Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bukkit -> Za darmo przerabianie/pisanie pluginów ! [***]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCForum.

Dawno nic takiego nie było a wiec proszę :)

W tym temacie będą umieszczane autorskie pluginy, jak i te które będziecie chcieli bym przerobił.
Wy w odpowiedziach możecie podawać propozycje pluginów, jak propozycja spodoba mi się to skontaktuję się z autorem propozycji.

Jeżeli masz jakiś plugin i chciałbyś go przerobić, to pisz śmiało w tym temacie a ja się tym zajmę (oczywiście po uzyskaniu zgody autora pluginu, gdy jest nałożona na plugin licencja).
Pluginy będą przedstawiane w postaci obrazka, po kliknięciu na niego zostaniesz przekierowany na stronę z pełnym opisem oraz linkiem pobierającym. Autorskie pluginy będą umieszczane na oficjalnej stronie bukkit.org w celu zlikwidowania wszelakich zastrzeżeń co do bezpieczeństwa zawartości pluginu. Natomiast pluginy edytowane będą umieszczane na hostingu

www.speedyshare.com

) wraz z linkiem skanu antywirusowego ze strony  . Te wszystkie działania są podjęte w celu bezpieczeństwa użytkowników.

Jak chciałbyś przerobić skrypt na plugin to też zamieść informacje w odpowiedzi do tego tematu.

A jeśli tylko potrzebujesz pomocy z jakimś pluginem to napisz problem w odpowiedzi to rozwiążemy go wspólnie.

◈◈ Regulamin działania tego tematu. ◈◈
1. Należy stosować się do regulaminu działu Minecraft - Zarządzanie serwerem 

www.mpcforum.pl/topic/892168-regulamin-lokalny-dzialu-minecraft-zarzadzanie-serwerem

). 
2. Autor tematu jest zobowiązany do przeskanowania udostępnianych plików w celu wykrycia wszelkich niebezpieczeństw.

3. Zakaz kopiowania części lub całego tematu i udostępniania, bez zgody autora tematu.
4. Proces pisania/edycji pluginu jest całkowicie bezpłatny.
5. Autor tematu ma prawo odrzucać propozycje napisania/edycji pluginu bez uwzględnionego powodu.

6. Użytkownik który wysłał plugin do edycji zawierający niebezpieczne składniki zostaje natychmiastowo zgłoszony do administracji MPCForum.
7. Wszelakie łamanie praw autorskich podlega kodeksowi karnemu polskiego prawa.
8. Przy zleceniu edycji pluginu, bez uzyskania prawnej zgody autora pluginu, zlecenie będzie anulowane.
9. Autorskie pluginy zamieszczone na bukkit.org nie muszą posiadać linku skanu, ponieważ proces skanu leży po stronie dev.bukkit.org.

===============================================================================

ISLANDWORLD

DL: http://www.speedyshare.com/HcJzA/Iw.jar
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/ab6ea521e5fd260764116a20c6b9692b61b13be29e8ac288caf3f32a83fb18e6/analysis/1418756378/
Komendy: http://pastebin.com/RRy2q78u

JAK COŚ NIE DZIAŁA TO PISZCIE NA PW, Starałem sie do 20;00 wyrobic   :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz zrobić plugin na automatyczne przyznawanie działem, jest plotme, ale to już jest stare i z błędami. 

Opublikowano

hehehe zabawa prokyonem ktore jest badziewiem i nie używam ale działa to ważne ! Brawo właśnie podwalasz cudzą pracę,a bez zgody autora jest to karalne(sarkazmn)

@topic Przerób tguildSEX bo banda idiotów pobiera i potem jest zgrifuj z  tirexem :D

Opublikowano

Przerob TToolsEx tak by dzialalo poprawnie mysql i nie walilo bledami

hehehe zabawa prokyonem ktore jest badziewiem i nie używam ale działa to ważne ! Brawo właśnie podwalasz cudzą pracę,a bez zgody autora jest to karalne(sarkazmn)

@topic Przerób tguildSEX bo banda idiotów pobiera i potem jest zgrifuj z  tirexem :D

Ruszcie swoimi baniakami i pomyślcie...

