Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam tez idziesz pościemniać ze jestes programista? :)

Haha. Mam ci udowadniać, że umiem programować? Damn :>

o, Aroc przyszedł. Kiedy będzie bol? xD

o.O BoL działa cały czas?

Czy przypadkiem w tym tygodniu nie wychodzi patch 4.22? Jeśli tak to zapewne znowu trochę poczekamy.

Zapewne tak. Naprawdę do dalszej dyskusji zachęcam na PW bądź skype nie róbcie niepotrzebnego śmietniska.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ tak to wygląda na chwilę obecną ;)

@Edit chodź aktualnie przenoszę się na NT z racji braku zainteresowania Lolem.

skończ już typie bo nie chce mi się szukać jak pisałeś coś typu, że jesteś dev. i "pracujemy z chłopakami nad L# właśnie siedzimy na ts i coś tam coś tam" ciągle mam taką beke z cb, że szok nawet dobrze painta obsługiwać nie potrafisz, a w lolu nawet sterować nie potrafisz kappa.png

topic: jak widać info słabe.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Haha. Mam ci udowadniać, że umiem programować? Damn :>

juz udowodniles jak ladnie potrafisz naklamac:) kazdy moze podac sie za deva i pisac glupoty :)

Opublikowano

po pierwsze jeszcze nie widziałem tekstu przesuwającego się w lolu i chowającego do  dupy, po drugie wez sobie załóż stream i zobaczysz że sam sobie możesz dojebać że masz l# version 1000v2211

Opublikowano

@Marcoly

Nie będę cytował mojego posta + Twojej wypowiedzi=zajmie to za dużo miejsca,szkoda spamu ;)

1. 'L# w obecnej formie jak crackowalny' nie rozumiem,co można na chwilę obecną w nim scrackować? Czy chodzi Ci ogólnie o to że na chwilę obecną w razie wejścia płatności jest do scrackowania? Czy byś się podjął próby scrackowania (próby,sądze iż to dla Ciebie parę chwil roboty) L#,gdyby wyszedł on w wersji VIP?

2. Skoro nie jest możliwe zrobienie z niego aplikacji w pełni płatnej,to jak sądzisz,jak będzie wyglądać system PAID?

3. Proszę Cię,nie promuj epvp na MPC,jeżeli i tam te Polskie dzieci dojdą,to upadnie na prawdę dobre forum. Upadnie pod względem kultury i zachowania ludzi.

O tej 'ciekawostce' nie miałem pojęcia,teraz pół żartobliwie-pół serio sądże iż $zwabina,wzieła się za stworzenie L#,tylko dlatego żeby narobić konkurencji swojemu dawnemu 'przyjacielowi' i pokazania mu że to on jest lepszy od niego. (jak sam napisałeś,zawsze uważał się za lepszego od innych)

I ponawiam pytanie,o ile tylko chcesz na nią odpowiedz:

Myślałeś może kiedyś o stworzeniu własnego cheata do Lola typu BoL czy L#? Sądze iż masz potencjał i odpowiednich ludzi do zrobienia takiego cuda.

Pozdrawiam! :)

Myślałem o stworzeniu własnego cheata zanim jeszcze dostałem scriptera na bolu, może kiedyś

L# jest crackowalny bo logujesz się tylko w loaderze, core czyli serce L# nie sprawdza poprawności danych logowania. będę pracował nad crackiem, to oczywiste

jeśli chodzi o paid l# to pewnie chcą użyć confusera, ale to i tak im nie pomoże, taki urok c#

no cóż epvp to z*******e forum, przyznam. co do tej teorii to trochę racja, zresztą husky chciał kupić l# we wczesnym stadium rozwoju ale zaoferowana kwota to jak zawsze za mało dla soniice, husky to też niemiec lecz jest naprawdę spoko

Opublikowano

Powiem Wam tak całkowicie obietktywnie, że patrząc na przestrzeni całego czasu OUTDATED mam coraz mniejszą nadzieje, że w ogóle wyjdzie update... nie starsze nie insynułuje tylko mam jakieś takie przeczucie.  

Wcześniej można było zaobserwować taką enegię na forum od twórców czy też od samego joduski teraz tak jakby każdy ma w d***e wszystko, cały czas zbywani jesteśmy tekstami, że jutro... że niedługo, wieczorem czy kiedykolwiek. Żadnych konkretów nie było od samego początku patcha... Zbliża się nowy patch 4.22, i uprzedzając fakty zapewne usłyszymy, że wprowdzili znowu cos, co trzeba obejść, potem przetestwoać itp itp... i tak w kółko to się może krecić.

Podkreślam jeszcze raz... sa to tylko moje odczucia - mam tylko nadzieję, że się myle.

x

Opublikowano

Powiem Wam tak całkowicie obietktywnie, że patrząc na przestrzeni całego czasu OUTDATED mam coraz mniejszą nadzieje, że w ogóle wyjdzie update... nie starsze nie insynułuje tylko mam jakieś takie przeczucie.  

