mi mnożnik nu?

Cały czas wygrywam a skacze między 0,19 a 0,20 i po wygranym meczu dostaje marne 100-150 coinsów

Opublikowano

Własnie zobaczyłem, 3h temu otrzymałem wiadomość, a jej treść to:

"Otrzymujesz ostrzeżenie za dokonianie zakupu monet stanowiącego naruszenie warunków korzystania z usług EA. Dalsze naruszanie warunków korzystania z usług FIFA może skutkować nałożeniem ograniczeń na Twoje konto. Wkrótce otrzymasz wiadomość e-mail w tej sprawie. "

Ostatni raz Trainerowałem wczoraj i to dosyć biednie bo tylko 60k. Czy to dlatego dostałem ostrzeżenie ? Ostatni raz kupowałem Coinsy z 2-3 miechy temu. Co prawda dosyć sporo bo 700k ale wydaje mi sie ze to troche zbyt duży odstęp czasowy. Lipa lekka :D

Opublikowano

Własnie zobaczyłem, 3h temu otrzymałem wiadomość, a jej treść to:

"Otrzymujesz ostrzeżenie za dokonianie zakupu monet stanowiącego naruszenie warunków korzystania z usług EA. Dalsze naruszanie warunków korzystania z usług FIFA może skutkować nałożeniem ograniczeń na Twoje konto. Wkrótce otrzymasz wiadomość e-mail w tej sprawie. "

Ostatni raz Trainerowałem wczoraj i to dosyć biednie bo tylko 60k. Czy to dlatego dostałem ostrzeżenie ? Ostatni raz kupowałem Coinsy z 2-3 miechy temu. Co prawda dosyć sporo bo 700k ale wydaje mi sie ze to troche zbyt duży odstęp czasowy. Lipa lekka :D

Czytania ze zrozumieniem to chyba juz w podstawowce uczyli. Masz wyraznie napisane "Otrzymujesz ostrzeżenie za dokonianie zakupu monet..." no i oni te warny daja falami, a nie codziennie.   

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wy jeban* skurwy**** nauczcie się normalnie grać i normalnie zarabiać coinsy za mecz, a nie gno** będziecie bugować te mecze. Gram w 15stke od premiery, myślałem że nie ma tych pierd*** oszustów i trainerowców, bo do momentu aż doszedłem do 1szej ligi ich nie było. Rozpoczynam grę w 1szej lidze 4 pierwsze mecze to skurw***** którzy bugują mecze... Nawet kur** w FIFIE skurw**** będą oszukiwać. Ci którzy korzystają z tych trainerów itd są po prostu słabi, takie je**** pierd**** leszcze którzy muszą używać tych gów*** żeby coś osiągnąć. POZDRAWIAM.

Opublikowano

xD

Idź uzbieraj na jakiegokolwiek przyzwoitego InForma albo na Ibrę zwykłą grą. Powodzenia życzę. Sam doszedłem do 1 ligi, a traineruję (teraz w sumie nie) po to, żeby mieć pieniądze na dobrych piłkarzy. Gram zazwyczaj jedynie z kolegą, czasem jakiś turniej. Co mają jakiekolwiek umiejętności do tego. Poluzuj poślady.

Opublikowano

Wy jeban* skurwy**** nauczcie się normalnie grać i normalnie zarabiać coinsy za mecz, a nie gno** będziecie bugować te mecze. Gram w 15stke od premiery, myślałem że nie ma tych pierd*** oszustów i trainerowców, bo do momentu aż doszedłem do 1szej ligi ich nie było. Rozpoczynam grę w 1szej lidze 4 pierwsze mecze to skurw***** którzy bugują mecze... Nawet kur** w FIFIE skurw**** będą oszukiwać. Ci którzy korzystają z tych trainerów itd są po prostu słabi, takie je**** pierd**** leszcze którzy muszą używać tych gów*** żeby coś osiągnąć. POZDRAWIAM.

A ja z tego miejsca pozdrawiam EA ktore co roku odgrzewa kotleta i zapowiada walke z oszustami, a jak widac koniec jest zawsze taki sam. Nastepnym razem nie mysl tyle, bo ta gra nigdy od oszustow wolna nie bedzie.

Opublikowano

FIFĘ temu dostałem bana za trainera. Mam wrażenie, że przez to, że parę miesięcy przed nim wysłałem maila o sezon, za który nie dostałem coinsów. Potem totalnie o tym zapomniałem. Dostałem bana, a kilka dni potem odpowiedź, że moje coinsy powinny już być dostępne na koncie (HAHAHA). Nie wiem czy czasem nie dostałem bana w związku z badaniem przez EA o co chodzi z coinsami. W tym roku również chwilę po premierze wysyłałem takiego maila - tym razem o brak coinsów za transfer. Po kilku miesiącach obudzili się i rozpoczęli rozpoznanie. Dostałem maila od EA (spoiler poniżej). Miał ktoś kiedyś taką sytuację? Ban jest prawie pewny, mam rację?

Hello XXXXXXXX,

We recently ran into a technical issue that prevented us from reviewing your FIFA Ultimate Team account in a timely manner and assessing your stuck content (items or coins).  We are now able to review the data on your FIFA account, and we will update you as soon as we have a resolution to your issue.

Please watch for an email update or message in your EA SPORTS Football Club News Alerts.  It will appear when we have resolved your issue.

In the meantime, visit Twitter

and Facebook to stay up to date with news from FIFA 15.

Do you have another question? Visit EA Help

and browse our Topics, or get help from the player community on Answer HQ.

Regards,

The EA Customer Experience Team

Opublikowano

Tez dostałem taka wiadomość, a żadnego maila nie wysyłałem. Osobiście wytrainerowalem może z 15 spotkań, zobaczymy czy zaczną banowac. :)

Opublikowano

Traineruję już 2gi tydzień i nic.

Także mam nadzieję, że pozostanie tak jeszcze długo gdyż trzeba składy wybocić :>

Opublikowano

nie wiem czemu ale czasem mi juz przestanie mi dawac punkty i coinsy. i tak sie dzieje kiedy mam jakies 120k-140k w jednum dniu? i potem musze czekac na nastepny dzien zeby znowu dzialalo

dzieki za pomoc

Opublikowano

Co za kurewscy cheaterzy grać nie potrafią -.-

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Witam, mam mały problem niby trainer się włącza, podczas ładowania składów klikam F4(podświetla sie na żółto) i na początku meczu wywala. Niby wszystko jest ok, ale po tym jak wchodze w tabele ligową to nie mam dodanych punktów i mam pokazane że nie rozegrałem żadnego meczu przed chwilą. Robię wszystko według filmiku.(przynajmniej tak mi się zdaje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...