Przecież nie przerobi czegoś do czego nie posiada praw autorskich. TireX mu napewno ich nie da ponieważ będzie to na jego szkodę.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

temat do nabijania postow 

dziecko nawet podstaw javy nie zna

mial wstawic plugin na banowanie i jakos od po 2 tygodniach dalej go nie widac

Opublikowano

temat do nabijania postow 

dziecko nawet podstaw javy nie zna

mial wstawic plugin na banowanie i jakos od po 2 tygodniach dalej go nie wiD

Dziecko? 

Bądź pewny w 100 % zanim coś napiszesz, a nie :*]

A co do pluginu na banowanie, Miałem problemy z javą, wszystkie projekty mi sie pousuwały(format dysku) i zmieniłem program :)

I

Ja poproszę o przerobienie IslandWorld żeby komendy były w 100% PL (bo nie chcę korzystać ze skryptu) 

Okey, do 20:00 będzie :)

Opublikowano

Zrobisz Plugin na bazar z skkf.net ?

W weekend udostępnie :)

ISLANDWORLD

Opublikowano

A mojego postu nie skomentowałeś??? !!@@ @TheMajster z tego co wiem on umieszczając backdoora w pluginie który sprzedaje też "łamie prawo - daje wadliwą rzecz # w tym przypadku plugin".Tirex sobie przerobił xcrTools i dodał parę rzeczy z poradników zagranicznych YT i kozak jest wielki..Wow prokyonem dekomplikujesz wow polecam inny dekomplikator tak btw.@topic przerób terraincontrol żeby po polsku wszystko było etc.powodzenia dekomplikowanie tego prokyonem heheszki ;d

Opublikowano

A mojego postu nie skomentowałeś??? !!@@ @TheMajster z tego co wiem on umieszczając backdoora w pluginie który sprzedaje też "łamie prawo - daje wadliwą rzecz # w tym przypadku plugin".Tirex sobie przerobił xcrTools i dodał parę rzeczy z poradników zagranicznych YT i kozak jest wielki..Wow prokyonem dekomplikujesz wow polecam inny dekomplikator tak btw.@topic przerób terraincontrol żeby po polsku wszystko było etc.powodzenia dekomplikowanie tego prokyonem heheszki ;d

Haha, dużo sie dowiedziałem o sobie i to jeszcze od obcej osoby :*

dobry jestes ....

dales plugin bez plugin.yml

ops, zapomnialem...

Sory wielkie :D

@Edit

Link poprawiony 

Opublikowano

W weekend udostępnie :)

ISLANDWORLD

Czekam  :D

Opublikowano

hm mi by sie przydał API do tworzenia / edycji mobow <MNS> nie widziałem takiego czegoś a by się bardzo przydało , zwłaszcza możliwość zrobienia przykładowo zombie z tracking'iem , czy przykładowo kurczaka który strzela strzałami

z tego co się orientuje takie coś powinno być mozliwe do zrobienia aczkolwiek mogę się mylić Java to ja za bardzo nie znam same podstawy, jak cos to proszę mnie poprawić

takie Api było by czymś lepszym od pluginu bo dało bardzo wielkie możliwości dla twórców skryptow/pluginów

ProtocolLib <z tego co sie orientuje daje api tylko pod pakiety>

Opublikowano

Widze przyrost programistów na tym forum.

Przyrost pseudo programistów jest zauważalny już od jakiegoś czasu.

Jedyne, co mi się marzy, to, żeby w końcu był przyrost ujemny i połowa głupich śmieci bez jakiejkolwiek wiedzy poszła np. pograć w piłkę, a nie traciła czasu na robienie się super programistą.

A, co do tematu, to c*****y jak cała reszta w tym dziale. Autorowi się znudzi po góra 3 dniach, albo przerośnie go przepisanie czegoś większego napisanego np. w IntelliJ, bo nie będzie umiał kodu z GitHuba wrzucić do swojego środowiska. 

A, i jeszcze to rozpierdala:

NRhhjOS.png

Jak widzę, ze ktoś sobie dodaje takie gwiazdki w profilu, a jedyne hobby to "Programowanie Java" i "Tworzenie Stron", to mnie coś gdzieś gniecie. Ludzka głupota mnie gniecie, to chyba to.

