Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa BoL dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co czytałem to BoL dla free userów miał być 22.12. Włączam BoL'a i wchodzę do customa i bol injectuje się tak po 1,5 minucie gry i nie działa.

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bol chyba bedzie pozniej boze ale sracie wy naprawde nie umiecie grac bez bola ....

Opublikowano

Parę godzin czyli ile mniej więcej? Mam promo do Plat V na smurfie. :P

o 16 albo 18 albo 20

Opublikowano

polecam wpisac w google ''bot of legends download'' i masz, az tak cięzko wujka google uzyc ;s 

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano

tez sciągnełem pexona i mi działa poprawnie :)

skad te info? wszyscy mowia ze 16-18-20 w tych godzinach

mowie ze nie dlugo, nie wkurzaj mnie i nie pogrążaj sie

Opublikowano

Właśnie aktualizujemy  BoLa dla free dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Czyli juz działa?

Jeszcze będziecie chwile musieli poczekać, ponieważ gdzieś nam zniknął Husky. Oczekujemy na niego aż wrzuci moje pliki :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Jeszcze będziecie chwile musieli poczekać, ponieważ gdzieś nam zniknął Husky. Oczekujemy na niego aż wrzuci moje pliki :)

Czyli będzie trzeba pobrać nowego bola?

Opublikowano

Czyli będzie trzeba pobrać nowego bola?

BoL sam się zaaktualizuje dla Ciebie.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

BoL sam się zaaktualizuje dla Ciebie.

czyli sam sie zaaktualizuje, czy mogą wyjść problemy i będzie trzeba pobierać od nowa ? (pytam bo mówili, że może taka sytuacja wyjść)

Opublikowano

czyli sam sie zaaktualizuje, czy mogą wyjść problemy i będzie trzeba pobierać od nowa ? (pytam bo mówili, że może taka sytuacja wyjść)

To o czym mówisz to inna sytuacja. Po aktualizacji samego software po update lola wyskakują problemy. Jednakże aktualizacja dla free jest w pełni bezpieczna, ponieważ wcześniej działa stabilna wersja dla VIP

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

To o czym mówisz to inna sytuacja. Po aktualizacji samego software po update lola wyskakują problemy. Jednakże aktualizacja dla free jest w pełni bezpieczna, ponieważ wcześniej działa stabilna wersja dla VIP

a ok już rozumiem, dzieki za wytłumaczenie i za te dość denne pytanie, ale jestem zielony w te sprawy. 

Opublikowano

a ok już rozumiem, dzieki za wytłumaczenie i za te dość denne pytanie, ale jestem zielony w te sprawy. 

Jestem po to aby pomagać tak długo aż ktoś mnie niesłusznie nie zbanuje : >

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...