Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Marcoly

co z tym typiarzem ushera7 ? bo juz go na forum nie widze ;l

To jakiś klaun, który podawał się za barasie (byłego deva) i Aroca (dev aktualnie). Ośmieszył się i zniknął.

Opublikowano

a skrypty gdzie

Tępaku, nie widzisz że skille nie są rozdane i nie ma kółek z zasięgiem danego skillu oznaczonych ? Ja sobie już śmigam, a wystarczyło posiedzieć trochę na ircu i na tsie. (Testuję.) Pozdro 

Opublikowano

Tępaku, nie widzisz że skille nie są rozdane i nie ma kółek z zasięgiem danego skillu oznaczonych ? Ja sobie już śmigam, a wystarczyło posiedzieć trochę na ircu i na tsie. (Testuję.) Pozdro 

gratulujemy tępaku i czekamy na najświeższe wiadomości  :mellow:

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tyle wystarczy? żebyś wiedział co myśle o tobie?

Opublikowano

pewnie pracuje nad update L z joduską :)

Nigdy nie sugerowałem nawet, że pracuję nad jakimikolwiek pracami nad L#

Jakiś noname który praktycznie nic nie wiedział a się wypowiadał z tematem jakby sam stworzył samego L#

Jeżeli Twoim zdaniem moja wiedza jest nieprawdziwa to myślę, że tutaj można zakończyć temat.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Nigdy nie sugerowałem nawet, że pracuję nad jakimikolwiek pracami nad L#

Jeżeli Twoim zdaniem moja wiedza jest nieprawdziwa to myślę, że tutaj można zakończyć temat.

Natomiast sugerowałeś, że pracujesz nad bolem co okazało się hm... kłamstwem ; >?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Natomiast sugerowałeś, że pracujesz nad bolem co okazało się hm... kłamstwem ; >?

Ponieważ tak to wygląda na chwilę obecną ;)

@Edit chodź aktualnie przenoszę się na NT z racji braku zainteresowania Lolem.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...