Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Ultimate Team TRAINER AUTOMATYCZNY

A.d.i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem dziś za "psie gorsze" trainer do FUT 14 wraz ze skryptem, który zrobi wszystko za was + dorzucam jeszcze poradnik jak zamrażać kontrakty w programie Cheat Engine. Nie dajcie się naciągać do kupowania tych trainerów. W razie pytań można pisać pod spodem.

ENJOY. 

http://www.sendspace.pl/file/238745d00ae2f45edbd8932

SKAN:

https://www.virustotal.com/en/file/704b62901998e29eac40fb03c07abbec8380ebabd8c1446f40552eb1f6c5b26c/analysis/1401372716/
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

9 / 52 tyle wykrylo o.O mi sie wydaje za duzo jakos ...ktos sprawdzal ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Boicie się, że ktoś chce Wam dać coś za darmo ? :) niepotrzebnie. Jestem przeciwnikiem sprzedaży takich śmiesznych nielegalnych zgodnie z grą programików, dlatego udostępniam za darmo, żeby Ci ludzie nie zarabiali na nas. Niżej zamieszczam skan exe. Dla niedowiarków. Ja korzystam i jestem zadowolony :) W każdym bocie/trainerze wykrywany jest jakiś wirus rzekomy. Ja go nie pisałem, po prostu przekazuje dalej, dla Was, nikogo nie namawiam do pobierania jeśli się boi. Nie odnoszę z tego żadnych korzyści :) 

W razie pytań, śmiało piszcie.
Pozdrawiam. 

https://www.virustotal.com/en/file/e7a8d49536f2a1134c39698423e5720515099dea65a3643c431cd3c4f28ff419/analysis/1401392124/
Opublikowano

Ravoner jak sądzisz działa to i nie ma virusa ?

Jest skan.

Każdy pobiera na własną odpowiedzialność.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

trainer pewny pandazatora  ta wersja była za free na mpcforum mam ją i mam wersje drugą z zamrażaniem kontraktów co do tcy automatów nie mam pojęcia...aczkolwiek prędzej czy później ban wpadnie:D 1 dnia dostało u mnie 4 kolegów bana:D plus gość od którego miałem trainercoins:D osobiście nie gram na nim:D

Opublikowano

bana dostaniesz jak łamiesz "reguły" używania trainera, tzn nie więcej niż 100k dziennie tak jak we wcześniejszych wszystkich tematach podane

Opublikowano

@UP

Ja nigdy nie przekroczyłem tej bariery 100k, a jakoś bana wyłapałem ;)

To zależy tylko od szczęścia według mnie.

Opublikowano

zeby nie dostac bana trzeba uzywac go z rozwaga. jesli go uzywasz pamietaj zeby zawdonicy mieli strzelone gole asysty, wpuszczone bramki i tak dalej. Wiec najlpiej 2-3 sezony trainerem a 2 pojsc na boty i pograc zeby zawdonicy mieli statystyki wpisane. wtedy nie dostaniecie bana na 100%

Opublikowano

Który plik .mcr mam odpalić? Są 3 ;c

Dobra dałem radę odpalić to. Proszę o bana dla tego pana, jest to trainer od pandazatora + skrypt spamujący enter. Nawet do meczu nie wchodzi bo anuluje szukanie przeciwnika spamując enter :/

Opublikowano

Który plik .mcr mam odpalić? Są 3 ;c

Dobra dałem radę odpalić to. Proszę o bana dla tego pana, jest to trainer od pandazatora + skrypt spamujący enter. Nawet do meczu nie wchodzi bo anuluje szukanie przeciwnika spamując enter :/

Pandazator ostatnio nie miał nic przeciwko w związku z umieszczaniem starszych wersji trainera.

Przyczyną anulowania wyszukiwania przeciwka może być problem z łączem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pandazator ostatnio nie miał nic przeciwko w związku z umieszczaniem starszych wersji trainera.

Przyczyną anulowania wyszukiwania przeciwka może być problem z łączem.

Nie jest to problem z łączem bo trainerowałem później bez problemu. Albo coś źle robię ze skryptem albo nie wiem :) Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Skrypt wybiera skład, klika żeby szukało przeciwnika, lecz szukanie trwa ok. 1min przez co skrypt automatycznie anuluje te szukanie i tak w kółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...