Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ btc opłaca im sie bardziej bo to całkowicie anonimowa waluta więc nikt nikomu nie udowodni na jakie konto poszedł hajsik i ile go było;]

Dokładnie. Może i mniej osób ma dostęp do tej formy płatności (a raczej nie chce im się konwertować waluty) ale nie znaczy to że całkowicie odcięli sobie dopływ kasy. Poza tym ludzie na podstawie tego że projekt jest teoretycznie "darmowy" mają Joduska i jego ekipę za jakichś nadludzi, którzy mówią całą prawdę. Chcecie mi powiedzieć że ktoś typu Zethos będąc adminem forum nie ma żadnego kontaktu z Jodu i info o projekcie? No proszę ludzie, zastanówcie się trochę nad całą sytuacją, samodzielne myślenie nie boli. Widzę jednak że tutaj (oraz na joduska.me) większość osób jak owce w stadzie czeka aż ktoś im powie co robić, a każde słowo łykają z połykiem od razu, bez żadnej analizy ze swojej strony. Do tego jeszcze notka "Looks as if L#'s Zethos is as equally retarded as the BoL's administration team" ze strony typa odpowiedzialnego za ostatnie przecieki z BoLa, samo to już powinno dać do myślenia. Chciałbym też dodać na koniec, że nie bez powodu gry free2play zaczynają zastępować standardowy model - po prostu oferowanie czegoś za darmo plus możliwość płacenia często okazuje się opcją o wiele bardziej lukratywną - jednocześnie przyciągasz klientów którzy musząc zapłacić od razu w ogóle by się nie zainteresowali produktem, a po drugie bywają ludzie którzy na twój produkt wydają ilość pieniędzy znacznie przekraczającą jego wartość. Analogicznie można zastosować to do innych rzeczy, jak L#, którego donate daje ci już teraz nowy kolorek twojego nicka i dostęp do shoutboxa, co już daje ci poczucie że dostałeś coś za wydane pieniądze, podnosi twój status do wyższej, "lepszej" klasy podnosząc twoją samoocenę (niekoniecznie podmiot takich operacji zdaje sobie z tego sprawę, ale tak jest) i odróżniając od tych będących "niżej", ale już nie będę się zagłębiał w psychologiczne aspekty takiego systemu. 

gaz6nk8koin4.gif

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja wplacilem dobrowolnie pare dolarkow i juz dawno korzystam z #L. Nie wiem czy nikt z pl ni wplacil i jestescie nie swiadomi ze za dotacje jest beta L ale tak jest. moze nie jest w pelni tak samo dobra jak dawniej ale i tak lepsza niz bol vip. Polecam wplate i odezwanie sie do deva ktorego wam polecą i dostaniecie #L. Beka z typow ktorzy licza na wszystko za friko haha

Opublikowano

Nie ma żadnej bety, to troll, co już admini L# dawno potwierdzili ;)
A do tego to mem na forum L# "PM Zethos/iMeh for L# beta", tak więc nie wyszedł ci troll.

Opublikowano

no panowie ale wy dolary to na filmach widzieliscie , jak wyciagniecie od mamy 2 ziko na czipsy to sie cieszycie a wy tu o kilku dolcach, chociaz w internecie mozecie sobie poudawac.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

no panowie ale wy dolary to na filmach widzieliscie , jak wyciagniecie od mamy 2 ziko na czipsy to sie cieszycie a wy tu o kilku dolcach, chociaz w internecie mozecie sobie poudawac.

Nie wiem o co ci chodzi xD Ja na paypalu mam same dolary (92$) i 2zł.. więc wiesz ;P Wypłaty od partnerów zagranicznych <3

Co do #L to lipa...