Wcześniej można było zaobserwować taką enegię na forum od twórców czy też od samego joduski teraz tak jakby każdy ma w d***e wszystko, cały czas zbywani jesteśmy tekstami, że jutro... że niedługo, wieczorem czy kiedykolwiek. Żadnych konkretów nie było od samego początku patcha... Zbliża się nowy patch 4.22, i uprzedzając fakty zapewne usłyszymy, że wprowdzili znowu cos, co trzeba obejść, potem przetestwoać itp itp... i tak w kółko to się może krecić.

Podkreślam jeszcze raz... sa to tylko moje odczucia - mam tylko nadzieję, że się myle.

Dokładnie o tym samym pisałem :p

­345mulx.jpg

Opublikowano

Jako iż na zlecanie Asterna,morness zamknął temat www.mpcforum.pl/topic/1341276-l-b%C4%99dzie-forum-prywatnym/ a rozpocząłem tam dosyć ciekawą dyskuję i chciałbym ją dokończyć i kontynuować w Tym temacie założonym przezemnie.

Jeżeli któraś z osób zawartym w moim poście nie chce by jego nick tu był,proszę dać informację to usune :)

Link do mojej wypowiedzi:  http://www.mpcforum.pl/topic/1341276-l-będzie-forum-prywatnym/?p=11421513

Zapomiałem niestety jak skrócić link,żeby zamiast długiego ciągu liter była np jedna literka 'x' która byłaby odnośnikiem do linku,więc jeśli jakiś mod by to czytał prosze o poprawienie.

@Marcoly

Nie będę cytował mojego posta + Twojej wypowiedzi=zajmie to za dużo miejsca,szkoda spamu ;)

1. 'L# w obecnej formie jak crackowalny' nie rozumiem,co można na chwilę obecną w nim scrackować? Czy chodzi Ci ogólnie o to że na chwilę obecną w razie wejścia płatności jest do scrackowania? Czy byś się podjął próby scrackowania (próby,sądze iż to dla Ciebie parę chwil roboty) L#,gdyby wyszedł on w wersji VIP?

2. Skoro nie jest możliwe zrobienie z niego aplikacji w pełni płatnej,to jak sądzisz,jak będzie wyglądać system PAID?

3. Proszę Cię,nie promuj epvp na MPC,jeżeli i tam te Polskie dzieci dojdą,to upadnie na prawdę dobre forum. Upadnie pod względem kultury i zachowania ludzi.

O tej 'ciekawostce' nie miałem pojęcia,teraz pół żartobliwie-pół serio sądże iż $zwabina,wzieła się za stworzenie L#,tylko dlatego żeby narobić konkurencji swojemu dawnemu 'przyjacielowi' i pokazania mu że to on jest lepszy od niego. (jak sam napisałeś,zawsze uważał się za lepszego od innych)

I ponawiam pytanie,o ile tylko chcesz na nią odpowiedz:

Myślałeś może kiedyś o stworzeniu własnego cheata do Lola typu BoL czy L#? Sądze iż masz potencjał i odpowiednich ludzi do zrobienia takiego cuda.

@Angred

Nad naprawą pakietów na pewno najwięcej pracuje Honda,niż ta śmieszna szwabina,i nikt mi nie powie że jest inaczej :)

@Damin1995

Po raz kolejny śmiechłem,kolejny HAKER BONZO który sądzi iż na listach które wyciekły znajdują się wszystkie nicki? Mojego nicku na tej pierwszej (według mnie pierwsza,o innych nie słyszałem) i tej sprzed kilku dni nie ma. I co zrobisz takiego z moim adresem IP? Napadniesz mnie? :(

Ten temat:

@emixx

lol,Marcoly to jeden z lepszych programistów,więc nie wiem skąd ten wniosek iż udaje?

Pozdrawiam! :)

LeagueSharp.Loader.exe jest w PEŁNI open-source, aby sprawdzić i zapisać kod wystarczy ILSpy.

C# jest kompilowany do IL'a, nie do kodu maszynowego. Jedyną opcją na zabezpieczenie programu w C#ie to użycie obfuscatora, ale i tak de4dot da sobie radę z każdym (może poza confuser-ex'em na ustawieniach maximum z packerem). Także jedyną możliwością na zabezpieczenie programu to przeniesienie authsystemu do LeagueSharp.Core.dll, ale i tak loader musi jakoś te dane odebrać, to można wykorzystać :>

epvp jest po angielsku/niemiecku, polaczki nie mają tam prawa bytu z ich poziomem języków obcych XDDDD

Deserializacja pakietów NIE MOŻE trwać aż tak długo, przecież te pakiety zostały zabezpieczone najwyżej operacjami bitowymi (domyślam się, nie sprawdzałem dokładnie kodu). Ja osobiście wracam do BoLa.

