Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bukkit -> Za darmo przerabianie/pisanie pluginów ! [***]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W weekend udostępnie :)

===============================================================================

ISLANDWORLD

===============================================================================

Dzięki, mam nadzieje że będzie w miarę dobrze działał

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheMajster no widzisz ja wszystko wiem o tobie #kappa @topic weżcie zamknijcie temat bo to się debilne robi... przerabianie cudzej pracy bez zgody która była przerobiona bo pierwotnie należała do jeszcze kogos innego ale to nie ważne :O :O :O $Hobby:Programowanie Temat:Jak zrobić skrypt na pierdzenie po zjedzeniu mięska $ "szukam dekomplikatora który nie wywala błędów%2 dni póżniej : ^ Temat : Przerabiam pl za free ! *** *  no poprostu mpc forum aka dział majnkraft

Opublikowano

Ja pierdziele wy wiecznie macie problemy to pseudo programiści, plagiatorzy, kopiowane mapki czy kiedyś tu będzie spokój ?

Niech se gimbus piszę co myśli, ja mam w to wyjebane, Mi nie zależy na jego opinii. Po prostu zazdrości, że ktoś umie coś zrobić a nie czekać na gotowe :)

co nie @ XeNo16  

Pozdrawiam, :)

Jeśli to naprawdę Ty, Gwardzista, to nie spodziewałem się ziomek po Tobie, że założysz taki gówniany temat i w profilu sobie takie bzdury wypiszesz.

Jak tak to obserwujesz z zewnątrz, to naprawdę wygląda jak kolejny 10-latek, który chce się na programistę zrobić.

P.S. rozmawiamy o Tobie, nie o mnie. Nie łap mnie za to, co ja robię, tym bardziej, że otwarcie o tym mówiłem wiele razy, że to przerobione XCraftersy, nie mam nic do ukrycia. 

10 latek? 

Okey mnie to nie interesuje co ty o mnie myślisz, jestem starszy od ciebie gimbusie :*

Przerobione?

Ty tylko tam nazwe zmieniłeś :)

Opublikowano

temat do kosza 

autor nawet gimbazy nie skonczyl

zaden plugin sie nie pokaze tak jak w 3 innych jego tematach

zwykly temat do nabijania postow

czekam na warna od jakiegos gowna

Opublikowano

temat do kosza 

autor nawet gimbazy nie skonczyl

zaden plugin sie nie pokaze tak jak w 3 innych jego tematach

zwykly temat do nabijania postow

czekam na warna od jakiegos gowna

Poczekasz, to zobaczysz..

Dla twojej wiadomości, gimnazjum ukończyłem w 2011 roku, jak chcesz to sobie policz ile mam lat, chyba że nie umiesz :/

Opublikowano

Poczekasz, to zobaczysz..

Dla twojej wiadomości, gimnazjum ukończyłem w 2011 roku, jak chcesz to sobie policz ile mam lat, chyba że nie umiesz :/

To zamiast pisać i się tłumaczyć, wstawiaj dalej te pliki. I tyle. Nikt Ci tego nie zabrania.

Broniąc się stawiasz się automatycznie na przegranej pozycji. Podstawowe zasady działania psychiki człowieka. 

P.S. już abstrahując od tego, czy będziesz im robił te pliki, czy nie, to jest to niepotrzebne i tylko Ty tracisz czas na pisanie czegoś dla rakotwórczej, idiotycznej, dziecinnej społeczności w polskim Minecrafcie. Napiszesz coś i wyląduje zaraz przerobione w 20 miejscach jako czyiś własny plugin. Szkoda czasu. Lepiej idź się najebać na jakąś dobrą imprezę czy coś.

Strata czasu i umiejętności, które masz lub nie, nie wnikam, ale jeśli masz, to nad nimi pracowałeś.

Taki protip, jak już chcesz robić za dobrego wujka programistę, wstawiaj pluginy na SpigotMC dla ludzi zza granicy, gdzie poziom i szacunek dla autorów jest o wiele większy. Gimnazjum skończyłeś, więc z angielskim na poziomie komunikatywnym nie powinieneś mieć problemów. 

Opublikowano

Przerób MyDrops żeby dropił exp.

Zaraz, to MyDrops nie miał opcji z expem? 

Masz kod, wrzuć sobie do paczki listeners z nazwą np. PlayerGiveExpListener, zarejestruj sobie event w głównej klasie i wklep ten kod:

@EventHandler
public void onBreak(BlockBreakEvent e){
    Player player = e.getPlayer();
    Block block = e.getBlock();
    if (block.getType().equals(Material.STONE){
        player.giveExp(1);

Liczba w nawiasie oznacza ilość expa. 

Jak chcesz, możesz też dorzucić sprawdzanie wysokości kopanego bloku:

if(block.getLocation().getBlockY() < 64){

Wszystko pisane z głowy, nie w środowisku, więc pewnie pojebałem spacje itd.

Opublikowano

@.avaterys_ zobaczysz czy zrobiłem dobrze to co kazałeś TheMajstrowi zrobić w javie?

public static void main(String[] args)
	{
		Scanner sc = new Scanner(System.in);
		System.out.println("Podaj liczbe ktora chcesz spotegowac: /t");
		int x = sc.nextInt();
		System.out.println("Podaj przez jaka potege: /t");
		int z = sc.nextInt();

double cal = Math.pow(x, z);
		System.out.println("Wynik to " + cal);
	}

Jeśli jest coś źle prosze nie krzycz xD Dopiero zaczłem uczenia sie programowania programów w javie. PS: Moja pierwsza styczność z programowaniem.

