Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje od Zethosa-prawdziwe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę wierzycie, ze dostaniecie te update? :D

Już jest naprawdę głośno o update i sam joduska o nim pisze. Forum się ożywiło i już praktycznie można o tym pisać. Hellsing pisał, że jutro jest przewidziany update więc ja tam wierzę :)

Opublikowano

Już jest naprawdę głośno o update i sam joduska o nim pisze. Forum się ożywiło i już praktycznie można o tym pisać. Hellsing pisał, że jutro jest przewidziany update więc ja tam wierzę :)

W którym miejscu niby joduska pisze coś o update ; >?

@Edit łapcie coś takiego, chociaż ja w to osobiście nie wierze.

36704564297398364334.jpg

­345mulx.jpg

Opublikowano

@  joduskame

:

(26 December 2014 - 10:20 PM)@jRzz Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# updates in the next days

Opublikowano

W którym miejscu niby joduska pisze coś o update ; >?

@Edit łapcie coś takiego, chociaż ja w to osobiście nie wierze.

225891419625523214332.jpg

Jak byś się zainteresował tematem to byś wiedział więcej niż ile to 2x2...

Jodus:Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# up in the next days

Już na forum jest spam o tym :) Joduska napisał, że właśnie został fixnięty evade i działa bez pakietów. Pozdro dla tych co myślą, że #L nie wyjdzie -,-

Opublikowano

Jak byś się zainteresował tematem to byś wiedział więcej niż ile to 2x2...

Jodus:Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# up in the next days

Już na forum jest spam o tym :) Joduska napisał, że właśnie został fixnięty evade i działa bez pakietów. Pozdro dla tych co myślą, że #L nie wyjdzie -,-

Evade bez pakietó, wiesz o czym piszesz? jakbyś zainteresował się tematem, to byś wiedział żę to nie możliwe :)

''in the next days''  <3

Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# updates in the next days

Wiesz kolego co to oznacza?

To oznacza, że pierwsze wydanie nastąpi dziś w nocy, ale zostało jeszcze dużo pracy więc macie być gotowi na dużo aktualizacji.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Forum mi jakoś mocno laguje. Nie mam zamiaru z wami się sprzeczać, bo wiem, że wiem lepiej.

Jdoska: Packets will be available at a later point again. My Packet library is still not done.

Opublikowano

Forum mi jakoś mocno laguje. Nie mam zamiaru z wami się sprzeczać, bo wiem, że wiem lepiej.

Jdoska: Packets will be available at a later point again. My Packet library is still not done.

Wspołczuje wam koledzy grania na L# bez pakietów :DDD

­345mulx.jpg

Opublikowano

@  joduskame : (26 December 2014 - 10:20 PM)@jRzz Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# updates in the next days

Evade bez pakietó, wiesz o czym piszesz? jakbyś zainteresował się tematem, to byś wiedział żę to nie możliwe :)

Pretty sure we will roll out a first release during this night so people can play again, but there is still a lot of work that has to be done.. So expect a lot of L# updates in the next days

Wiesz kolego co to oznacza?

To oznacza, że pierwsze wydanie nastąpi dziś w nocy, ale zostało jeszcze dużo pracy więc macie być gotowi na dużo aktualizacji.

Ty piszesz do mnie kolego, ja napisze do Ciebie koleżanko. mój błąd, wyłapałam tylko ostatnią frazę, wybacz :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wspołczuje wam koledzy grania na L# bez pakietów :DDD

Aż mam ochotę poświęcić na ciebie moje 5% paska ostrzeżeń ale jednak nie jesteś tego wart.

Bol free działa bez pakietów i masz tam FGE. Nie jest dobre ale i tak skrypty bez pakietów na L# są lepsze niż free z bol'a. Wyjdź z tego działu, bo nie masz nic sensownego do powiedzenia.

###Jodu się rozgadał ;P

Opublikowano

Aż mam ochotę poświęcić na ciebie moje 5% paska ostrzeżeń ale jednak nie jesteś tego wart.

Bol free działa bez pakietów i masz tam FGE. Nie jest dobre ale i tak skrypty bez pakietów na L# są lepsze niż free z bol'a. Wyjdź z tego działu, bo nie masz nic sensownego do powiedzenia.

###Jodu się rozgadał ;P

Napisałem, że nie jest to możliwe, czy napisałem, że współczuje? bo to jednak znacząca różnica.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Napisałem, że nie jest to możliwe, czy napisałem, że współczuje? bo to jednak znacząca różnica.

Evade bez pakietó, wiesz o czym piszesz? jakbyś zainteresował się tematem, to byś wiedział żę to nie możliwe

Gubisz się w własnych wypowiedziach. Dlatego nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu i prowadzić z tobą konwersacji.

@TOPIC@ 

http://www.joduska.me/forum/topic/13585-which-functions-wont-work-without-packets/page-2

polecam przejrzeć sobie które skrypty będą działać, a które nie ;)

Opublikowano

nie jestem pewien ale ktoś na steam powiedział.

The update will probably on 5 minutes

Raczej jeszcze nie. Hellsing jeszcze zauważa drobne problemy więc raczej dopiero w nocy wypuszczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...