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi xD Ja na paypalu mam same dolary (92$) i 2zł.. więc wiesz ;P Wypłaty od partnerów zagranicznych <3

Co do #L to lipa...

nie pisalem do ciebie tylko do albana i hasaja

zwontpilem w to forum

Opublikowano

rozmawiałem na ts z ChewyMoon prawie 40 min i dowiedziałem sie, że jutro na 100% będzie aktualizacja bo zostały do naprawy 2 pakiety z czego jeden jest już praktycznie zrobiony

tak więc pozostaje nam czekac do jutra

tutaj potwierdzenie moich słów z irca ten guest to joduska, zminił nick post jest napisany juz po północy ale u niego jest bodajze 1-2h do tyłu

Sumito
@Seen joduskame
@ChanStat
joduskame ([email protected]) was last seen changing nick to Guest21076 on Thu December 25 00:05:27 2014 UTC (9 hours, 24 minutes, 6 seconds ago)
Sumito
@Seen Guest21076
@ChanStat
Guest21076 ([email protected]) was last seen messaging #leaguesharp saying "Update tomorrow" on Thu December 25 00:05:12 2014 UTC (9 hours, 24 minutes, 30 seconds ago)
Opublikowano

tutaj potwierdzenie moich słów z irca ten guest to joduska, zminił nick post jest napisany juz po północy ale u niego jest bodajze 1-2h do tyłu

Sumito
@Seen joduskame
@ChanStat
joduskame ([email protected]) was last seen changing nick to Guest21076 on Thu December 25 00:05:27 2014 UTC (9 hours, 24 minutes, 6 seconds ago)
Sumito
@Seen Guest21076
@ChanStat
Guest21076 ([email protected]) was last seen messaging #leaguesharp saying "Update tomorrow" on Thu December 25 00:05:12 2014 UTC (9 hours, 24 minutes, 30 seconds ago)

Mogę się założyć że to jakiś losowy typek wszedł na irca pod nickiem joduskame (każdy może to zrobić), Rizon z automatu zmienił mu nicka na losowo wygenerowany GuestXX i napisał sobie Update tomorrow, także potwierdzenie masz konkret kolego

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Mogę się założyć że to jakiś losowy typek wszedł na irca pod nickiem joduskame (każdy może to zrobić), Rizon z automatu zmienił mu nicka na losowo wygenerowany GuestXX i napisał sobie Update tomorrow, także potwierdzenie masz konkret kolego

zobaczymy do północy ;)

Opublikowano

zobaczymy do północy ;)

No tak, oczywiście nie mówię że to niemożliwe, ale tych informacji było już tyle że po prostu nie ma co wierzyć w nic tylko czekać.

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

No tak, oczywiście nie mówię że to niemożliwe, ale tych informacji było już tyle że po prostu nie ma co wierzyć w nic tylko czekać.

tu racja codziennie jest "Update tomorrow" miało być wigilie na prezent chyba mikołaj sie spóżni ;P

trzeba byc cierpliwym jak będzie to będzie

ale jak już będzie update i coś nie będzie działać albo jakieś bugsplaty z dupy to wtedy będzie lipa :D

Opublikowano

tu racja codziennie jest "Update tomorrow" miało być wigilie na prezent chyba mikołaj sie spóżni ;P

trzeba byc cierpliwym jak będzie to będzie

ale jak już będzie update i coś nie będzie działać albo jakieś bugsplaty z dupy to wtedy będzie lipa :D

Bugsplaty po ponad tygodniu? Phah!

Opublikowano

Bugsplaty po ponad tygodniu? Phah!

nie wiem czy ty jestes wogole normalny, update testowany przez max 20 osob i liczysz, że wylapia wszystkie bledy

w sumie hobby cycki mowi samo za siebie

Opublikowano

Sumito
@Seen joduskame
@ChanStat
Sumito
@Seen Guest21076
@ChanStat

teraz sie popisaleś w niemczech jest inna strefa czasowa niz w polsce? na geografii kiedys byles zobaczyc gdzie sa niemcy?

zwontpilem w to forum

Opublikowano

nie wiem czy ty jestes wogole normalny, update testowany przez max 20 osob i liczysz, że wylapia wszystkie bledy

w sumie hobby cycki mowi samo za siebie

Ja też lubię cycki i to może być moje hobby... głupio tak wpisać walenie konia...

