Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa BoL dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C***a nie DDos'y już podobno ataki się zatrzymały a nie od ddosów zależy czy pójdzie bol czy nie !

DDosy nie mają nic do działaniu bol'a mi chodziło tylko o strone / czytanie ze zrozumieniem

Opublikowano

Ci co mają free usera i teraz o to spinają to zwykłe cebule, kupcie vipa i działa, a nie spinacie na forum i spamujecie

Opublikowano

Ci co mają free usera i teraz o to spinają to zwykłe cebule, kupcie vipa i działa, a nie spinacie na forum i spamujecie

Gratuluje mózgu zią, masz rację. Ale prędzej wydam dwa razy tyle na League sharpa jeżeli będzie owa możliwość, BOL to gówno.

Opublikowano

Gratuluje mózgu zią, masz rację. Ale prędzej wydam dwa razy tyle na League sharpa jeżeli będzie owa możliwość, BOL to gówno.

a grałeś na vipie? z ciekawosci pytam

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

ja wydałbym na bola ale raz np 50-100 zł i jakieś skrypty paid, a nie abonament co miesiąc bo gram przeważnie tylko w weekendy i szkoda mi hajsu, też muszę wypróbować L# jak będzie update bo podobno lepsze od free bola

Opublikowano

ja wydałbym na bola ale raz np 50-100 zł i jakieś skrypty paid, a nie abonament co miesiąc bo gram przeważnie tylko w weekendy i szkoda mi hajsu, też muszę wypróbować L# jak będzie update bo podobno lepsze od free bola

nie grałeś na L#? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Jak mają teraz VIP'a kupić skoro strona offline ?

a grałeś na vipie? z ciekawosci pytam

Ja grałem :)

Opublikowano

Tez kupowalem vipa i szczerze powiem,ze darmowe skrypty i mozg wystarczy.

Przykładem jest ryze master yi katarina  vayne  cassio :) tymi skryptami  SAM wyjdziesz do diamentu bez vipa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...