Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bukkit -> Za darmo przerabianie/pisanie pluginów ! [***]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ bekir1231

Nigdy w zyciu nie uzywalem jakis tirexa albo xcr zacznijmy od tego pajacu xD 

Jesli gildie uzywalem to digitalixa ( w pozniejszej fazie moje) , essentials , worldguard , worldedit , authme (w pozniejszej fazie na serwerach LogITA , obecnie moj) + dodatek karoliny ( zostanie zamieniony wkrotce na cos lepszego), jestes przykry i tyle :)

2. Ts3? , chetnie poslucham twojego dojrzalego glosu , + to strike napisal do mnie pajacu o wspolprace xD 

Wiem juz kim jestes :D

Sokrates | Gasperia.Eu

siema jestes?

29 sie, 01:55

ja

ta

Sokrates | Gasperia.Eu

no

umiesz konfigurowac spigotA?

ja

ta

Sokrates | Gasperia.Eu

Hmm

bys mogl za darmo ? Pare linijek 

ja

Wypierdalaj

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPCForum.

Dawno nic takiego nie było a wiec proszę :)

W tym temacie będą umieszczane autorskie pluginy, jak i te które będziecie chcieli bym przerobił.

Wy w odpowiedziach możecie podawać propozycje pluginów, jak propozycja spodoba mi się to skontaktuję się z autorem propozycji.

Jeżeli masz jakiś plugin i chciałbyś go przerobić, to pisz śmiało w tym temacie a ja się tym zajmę (oczywiście po uzyskaniu zgody autora pluginu, gdy jest nałożona na plugin licencja).

Pluginy będą przedstawiane w postaci obrazka, po kliknięciu na niego zostaniesz przekierowany na stronę z pełnym opisem oraz linkiem pobierającym. Autorskie pluginy będą umieszczane na oficjalnej stronie bukkit.org w celu zlikwidowania wszelakich zastrzeżeń co do bezpieczeństwa zawartości pluginu. Natomiast pluginy edytowane będą umieszczane na hostingu

www.speedyshare.com

) wraz z linkiem skanu antywirusowego ze strony  . Te wszystkie działania są podjęte w celu bezpieczeństwa użytkowników.

Jak chciałbyś przerobić skrypt na plugin to też zamieść informacje w odpowiedzi do tego tematu.

A jeśli tylko potrzebujesz pomocy z jakimś pluginem to napisz problem w odpowiedzi to rozwiążemy go wspólnie.

◈◈ Regulamin działania tego tematu. ◈◈

1. Należy stosować się do regulaminu działu Minecraft - Zarządzanie serwerem 

www.mpcforum.pl/topic/892168-regulamin-lokalny-dzialu-minecraft-zarzadzanie-serwerem

). 

2. Autor tematu jest zobowiązany do przeskanowania udostępnianych plików w celu wykrycia wszelkich niebezpieczeństw.

3. Zakaz kopiowania części lub całego tematu i udostępniania, bez zgody autora tematu.

4. Proces pisania/edycji pluginu jest całkowicie bezpłatny.

5. Autor tematu ma prawo odrzucać propozycje napisania/edycji pluginu bez uwzględnionego powodu.

6. Użytkownik który wysłał plugin do edycji zawierający niebezpieczne składniki zostaje natychmiastowo zgłoszony do administracji MPCForum.

7. Wszelakie łamanie praw autorskich podlega kodeksowi karnemu polskiego prawa.

8. Przy zleceniu edycji pluginu, bez uzyskania prawnej zgody autora pluginu, zlecenie będzie anulowane.

9. Autorskie pluginy zamieszczone na bukkit.org nie muszą posiadać linku skanu, ponieważ proces skanu leży po stronie dev.bukkit.org.

===============================================================================

ISLANDWORLD

DL: http://www.speedyshare.com/HcJzA/Iw.jar
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/ab6ea521e5fd260764116a20c6b9692b61b13be29e8ac288caf3f32a83fb18e6/analysis/1418756378/
Komendy: http://pastebin.com/RRy2q78u

JAK COŚ NIE DZIAŁA TO PISZCIE NA PW, Starałem sie do 20;00 wyrobic   :)

===============================================================================

I jak kiedy ten pl na bazary ?

Opublikowano

@TheMajster

Ten IslandWorld Nie działa

Wszystko w języku angielskim komendy i teksty (dobra teksty sam mogę ogarnąć ale komendy !)

Sub komendy sa normalnie po polsku :)

Opublikowano

Witam, mógł byś przerobić ten plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/antiaura/tak aby  plugin sprawdzał wszystkich gracz np. co 5min. A i jeszcze coś, aby tych u których wykryje aurę automatycznie zamykał w wiezieniu komenda /jail <player> 15 r:KillAura

Z góry dzięki.

Dam cały limit like

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Witam, mógł byś przerobić ten plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/antiaura/tak aby  plugin sprawdzał wszystkich gracz np. co 5min. A i jeszcze coś, aby tych u których wykryje aurę automatycznie zamykał w wiezieniu komenda /jail <player> 15 r:KillAura

Z góry dzięki.

Dam cały limit like

Wieczorem postaram sie wrzucić :)

Opublikowano

Zrób plugin na bazary z serwa Sk*F + tak jak kolega pisał przerób ten plugin antiaura ( żeby nie był potrzebny protocolib ).

Opublikowano

Wieczorem postaram sie wrzucić :)

Wiadomo kiedy będzie ten plugin?

Najlepiej aby było tak, że po zabiciu 3 fake-steve gracz idzie do wiezienia.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Przyrost pseudo programistów jest zauważalny już od jakiegoś czasu.

Jedyne, co mi się marzy, to, żeby w końcu był przyrost ujemny i połowa głupich śmieci bez jakiejkolwiek wiedzy poszła np. pograć w piłkę, a nie traciła czasu na robienie się super programistą.

A, co do tematu, to c*****y jak cała reszta w tym dziale. Autorowi się znudzi po góra 3 dniach, albo przerośnie go przepisanie czegoś większego napisanego np. w IntelliJ, bo nie będzie umiał kodu z GitHuba wrzucić do swojego środowiska. 

A, i jeszcze to rozpierdala:

9169914187670061182332.png

Jak widzę, ze ktoś sobie dodaje takie gwiazdki w profilu, a jedyne hobby to "Programowanie Java" i "Tworzenie Stron", to mnie coś gdzieś gniecie. Ludzka głupota mnie gniecie, to chyba to.

Masz też tworzenie stron w hobby, więc nie będziesz miał problemu z rozwiązaniem tego zadanka (PHP):

Napisz skrypt, który : 
- będzie obliczał x podniesiony do potęgi n. Przy założeniach, że x należy do zbioru liczb całkowitych dodatnich, a n jest liczbą naturalną(zakładamy, że do tego zbioru należy, także 0) 
- zaimplementuj to w sposób rekurencyjny 

Na poziomie technikum, nic z kosmosu. Programisto. Webmasterze. ;)

Siema, zgadzam się :P

Tylko że napisałeś to 16 grudnia, czy nie trochę kapryśna pogoda na grę w piłkę? xDD. Pozdrawiam :3

Opublikowano

I gdzie ten plugin na bazary miał być wrzucony wczoraj ? Czekamy i Czekamy i nic nowego ...

i sie nie doczekacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...