Masz też tworzenie stron w hobby, więc nie będziesz miał problemu z rozwiązaniem tego zadanka (PHP):

Napisz skrypt, który : 
- będzie obliczał x podniesiony do potęgi n. Przy założeniach, że x należy do zbioru liczb całkowitych dodatnich, a n jest liczbą naturalną(zakładamy, że do tego zbioru należy, także 0) 
- zaimplementuj to w sposób rekurencyjny 

Na poziomie technikum, nic z kosmosu. Programisto. Webmasterze. ;)

Opublikowano

hm mi by sie przydał API do tworzenia / edycji mobow <MNS> nie widziałem takiego czegoś a by się bardzo przydało , zwłaszcza możliwość zrobienia przykładowo zombie z tracking'iem , czy przykładowo kurczaka który strzela strzałami

z tego co się orientuje takie coś powinno być mozliwe do zrobienia aczkolwiek mogę się mylić Java to ja za bardzo nie znam same podstawy, jak cos to proszę mnie poprawić

takie Api było by czymś lepszym od pluginu bo dało bardzo wielkie możliwości dla twórców skryptow/pluginów

ProtocolLib <z tego co sie orientuje daje api tylko pod pakiety>

no pomyślmy hyyym... np .... Citiznes to ma.

A dodając do tego jego API, to ma wszystko.

Ale można by to ciekawe zrobić wykoprzystując biblioteczki od edycji bytecode :D

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Przyrost pseudo programistów jest zauważalny już od jakiegoś czasu.

Jedyne, co mi się marzy, to, żeby w końcu był przyrost ujemny i połowa głupich śmieci bez jakiejkolwiek wiedzy poszła np. pograć w piłkę, a nie traciła czasu na robienie się super programistą.

A, co do tematu, to c*****y jak cała reszta w tym dziale. Autorowi się znudzi po góra 3 dniach, albo przerośnie go przepisanie czegoś większego napisanego np. w IntelliJ, bo nie będzie umiał kodu z GitHuba wrzucić do swojego środowiska. 

A, i jeszcze to rozpierdala:

9169914187670061182332.png

Jak widzę, ze ktoś sobie dodaje takie gwiazdki w profilu, a jedyne hobby to "Programowanie Java" i "Tworzenie Stron", to mnie coś gdzieś gniecie. Ludzka głupota mnie gniecie, to chyba to.

Masz też tworzenie stron w hobby, więc nie będziesz miał problemu z rozwiązaniem tego zadanka (PHP):

Napisz skrypt, który : 
- będzie obliczał x podniesiony do potęgi n. Przy założeniach, że x należy do zbioru liczb całkowitych dodatnich, a n jest liczbą naturalną(zakładamy, że do tego zbioru należy, także 0) 
- zaimplementuj to w sposób rekurencyjny 

Na poziomie technikum, nic z kosmosu. Programisto. Webmasterze. ;)

Ava, ty sie lepiej nie udzielaj... Ja nie przerabiam xcrToolsów, a sory zapomniałem ty tylko nazwe zmieniłeś, to samo w dropie... hahaha :)

Pozdrawiam :)

Widzę fan aramka: http://www.mpcforum.pl/topic/1146644-dl-bukkit-autorskie-pluginy-zlecenia-pomoc-tworzenie-przerobki-pluginow-free/

Zrób plugin na "disco zbroję" jak na skkfie.

Zrób plugin jak na bodajże mineplexie, że rud normalnie nie ma, ale jak się wykopuje stone to obok stone czasem zamienia się w surowce.

Disco zbroje jak na skkf, czyli ?

Opublikowano

Hahahaha, gwardzista i pisanie pluginów. Temat zostanie porzucony pewnie gdzieś do końca tygodnia, ponieważ zleceń będzie masa a umiejętności 0.

Co do tematu, napisz plugin na AntyKillaure/AntyClickera.

Opublikowano

Ava, ty sie lepiej nie udzielaj... Ja nie przerabiam xcrToolsów, a sory zapomniałem ty tylko nazwe zmieniłeś, to samo w dropie... hahaha :)

Jeśli to naprawdę Ty, Gwardzista, to nie spodziewałem się ziomek po Tobie, że założysz taki gówniany temat i w profilu sobie takie bzdury wypiszesz.

Jak tak to obserwujesz z zewnątrz, to naprawdę wygląda jak kolejny 10-latek, który chce się na programistę zrobić.

P.S. rozmawiamy o Tobie, nie o mnie. Nie łap mnie za to, co ja robię, tym bardziej, że otwarcie o tym mówiłem wiele razy, że to przerobione XCraftersy, nie mam nic do ukrycia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...