Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy działa BoL dla free userów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem gdzieś scrackowane i zobacze czy na free działa czy trzeba jednak vipa mieć

• Odpowiedzi 320
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to zagraj, zakochasz się;> 

tam jest wszystko free? hmm podrzucisz parę skryptów bo mam tą paczkę z mpc ale nie wiem co najlepsze ;D

Opublikowano

tam jest wszystko free? hmm podrzucisz parę skryptów bo mam tą paczkę z mpc ale nie wiem co najlepsze ;D

mówisz o L? xD poczekaj na update, potem na paczkę od Hehehema, lel 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

l# na chwilę obecną nie działa :/ 

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

ta paczka to ta przypięta tutaj?

ta przypięta w dziale #L jest najlepsza. #L ma darmowe pakiety i wszystko, a w bolu musisz mieć Vipa żeby mieć lepsze skrypty / pakiety ;)

#L jest pisiont razy lepsze od bola ale teraz nie działa więc trzeba się zaspokoić bolem :) Sam na bolu wycisnąłem golda III ale z #L doszedłem do diaxa łatwo więc polecam :)

Opublikowano

skoro to takie pro to i tak będzie płatne :v czyli to taki bol vip za free i te wszystkie evaade reborny i saci tam są tak/

Opublikowano

skoro to takie pro to i tak będzie płatne :v czyli to taki bol vip za free i te wszystkie evaade reborny i saci tam są tak/

Jodus sam powiedział ze l# nie bedzie płatne,jedynie się zasila donate,ami :)

Opublikowano

póki co niby ma nie być płatne, a nawet jeśli będzie, to opyla się kupić. oby tylko skrypty były ''w cenie'' jakiegoś tam miesięcznego abonamentu. 

wszystko tam masz;] dosłownie. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

a skrypterzy za free będą pisać? pewnie za skrypty będzie trzeba płacić i na to samo wyjdzie ;D

@EDIT: sory że dubluje ale gram i pisze :D

@EDIT2: ja wole 1 zapłacić i mieć wszystko niż co miesiąc ;c

Opublikowano

Cholera, chętnie bym pograł na L#, ale mam XP : /

Zcrackuj sobie z neta zgraj sterowniki i masz ewentualnie kup ale kto w tych czasach ma orginalnego windowsa? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...