Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethoria.pl Source! 26.12.2014 Godz: 19:00 Zaczynamy! [Dedyk] [Medium/Easy]

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mega! :D Jeszcze 40 minut i mozna mucic. Po samej prezentacji serwer prezentuje sie ZAJEBISCIE.

4dni temu na byla taka sama prezka z czego 60% nie dzialalo albo inaczej niz powinno xD

Opublikowano

Niebieska smierc jest po riperze czy jak? Btw jest priv dt?

Na WW czyli wieży wygnańców, jak tam wejść? AV1 początek.

Opublikowano

Można iść na ww i inne dungeony solo?

podobno zmienil ze wszystkie dungi od 2 os w pt i to jest slabe ;/ najlepiej od 1 os do xx a nie od 2..

tak samo smok mial byc normalnym dungiem a kazdy kto tepnie sie jest w 1 roomie..

oby cos z tym zrobil ;p

Opublikowano

No ja tak jest to zróbcie solo...Po co bawić się w pt...Zawsze trzeba kogoś szukać, albo expić 2 postać...To jest głupie...

Opublikowano

Wgrałem 2 swoje bsy i nie moge odpalić clienta...Btw Asfen odpowiedz w sprawie dungow...Mozna solo na ww np?

Opublikowano

Wgrałem 2 swoje bsy i nie moge odpalić clienta...Btw Asfen odpowiedz w sprawie dungow...Mozna solo na ww np?

Nie trzeba lidera + 1 osobę ze sobą. :)

Opublikowano

Zrób tego minotaura solo -_- bo to nie jest dungeon , jak każdy może sobie wejść , z każdego ch i relogować ... 

Modki to dźiffki

Opublikowano

serwer  online ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

wywala klienta po wyborze postaci... ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

ZARAZ WŁĄCZAM POPRAWIAM PELERYNKĘ!

pozdro w ogole eq nie widze...

Pobierz łatkę z strony do packa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...