Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego gdy się chcę zalogować wyskakuje błąd i jest taki napis ,,Błąd podczas łączenia się z serwerem '' ?

odpal przez patchera ponownie i na ch1 sie loguj ;] 

Opublikowano

Beta już ponownie działa, ale może w każdej chwili wywalić (wiemy jakim sposobem i niedługo zostanie naprawione)

czyli to, że mnie wczoraj wywalało z każdego dunga, mapy jak biłem to ma być naprawione?

Serwer jak wszystkie inne, nie wiem czym sie tak zachwycacie. Od siebie dodam, że to epickie eq na 180 to dno, a zwłaszcza zbroja (o ile można to nazwać zbroją)  <_<

może dlatego, że na innych serwerach tego nie znajdziesz co tutaj jest, to nie jest gotowiec i spójrz na prezentacje w ogóle..
zresztą sama administracja mówi za siebie

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie wiem czy jest tu coś takiego czy ma być zrobione, czy była taka propozycja, ale: dodajcie wszystkich NPC od Dungeonów  w jednym miejscu czy coś.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Bronie na 75lv dropią tylko z ripera? Będzie się opłacało na niego chodzić?

15 szkatułek ripa = broń 75, na ostatnich 2-3 stronach to pytanie pojawiło się chyba z 8 razy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie wiem czy jest tu coś takiego czy ma być zrobione, czy była taka propozycja, ale: dodajcie wszystkich NPC od Dungeonów  w jednym miejscu czy coś.

w sumie to nie jest głupie, bo na razie to trzeba biegać na środek każdej mapy na dunga, a tak oddzielna mapa z dungami, fajny pomysł

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dobry pomysł, napisz to w propozycjach na forum serwera, może się uda i takie coś wprowadzą na serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie idziemy za aktualną "modą" ustawianie wszystkich npc na tej samej mapie, chcesz iść na dungeony to po prostu idż do odpowiedniego NPC na odpowiedniej mapie.

sygna1.png

Opublikowano

Nie idziemy za aktualną "modą" ustawianie wszystkich npc na tej samej mapie, chcesz iść na dungeony to po prostu idż do odpowiedniego NPC na odpowiedniej mapie.

Szkoda, a może tych NPC dodać na początku map przynajmniej? 

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

proponuje zwiekszyc skilla u szamana healera "Zwiekszenie Ataku". :D

Jest to zły pomysł :)

Wtedy woj/ninja/sura byliby za mocni, ( pisał juz to ktoś na forum invorii )

//wyniki konkursu na SM były juz ? czy będą ? ( kiedy ? )

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

up

zwiększając jakiś skill u danej postaci druga ma być silniejsza? czytamy 2 razy zanim skomentujemy

Healer buffuje np bodziaka. Widze ,że nie zrozumiałeś o co mi chodziło . :)

Poza tym pisał to ktos na forum Invorii .

// Ponawiam pytanie co z Konkursem na SM.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Apropo heallera.
Ile tu bedzie mozna wyciagnac max hp czy leczenie bedzie useless? 5k przy ~80k hp nie jest to duza ilosc, wtedy proponowalbym podniec wartosci zwiekszenia ataku 2-3 krotnie. Jezeli jest taka mozliwosc ewentualnie zrobic zwiekszenie atatku jedynie jako self buffa (tylko na siebie).
Proponuje to ropatrzec.
PS. Czy po becie juz mozna stwierdzic ktora profesja jest bardzo silna w pvp?

Opublikowano

Healer buffuje np bodziaka. Widze ,że nie zrozumiałeś o co mi chodziło . :)

Poza tym pisał to ktos na forum Invorii .

// Ponawiam pytanie co z Konkursem na SM.

Czyli healer tak jak na każdym serwerze będzie najgorszą postacią obok ninjy w expie, świetnie. Żadne z was na forum invorii nie wpadło na to, aby uniemożliwić mu rzucanie zwiększania ataku na innych? Aby uczynić z tego skill podobny do aury i czarowanego, tylko że u szamana? Jestem pewien, że jeżeli zrobicie z healerem coś "innowacyjnego" to nie stracicie graczy, a przeciwnie.. Zastanówcie sie nad tym healerem.. 

/poprzednik szybszy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...