Jedyny raz, gdy wrócę do L#'a, to jak wyjdzie ten update. Zrobię wam wtedy ss'a z dowodem, że Leaguesharp.Core.dll JEST na liście modułów zainjectowanych do procesu League of Legends.exe i antycheat napisany przez 10-latka w pół godziny wykryłby to.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Wrócić do bola... 30 zł wydać mogę ale żeby wszystko działało... Mało tego, mogę wydać x3 razy tyle byle było to na poziomie l#.

A tutaj co... Wydam 30zl plus 150zl za skrypty a i tak wiekszosc będzie nie do grania

x

Opublikowano

Wrócić do bola... 30 zł wydać mogę ale żeby wszystko działało... Mało tego, mogę wydać x3 razy tyle byle było to na poziomie l#.

A tutaj co... Wydam 30zl plus 150zl za skrypty a i tak wiekszosc będzie nie do grania

Na chwilę obecną to wybieram sobie granie na... no właśnie, nie wybieram, bo L# nie działa :>

Opublikowano

Jak sądzicie,gdybym przedstawił nasze tezy dotyczące updatego i ich całego projektu w jednym z głownym tematów na joduska.me,to po ilu minutach temat by znikł? XDDDDD

Obstawiam po minucie, dwóch. Przecież to godzi w imię wielkiego joduski i jego donejtów XDDD

Opublikowano

Obstawiam po minucie, dwóch. Przecież to godzi w imię wielkiego joduski i jego donejtów XDDD

#joduska #BANKRUT

­345mulx.jpg

Opublikowano

Poczytałem trochę w internecie o Tych wszystkich pakietach,i to na prawdę nie ma prawa tyle zajmować,nawet jednej osobie,a nad Tym pracowało (PODOBNO) kilka osób,które nazwały się 'Joduska Team' XDDDDDD miesiąc czasu i są w czarnej d***e xD

Propozycja odemnie:

Przedstawmy nasze tezy na ich forum (mogę udostepnić swoje konto do tego),i zobaczymy jak na to zareagują bardzo doświadczeni i najlepsi na całym świecie (ironia) devo i admini L#. Potrzebna byłaby do tego osoba która zna bardzo dobrze angielski,ja osobiście dopiero się uczę mówić bez zająknięcia po angielsku,a ze słownikiem musiałbym spędzić dużo czasu by napisać pełny temat.

Opublikowano

Poczytałem trochę w internecie o Tych wszystkich pakietach,i to na prawdę nie ma prawa tyle zajmować,nawet jednej osobie,a nad Tym pracowało (PODOBNO) kilka osób,które nazwały się 'Joduska Team' XDDDDDD miesiąc czasu i są w czarnej d***e xD

Propozycja odemnie:

Przedstawmy nasze tezy na ich forum (mogę udostepnić swoje konto do tego),i zobaczymy jak na to zareagują bardzo doświadczeni i najlepsi na całym świecie (ironia) devo i admini L#. Potrzebna byłaby do tego osoba która zna bardzo dobrze angielski,ja osobiście dopiero się uczę mówić bez zająknięcia po angielsku,a ze słownikiem musiałbym spędzić dużo czasu by napisać pełny temat.

Możesz tłumaczyć słowa w tłumaczu google pojedynczo a potem pozmieniać formy #Kappa :D

­345mulx.jpg

Opublikowano

Możesz tłumaczyć słowa w tłumaczu google pojedynczo a potem pozmieniać formy #Kappa :D

Zdania będa bez sensu i spójności,googłe tłumacz nie potrafi tłumaczyć z użyciem odpowiednich czasów i form,a pierdo*** się po jednym słówku też za długo -D

Opublikowano

Propozycja odemnie:

Ja znam angielski dosyć dobrze (B2). Ale to i tak nie ma sensu, nasze tematy zostałyby wywalone do kosza w ciągu 30-40 sekund, a konta zbanowane :f

Opublikowano

Za samo odwiedzanie strony mają pieniążki. Myślicie, że oni od tak sobie opóźniają update? :D L# jest gotowy, ale wątpię by go szybko ponownie udostępnili. 

iHacks  <3

Opublikowano

Ja znam angielski dosyć dobrze (B2). Ale to i tak nie ma sensu, nasze tematy zostałyby wywalone do kosza w ciągu 30-40 sekund, a konta zbanowane :f

Mimo wszystko,chciałbym zaryzykować i zrobić coś w Tej sprawie,bo to śmieszne co oni robią. A bana raczej nie byłoby po jednorakim przypadku,chyba że zaczełoby się to powtarzać :D

Jeżeli @Mistejk byłbyś zainteresowany takim czymś,to możemy się za to wziąść,chodż sądzę iż jeszcze 1-2 osoby by się przydały. Obymyśliło by się jakby wyglądał cały post,wszystkie powody i nasze tezy,a Ty byś się zajął przetlumaczeniem tego. Chcę to zrobić,bo większość ludzi jest zaslepiona Tym co te szawbiny piszą i im wierzą w każde słowo,a nie widzą że oni tylko chcą natrzepać na nas hajsu i zniknąć jak kamfora,pora im do rozsądku przemówić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...