Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 Ultimate Team Trainer by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie dodajesz bramki w zlym momencie. ;)

robie jak Ty na filmiku, klikam bramke a potem F4 zeby rozłączyło.

Potem próbowałem robić bez dodawania w ogóle bramek ale tak samo się kończyło niestety

Opublikowano

F4 podczas wczytywania, bramki dodajesz po wczytaniu, jak się tak jakby mecz zaczyna. Pewny sposó

Dzieki szrejdi. Zadziałało. ja bramki klikałem jak się jeszcze ładowało.Teraz śmiga,3 razy sprawdziłem. 

A wyjaśnił by mi ktoś jeszcze jak w offline się tego używa? Próbowałem w podobny sposób, ale tam nie wywala od razu tylko zleci w sekunde pierwsza połowa, druga tam samo i nagle wywala z całego Ultimate Team(nie tak jak przy Online że tylko z meczu). 

Z góry dzieki za pomoc

Opublikowano

Czy ktoś może jak dziecku wytłumaczyć jak dodać bramki w momencie kiedy jestem gospodarzem meczu ? Dodawanie bramek działa mi jedynie kiedy gram na wyjeździe. 

Próbuje to robić w Sezonach Offline

Opublikowano

Mecz w sezonach offline musi się zakończyć normalnie, czyli trzeba np. zapauzować grę na 12 minut, po czym dopiero skończyć taki mecz. W offline jest takie zabezpieczenie. Dlatego nie polecam - dużo czasu schodzi.

Gospodarzem dodaje się bramki tak samo jak jak jest się gościem. Sezony offline może rządzą się trochę innymi prawami, nie wiem tego. Wiem tylko o tym powyżej, może z tym związany jest Twój problem.

Opublikowano

Tak, jak najbardziej to rozumiem, ze trzeba mecz rozegrać lub poczekać. Nie wiem jedynie czemu w meczach w których jestem gospodarzem dodawanie bramek nie działa (dla gości i dla gospodarzy) natomiast w meczach wyjazdowych mogę w każdym momencie operować wynikiem obu drużyn

Opublikowano

Mecz w sezonach offline musi się zakończyć normalnie, czyli trzeba np. zapauzować grę na 12 minut, po czym dopiero skończyć taki mecz. W offline jest takie zabezpieczenie. Dlatego nie polecam - dużo czasu schodzi.

Gospodarzem dodaje się bramki tak samo jak jak jest się gościem. Sezony offline może rządzą się trochę innymi prawami, nie wiem tego. Wiem tylko o tym powyżej, może z tym związany jest Twój problem.Jes

Jeszcze raz dzueju szrejdi. No niestety to musze poczekać 12 minut i pod koniec meczu dać sobie kilka bramek i tyle. A offline chce zagrać turniej promowany bo nagroda jest ciekawa to czemu by nie skorzystać. 

Pozdrawiam miłego wieczoru

Opublikowano

To akurat dla mnie dosyć niespotykane. Raz się tylko spotkałem z taką sytuacja, ale to nikomu nie mogłem dodawać i nic nie pomagało, restart też nie. W tym wypadku jestem bezradny, może ktoś, coś?

Opublikowano

Tak, jak najbardziej to rozumiem, ze trzeba mecz rozegrać lub poczekać. Nie wiem jedynie czemu w meczach w których jestem gospodarzem dodawanie bramek nie działa (dla gości i dla gospodarzy) natomiast w meczach wyjazdowych mogę w każdym momencie operować wynikiem obu drużyn

Nie wiem dlaczego, ale u niektórych właśnie występuje taki problem z dodawaniem bramek. Może jutro to poprawie, ale nic nie obiecuje. :P

#Update

@aczar

Download:

http://www38.zippyshare.com/v/koguxCbT/file.html
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/eb8e8a77e4b0b05f9a14526698649a6f46d6e7500065ec5237cb095b7dbb541a/analysis/1425483056/

Teraz bramki mozna dodawac podczas ladowania skladow. :)

Opublikowano

Wiekszosc niezbednych informacji znajduje sie pod linkiem ktory podalem, ten sam link jest rowniez w mojej sygnaturze. 

Dalsze pytania kierujcie na do mnie na PW.

Opublikowano

hello guys im italian i cant speak polish .... today fifa 15 has been updated and the pawellek trainer does not work anymore. Pawellek please help me :D

Opublikowano

Zrobienie trainera to żadna trudna rzecz wystarczy chcieć, mieć chwile czasu no i znać trochu cheat engine, właśnie udało mi się samemu zrobić własnie taki o program, mam tylko problem z zrobieniem timera.

Opublikowano

@Pawellek Trainer działał mi zawsze ale dzisiaj niestety jak naciskam aby rozłączyło mecz i widać stadion z góry (po ładowaniu składów) naciskam tak jak zawsze dodanie bramek i jak nacisnę dodanie bramek to pokazuje mi "Program Fifa 15.exe przestał działać"

(Mam wyłączonego Avasta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...