Ty marcoly jesteś w tej grupie testerów czy tylko piszesz i pomagasz w kodzie?

Opublikowano

teraz sie popisaleś w niemczech jest inna strefa czasowa niz w polsce? na geografii kiedys byles zobaczyc gdzie sa niemcy?

co chcesz, dział o europie na koncu podrecznika xD

Ja też lubię cycki i to może być moje hobby... głupio tak wpisać walenie konia...

Ty marcoly jesteś w tej grupie testerów czy tylko piszesz i pomagasz w kodzie?

nie jestem w grupie testerów, pomagam tylko znajomym dev ale nie soniice (joduska), zawsze był wrednym skurwielem i zdania nie zmienie

Opublikowano

ale wy srsly myslicie ze on siedzi przy stole z rodzina je karpia popija barszczem i kodzi l# ?XDDDDDDDDDDDD

czemu wy zakladacie ze w swieta 24/h trzeba siedziec przy stole,lel. sadze, ze taki czlowiek, ktory zapewne bardzo duzo czasu spedza przed monitorem, w swieta tez to robi

;]

chyba nie bez powodu pisal przed swietami, ze cieszy sie na przerwe, bo bedzie mial wiecej czasu na L

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

czemu wy zakladacie ze w swieta 24/h trzeba siedziec przy stole,lel. sadze, ze taki czlowiek, ktory zapewne bardzo duzo czasu spedza przed monitorem, w swieta tez to robi

;]

bo zakladam ze jak widzi 12301203120301230120 pm KIEDY APDEJT to pierdoli to community ktore przyszlo z c***a. W wakacje nikt nie wiedzial o l# i bylo super nie bylo jakis idiotow pokroju niektorych z mpc.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

bo zakladam ze jak widzi 12301203120301230120 pm KIEDY APDEJT to pierdoli to community ktore przyszlo z c***a. W wakacje nikt nie wiedzial o l# i bylo super nie bylo jakis idiotow pokroju niektorych z mpc.

ale przepraszam, o czym Ty teraz mowisz? bo ja zupelnie o czym innym, na to wychodzi :)

to ze pierdoli community to nie znaczy, ze pierdoli L 

a idioci sa nie tylko z mpc, chyba nie widziales co bylo na joduska stronie, jak tepi sa niektorzy ludzie. watpie, ze kazdy byl z mpcxD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ale przepraszam, o czym Ty teraz mowisz? bo ja zupelnie o czym innym, na to wychodzi :)

to ze pierdoli community to nie znaczy, ze pierdoli L 

a idioci sa nie tylko z mpc, chyba nie widziales co bylo na joduska stronie, jak tepi sa niektorzy ludzie. watpie, ze kazdy byl z mpcxD

akurat to ludzie z mpc xD

;]

chyba nie bez powodu pisal przed swietami, ze cieszy sie na przerwe, bo bedzie mial wiecej czasu na L

akurat w niemczech tradycja jest duzo wazniejsza niz w polsce

ale wy srsly myslicie ze on siedzi przy stole z rodzina je karpia popija barszczem i kodzi l# ?XDDDDDDDDDDDD

raczej je strucle i indyka lub gęś :v

Opublikowano

akurat to ludzie z mpc xD

akurat w niemczech tradycja jest duzo wazniejsza niz w polsce

raczej je strucle i indyka lub gęś :v

jadlem kiedys wursta na jarmarku z kminkiem nie polecam 2/10

@naturus

widzialem ludzi z polonii czyli wiedza o l# z mpc ktorzy pisali meeted no oczy napierdalaja albo understanded no przeciez tego sie czytac nie da.

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...