Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa BoL dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisało że będzie dostępne dla free 22/12/2014. Wiem, że jest jakaś tam różnica czasowa ale bez przesady....

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

A ktoś wie ile procent pracy ukończone ? sry ale zielony jestem.

nikt nie wie dokładnie ile, cierpliwości miało być do 20 jest 20:07 więc pewnie jeszcze troche i będzie działać, cierpliwości :)

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

nie oszukuj ludzi tak nie ladnie .. 

czekajcie cierpliwie na pewno będzie , ale nie wiadomo o ktorej 

nie ma dowodziku bo w bambuko robi 

A Ty nie spamuj  bo udajesz jakbyś wszystko wiedział i był głównym informatorem.A na każdym temacie pierdolisz że  "bądź cierpliwy".

Opublikowano

W Brazylii jest 3 godzinki do tyłu czas ale i tak się spóźniają , pewnie zaraz będzie :) A co do ciebie silvezor na c**j pisałeś k***a skoro masz vipa? Jesteś jebanym idiotą i tyle , żeby tak pisać.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

W Brazylii jest 3 godzinki do tyłu czas ale i tak się spóźniają , pewnie zaraz będzie :) A co do ciebie silvezor na c**j pisałeś k***a skoro masz vipa? Jesteś jebanym idiotą i tyle , żeby tak pisać.

Popieram Cię co to dego typa.

@topic

Najprawdobodobniej mają czas do północy.

Opublikowano

Dlaczego w bambuko? Mi dziala...Vip.

a czy w temacie jest napisane czy Działa bol dla Vipów, czy raczej dla free userów ? :)

Opublikowano

jest napisane, ze bedzie działac 22.12.2014 r. więc mają czas do 23:59 prawde mówiąc, tym bardziej, że u nich (jego) jest inna strefa czasowa.

Opublikowano

Ja słyszałem 20 minut temu, że Bol będzie w godzinach nocnych i może nawet 23.12.14 o 2 w nocy więc jeśli musicie iść spać to idźcie :)

Opublikowano

Ja słyszałem 20 minut temu, że Bol będzie w godzinach nocnych i może nawet 23.12.14 o 2 w nocy więc jeśli musicie iść spać to idźcie :)

aa słyszałeś .. ciekawe skąd jak forum nie działa -,-

sam zrob jak umiesz lepiej 

kobiety nie mają prawa głosu .. do garów a nie

Opublikowano

mam pytanie czy wy też macie że forum jest offline 

Bot of Legends is currently unavailable
We are having some problems at the moment, so the forum is offline, BOL should be working normally. We will give more information about the recent problems soon.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja ci k***a dam do garów :) przypominam, że mamy 21 wiek, a do garów to może latać Twoja mama skoro z Twoim wychowaniem tak marnie sobie poradziła :) 

bol pewnie jutro, buu :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Powiedzieć kobiecie, żeby poszła do garów kwestionuje tylko sprawę Twojego zachowania. Tak długo jak jest DDOS na stronie tak pewnie długo nie będzie. Czas jest do 23:59 choć miało być o 20:00. Rozumiem, że jesteście zawiedzeni jednak nie jestem w stanie na to wpłynąć :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Właśnie ty jesteś nie logiczny -.- To jest dział dla free userów więc z takimi komentarzami wypierdalaj :)

Ale może napisz do nich i się zapytaj czy coś :s Przecież ddosy nie mogą trwać wiecznie a wersję free można dodać bez forum bo przecież na tym to nie bazuje chyba że download zrobić nowego bola to wtedy niech ci podeślą link a ty nam tutaj skoro jesteś takim deweloperem itd.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Właśnie ty jesteś nie logiczny -.- To jest dział dla free userów więc z takimi komentarzami wypierdalaj :)

Ale może napisz do nich i się zapytaj czy coś :s Przecież ddosy nie mogą trwać wiecznie a wersję free można dodać bez forum bo przecież na tym to nie bazuje chyba że download zrobić nowego bola to wtedy niech ci podeślą link a ty nam tutaj skoro jesteś takim deweloperem itd.

Wysłałem zapytanie już dawno do Husky. Pozostało ono bez odezwu. Pracujemy najpierw nad stroną, ponieważ jest to większy priorytet niż update dla free.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Ludzie ... Czy ta gra was pozbawiła takich rzeczy jak mózg ? Czuć tu ironię na kilometr no ale do was najwidoczniej trzeba inaczej pisać . Powaga tych ludzi mnie zadzwiwia :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...