Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak widze te wasze posty to pierdolca idzie dostać, serio

po 1. bol jest płatny, więc wydają go szybciej

po 2. pakiety w bolu decodowaliśmy w ok 15 osób na raz

po 3. soniice (stary nick, teraz joduska) zawsze był chytry i pewnie chce donate'ów

L# ani BoL nigdy nie zostaną wykryte przy ich metodach injectowania, nie pierdol od rzeczy

przecież z pakietów nie działają tylko buffy, nie spinaj

poza tym nie trzeba pisać od nowa całego projektu wtf

$$$

jak nie zdecoduje pakietow to co zrobi? heheszky

zwontpilem w to forum

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C*****e heheszky bo zmienił się tylko pattern, nic trudnego je zdecodować.

hehehehehehehe a jak ktos ma problem no to co ma zrobic, zreszta sam ushera7 rzekomy developer mowil jakie to nie jest trudne.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

hehehehehehehe a jak ktos ma problem no to co ma zrobic, zreszta sam ushera7 rzekomy developer mowil jakie to nie jest trudne.

wiec mowie ci jako developer że to proste lecz czasochłonne

Opublikowano

i tak jeszcze odnoszac sie do twojej odpowiedzi na temat AC jakby w patchu 4.13 go załączyli a nie tylko dodali to by bylo bekowo , http://i.imgur.com/BxmDhsK.jpg.

autor ss - joduska..

czemu nie ma tam dll leaguesharpa? l# ma większe community od lolht

ps. dll l# jest widoczne na liście modulow po zainjectowaniu, moga je wykryć bardzo łatwo

Opublikowano

Mnie to dziwi tylko, ze bola naprawili dosyc szybko, a L# tylko stoi w miejscu, a autorzy troluja uzytkownikow. Sa tez tacy co zaplacili donate'y i co? Sa w d***e. Czyzby programisci od L# byli po prostu slabsi?

Słabsi? - Ja bym powiedział, że Mądrzejsi. 

Może znalazłeś różnicę między bolem a L#. Wiesz nie każdy jest w stanie popatrzeć na to trochę z innej perspektywy niż ("K***A, MA BYĆ I C**J").

Bol i Spudgy jest płatny i większość za niego zapłaciła, więc (powinien) być zobowiązany do szybkiego update.

L# i Joduskeme jest 100% darmowy i Autor może wydać update kiedy mu sie to żywnie podoba, donate ( jest to samowolne przelanie środków ), nikt cię do tego nie zmusza.

Ale nie ma to jak narzekać na coś co i tak dostaniecie za darmo prosto pod ryj.

"Sa w d***e. Czyzby programisci od L# byli po prostu slabsi?"

Czyli zgodnie z twoim rozumowaniem wydanie bola, z dziennie przynajmniej jednym małym updatem, bugsplaty, afki, nie działające skrypty jest lepsze, niż wydanie po krótkiej/bądź nie co dłuższej przerwie L#, który słynie z tego, że Programisci nigdy nie odpierdzielają fuszerki + do tego wszystkie skrypty, w większości, za które na bolu muisiał byś kupić Skrypty + Vipa w L# masz za free.

Nie wiem da mnie strojenie biedaka, to już przystało jak na typowego polaka z MPC.

Nie masz pieniędzy na bola, to miej nerwy i czekaj na L#, nie masz pieniędzy, ani nerwów, przestań grać bo kiedyś komuś krzywdę zrobisz.

Tyle ode mnie, Wesołych Świąt życzę Wszystkim !! :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

rozmawiałem na ts z ChewyMoon prawie 40 min i dowiedziałem sie, że jutro na 100% będzie aktualizacja bo zostały do naprawy 2 pakiety z czego jeden jest już praktycznie zrobiony

tak więc pozostaje nam czekac do jutra

Opublikowano

rozmawiałem na ts z ChewyMoon prawie 40 min i dowiedziałem sie, że jutro na 100% będzie aktualizacja bo zostały do naprawy 2 pakiety z czego jeden jest już praktycznie zrobiony

Pytanie, do której godziny ? :D Bo cienkie bolki będą miały ból dupy o której. Aż się tera miło carruje bo nie ma tak dużo cheaterów ^^

Ale i tak jutro napierdalam nocke na xeracie

Opublikowano

mam nadzieje że to nie kolejny troll przed którego trzeba sie wkuriwac

Opublikowano

a ja w żadne słowa tutaj nie wierzę xD miał byc juz kilkakrotnie. a w wigilie mial byc na 110%

bedzie to bedzie

na 100% miał być też 3 dni po patchu i w nowy rok 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

na 100% miał być też 3 dni po patchu i w nowy rok 

No i był. Nie wiem czemu nie uzywałeś.

@topic na IRC już wyśmiali to info o jutrzejszym update...

Myślę, że warto wierzyć, że jutro będzie, bo tylko to nam pozostało. 

Opublikowano

A to boty wam nie działają?:D Ja myśle czemu mi się takię brązy trafiają gdzie nie powinny być ale teraz już jasne!:D

Ci co bocili są słabi i najlepiej jak by żadnego update nie było :P

Opublikowano

Każdy kto myśli że update nie jest przeciągany na siłę żeby wycisnąć ile się da z donate'ów jest naiwny. Osobiście moja opinia jest taka że kiedy pojawił się pierwszy tweet o tym że wszystko już prawie gotowe to faktycznie było (i jest) - przecież nie pisali update przez kilka dni i testowali żeby potem nagle się zorientować "o k***a, przecież to w ogóle nie tak jak myśleliśmy"... Ale jak zobaczyli jak pięknie $ lecą to powstał nowy plan, którego od wtedy jesteśmy świadkami, a mianowicie totalna dezinformacja i stałe odkładanie na później. Tak to zwykle bywa, że jak soft działa i jest darmowy to mało komu wspieranie autorów przychodzi do głowy, a jak nagle działać przestaje to widać co się dzieje - ludzie rzucili w nich tyle kasy, że im paypal nie wyrobił. A donate wcale nie jest wyłączone, można nadal donatować przez BTC i inne metody.

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

A donate wcale nie jest wyłączone, można nadal donatować przez BTC i inne metody.

+ btc opłaca im sie bardziej bo to całkowicie anonimowa waluta więc nikt nikomu nie udowodni na jakie konto poszedł hajsik i ile go było;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...