Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa BoL dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To odpowiesz mi na pytanie skoro jesteś tu by pomagać ? :>

Przepraszam, nie zauważyłem w godzinach 18-20, zostanie wrzucony update :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam, nie zauważyłem w godzinach 18-20, zostanie wrzucony update :)

a będzie podane jakieś info, ze dla free userów juz działa? to zostało nam czekać :P

A skąd ty o tym wszystkim wiesz? Jesteś jakimś polskim stronnikiem BoL'a? I z tego co wiem w Brazylii jest godzina 12:10 teraz.

on wszystko wie, gdyż jest medium kappa

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

a będzie podane jakieś info, ze dla free userów juz działa? to zostało nam czekać :P

on wszystko wie, gdyż jest medium kappa

Jestem developerem. Medium czasami. Będzie info podane :) Podam na MPC ale oprócz tego proszę zapoznać się z tym linkiem

http://forum.botoflegends.com/topic/44385-free-user-status-read-this-patch-421/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

ushera7 wreście unban :) czemu dopiero po 18 :(  dali byście vip bola na świeta na jakiś czas 

Tak dokładnie wreszcie :) Wrzuciłem już o godzinie 10 update dla Husky/Spudgy/Maniac jednak żadnego z nich nie będzie przed 18 stąd oczekiwanie :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Tak dokładnie wreszcie :) Wrzuciłem już o godzinie 10 update dla Husky/Spudgy/Maniac jednak żadnego z nich nie będzie przed 18 stąd oczekiwanie :/

od kiedy maniac ma prawo do pushowania update?

Opublikowano

od kiedy maniac ma prawo do pushowania update?

Od kiedy Husky mu je powierzył

Czemu się udzielasz skoro nie wiesz? Raczej będzie z tego co napisał nasz developer :)

P.S: ushera7 skryptowałeś kiedyś w Counter-Strike 1.6?

Tak na 20 powinno być o ile te DDOS nie opóźnią, nie CS nigdy mnei aż tak nie fascynował :P

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

możliwe, że DDOSy nie będą chcieli odpuścić wtedy nikt nie wbije sobie za szybko dywizji na BoL'u, zjednoczmy się w smutku i żalu, z nadzieją, że będzie działać. 

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

DDosują Bol'a, bo chcą żeby więcej ludzi używało działającego teraz league sharpa :kappa:

Czy forum bola ma też jakiegoś irc'a swojego czy coś żeby pogadać?

Opublikowano

DDosują Bol'a, bo chcą żeby więcej ludzi używało działającego teraz league sharpa :kappa:

Czy forum bola ma też jakiegoś irc'a swojego czy coś żeby pogadać?

Przeciez Sharpa nie ma, co ty gadasz :_;

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Witam, moglibyście mi pomoc? Posiadam Vipa od wczoraj. Z tego co widzę ludzie piszą, że Vip działa bez problemu. Za każdym razem wyskakuje mi Bug splat, nawet nie ładuje się do końca. Usuwałem już folder Bola z Appdata, lecz nic to nie dało. Nie wiem w czym jest problem. Jakbyście mogli pomóc byłbym wdzięczny :) 

Opublikowano

Witam, moglibyście mi pomoc? Posiadam Vipa od wczoraj. Z tego co widzę ludzie piszą, że Vip działa bez problemu. Za każdym razem wyskakuje mi Bug splat, nawet nie ładuje się do końca. Usuwałem już folder Bola z Appdata, lecz nic to nie dało. Nie wiem w czym jest problem. Jakbyście mogli pomóc byłbym wdzięczny :)

Prawdopodobnie używasz skryptów, które są niezaaktualizowane. Podaj liste skryptów jakich używasz

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...