@TheKlajster-Majster

@topic

Możesz napisać system działek. 

Opublikowano

@TheMajster 

A wiec to Ty kochaniutki gwardzisto xDDDD

#Topic

Pan wyzej nie potrafil wyciagnac obiektu z mapki i odczytac inta xDDD , 

Nie sadze aby cokolwiek potrafil polecam zamknac temat :D

aa i dodam jeszcze taki maly ss

http://prntscr.com/5hyg5h

Opublikowano

On mi coś kazał w javie zrobić?

Pierwsze słysze :./

Ava, jak masz zamiar wykładać swoje błędne teorie to przejdz lepiej na inny post :)

Opublikowano

strit fajter. strach się bać. :v

@.avaterys_ zobaczysz czy zrobiłem dobrze to co kazałeś TheMajstrowi zrobić w javie?

public static void main(String[] args)

{

Scanner sc = new Scanner(System.in);

System.out.println("Podaj liczbe ktora chcesz spotegowac: /t");

int x = sc.nextInt();

System.out.println("Podaj przez jaka potege: /t");

int z = sc.nextInt();

double cal = Math.pow(x, z);

System.out.println("Wynik to " + cal);

}

Jeśli jest coś źle prosze nie krzycz  xD Dopiero zaczłem uczenia sie programowania programów w javie. PS: Moja pierwsza styczność z programowaniem.

Ja mu kazałem to zrobić w PHP. :P 

Co do Twojego kodu, gdzieś go widziałem, w jakimś poradniku.

Ten kod, w sumie bardzo podobny działa na pewno:

public static void main(String[] args) {
        /*
         * Przykład potęgowania.
         */
        Scanner in = new Scanner(System.in);

// Metoda Math.pow(a, n); podnosi liczbę a do potęgi n.
        // Liczby całkowite
        System.out.println("Podaj liczbę");
        int a = in.nextInt();
        System.out.println("Podaj potęgę");
        int n = in.nextInt();
        int potega = (int)Math.pow(a, n);
        System.out.println(a+" podniesione do potęgi "+n+" wynosi:\n"+potega);

P.S. chwała panu, że zaczynasz od matematyki w Javie itd., a nie od jakichś zjebanych poradników "jak pisać pluginy". Potem byś został taki jak ja, że tylko kody potrafię zlepić, a cokolwiek logicznego, matematycznego i leżę. Nawet podstawy. I potem musisz wracać na JavaStart, żeby ogarnąć co to są obiekty xDD

Opublikowano

@TheMajster 

A wiec to Ty kochaniutki gwardzisto xDDDD

#Topic

Pan wyzej nie potrafil wyciagnac obiektu z mapki i odczytac inta xDDD , 

Nie sadze aby cokolwiek potrafil polecam zamknac temat :D

No cała prawda, znasz takie powiedzenie "kozak w necie pizda w swiecie" ?

To własnie można powiedzieć o tobie :)

Otek, jesteś taki dorosły to przyjedz, podałem ci adres :)

To samo województwo 

Opublikowano

@TheMajster

Ale kochanie , jak juz Ci podalem razem z twoim kolega z ktorym sie pucujesz w nocy , udowodniliscie jakie z was pajace albo zaczepiajac mnie w innym poscie , jestes głabem przykre ale prawdziwe , masz glos jakbys zjadl dyktafon no coz ;) , Milego dnia zycze 

Opublikowano

@TheMajster

Ale kochanie , jak juz Ci podalem razem z twoim kolega z ktorym sie pucujesz w nocy , udowodniliscie jakie z was pajace albo zaczepiajac mnie w innym poscie , jestes głabem przykre ale prawdziwe , masz glos jakbys zjadl dyktafon no coz ;) , Milego dnia zycze 

Głos mam bardzo niski, dlatego kolega?

o kogo ci chodzi o tego Strike ?

to moje rozmowy z nim :

4j8gph.jpg

Opublikowano

Zedytuj cały plugin WorldEdit i WorldGuard. I spróbuj ogarnąć bugi i zrób polskie komendy. ;)

https://github.com/ShootGame/worldedit

Już jest. Jeżeli znalazłeś jakiś bug w WorldEdicie to zgłoś to na youtrack sk89q ;)http://youtrack.sk89q.com/issues/WORLDEDIT

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

@TheMajster

Uważasz siebie za wielkiego programistę a masz pluginy kradzione z xcr lub tirexa ;) Tylko nazwy zmienione :) Szukasz z kimś współpracy ale nikt z tobą nie chce prowadzić nic bo wiedzą że jesteś największym złodziejem + nied*** człowiekiem ;) . Pamiętam twój głos dzieffczynko :) .

Opublikowano

Uważasz siebie za wielkiego programistę a masz pluginy kradzione z xcr lub tirexa ;) Tylko nazwy zmienione :) Szukasz z kimś współpracy ale nikt z tobą nie chce prowadzić nic bo wiedzą że jesteś największym złodziejem + nied*** człowiekiem ;) . Pamiętam twój głos dzieffczynko :) .

To o mnie czy o Otku, już sam nwm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...