Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# będzie Forum Prywatnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ogłoszono dziś wieczorem że forum Joduska.me będzie forum prywatnym i będzie można jedynie zrobić konto poprzez link zapraszający.

edcc4ed19ae31beca99f232b5688d2e3.png

Opublikowano

Wszystkie aktualne konta które były zakładane dawno mogą się zalogować, (Aktywne konta),

Konta na których się nie logowano ponad 3 miesiące lub 1 miesiąc zostały usunięte, z tego co mi wiadomo na ten temat. 

Linki Zapraszające się nie podlegają regeneracji.

Invite System

Invites do not regenerate. The amount of invites each group will receive are:
L# Lover: 5
Challenger, Contributor, Local Support & Support: 10
Developer & Moderator: 15
Inviting someone is really simple, you can do that from the following panel.
You will only need a valid e-mail ("Name" does not represent the forum nickname):

Opublikowano

Aż nowe konto założe i przetestujemy i dam edita

EDIT :

3343714195578341064590.png

Faktycznie. Myślę że koniec ze spamem i musze być grzecznym na forum inaczej bb l#.

Dość interesujące. Czy to oznacze że cały program l# będzie programem "zamkniętym" i to jest ta cała "niespodzianka" joduski ?

Opublikowano

Myślę że nie tylko donatorzy będą mieli dostęp do l# lecz będzie teraz tak że nie każdy będzie miał dostęp do programu.

A jeśli l# ma być płatny i "zamknięty" to mam nadzieje że nie będzie to miesięczna płatność tylko dożywotnia :_;  auu portfelikk

@Jeżeli konto zwykłych userów zostaną usuniete to oznacza że l# dla kasy tylko ? drugi bol ? 

Opublikowano

Jakiś tydzień temu pisałem o tym w jednym z tematów, że tylko Doterzy będą mogli mieć dostęp do sharpa a reszta out ;P

Bzdura.

Aż nowe konto założe i przetestujemy i dam edita

EDIT :

3343714195578341064590.png

Faktycznie. Myślę że koniec ze spamem i musze być grzecznym na forum inaczej bb l#.

Dość interesujące. Czy to oznacze że cały program l# będzie programem "zamkniętym" i to jest ta cała "niespodzianka" joduski ?

Wszystkie informacje które nie zostały udostępnione, nie mogę zdradzać. Informuje tylko że nastąpiła taka czynność z forum dzisiaj.

Miłego wieczoru.

Opublikowano

Jeżeli to wprowadzą i będzie "abonament" to sharp znów padnie, ma dobre skrypty ale wszyscy korzystali tylko dlatego że był darmowy a teraz ludzie wrócą do bola. To ze L# był darmowy czyniło z niego coś użytecznego.

MEGUSTA

Opublikowano

Jeżeli to wprowadzą i będzie "abonament" to sharp znów padnie, ma dobre skrypty ale wszyscy korzystali tylko dlatego że był darmowy a teraz ludzie wrócą do bola. To ze L# był darmowy czyniło z niego coś użytecznego.

Uwierz mi nie wrócą do bola bo nie dość żepłacisz 30 zł za Vipa to jeszcze skrypty drogie w cholere

Opublikowano

Bzdura.

Wszystkie informacje które nie zostały udostępnione, nie mogę zdradzać. Informuje tylko że nastąpiła taka czynność z forum dzisiaj.

Miłego wieczoru.

Głupoty pierdolisz. Tyle wiesz ile zjesz a twoja wiedza ogranicza się do tego forum. Pozdrawiam.

Niech się zajmą update a nie wgrywaniem śmiesznych hooków/modyfikacji z ipsu do składania aplikacji/invite.

Jak dodadzą płatność to muszą być rozsądni bo skrypty bol > skrypty l# - nie piszę o free tylko vip bo to dwie inne bajki.

Co do update to musimy być cierpliwi bo sam gówno wiem o update i jaki jest progres jego więc nic nowego nie wniosę. Pozdrawiam i wesołych świąt :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Z bolem to troszke przesada. Bol 30 zł a niektóre skrypty przekraczają 100 zł ..

Przed chwilą joduska na irc pisał że chce dziś w lola pograć więc chce dziś zupdatować ale nwm czy to troll niestety info to zgubiło mi się w shoutboxie ale możecie  wierzyć na słowo :)

Opublikowano

Głupoty pierdolisz. Tyle wiesz ile zjesz a twoja wiedza ogranicza się do tego forum. Pozdrawiam.

Niech się zajmą update a nie wgrywaniem śmiesznych hooków/modyfikacji z ipsu do składania aplikacji/invite.

Jak dodadzą płatność to muszą być rozsądni bo skrypty bol > skrypty l# - nie piszę o free tylko vip bo to dwie inne bajki.

Co do update to musimy być cierpliwi bo sam gówno wiem o update i jaki jest progres jego więc nic nowego nie wniosę. Pozdrawiam i wesołych świąt :)

to jest local mod na jodusce wiec napewno wie wiecej od ciebie;/ on pewnie leje z tego mpc jak kazda myslaca osoba.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

to jest local mod na jodusce wiec napewno wie wiecej od ciebie;/ on pewnie leje z tego mpc jak kazda myslaca osoba.

Jestem 100% dłużej na tym joduska.me niż on i jego koledzy razem wiec proszę cię xD

Co do wiedzy jego to wziął ją całą z tego działu bo jak widzę jakie farmazony pierdolił mojemu koledze o l# że musi resetować router aby mu sie zainjectował to myślałem że pierdolne na zawał xD

Nie chciałem tak ofensywnie tego napisać ale jakoś wyszło :D lepiej zakończmy ten temat bo szkoda nerwów a są święta :D

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

To będzie ostatni post napisany w tym temacie, ja was tylko poinformowałem a nie przypuszczam, z większości odpowiedzi powyżej tak z tego wynika.

Goodyr jesteś dłużej gratulację (jeżeli to prawda).

A Jeżeli chodzi o model L# Paid to wiem jak będzie wszystko wyglądało, więcej informacji dostaniecie z mojej strony za pewne w styczniu.

Wesołych świąt i cudownych kłótni na mpc (kappa).

z poważaniem

Vaginus.

Opublikowano

narescie 0 troli bedzie na forum ... i wystarczy ze na irc maja juz bany... GJ JODUS

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mozecie mi wierzyc lub nie , ale za pare miesiecy bedzie tak :

Good option is:

• ViP L# 5-10 $/mounth
  • Unlimited games on normal [free user], VIP user - Unlimited Normal & ranked games.
  • Payment - paypal and paysafecard [its most use in poland option 90%]
  • Free VIP for Staff forum
  • All Asembles free (never pay for script
Opublikowano

Mozecie mi wierzyc lub nie , ale za pare miesiecy bedzie tak :

Good option is:

• ViP L# 5-10 $/mounth
  • Unlimited games on normal [free user], VIP user - Unlimited Normal & ranked games.
  • Payment - paypal and paysafecard [its most use in poland option 90%]
  • Free VIP for Staff forum
  • All Asembles free (never pay for script

I co bedziesz plakal z tego powodu? bo ja nie bardzo nie szkoda mi 40 zł ;)

­345mulx.jpg

Opublikowano

Beaving to site admin, może wgrywać dowolną aplikację z marketplace

poza tym, mają pracować nad update bo im każesz xD? lepiej kiedy pracują jako team - jeden forum, drugi core a reszta common, proste

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...