Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito usuwa RP/skiny za kupione refy

Aruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykładowe konto na West : http://i.imgur.com/aM7vVsb.jpg

N-A : http://i.imgur.com/749du2p.jpg

Mam tego z 50-60 kont.

Ani jednego jak na razie na EUNE.

To, że tobie się to jeszcze nie przytrafiło nie znaczy, że to się nie dzieje i to na skalę w tysiącach - dsiesiątkach tysięcy. Siedzę sobie w temacie dla sprzedawców na jednym z forów i się wymieniamy danymi ile komu kont zerżneli. W tym samym czasie traciliśmy na N-A, West. Nikt chyba na East jeszcze nie stracił. Ale spokojnie przyjdzie czas i na to.

A cebulackie podejście niektórych z was jest prześmieszne. Faktom nie wieżycie, a wieżycie bujdzie i chwytowi marketingowemu "Robimy wszystkie konta z innego IP" xD. Śmiechłem z was.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbiorą tylko tym którzy robili z tego samego ip. Nie róbcie ludziom wody z mózgu. Ja nie dostałem maila ani nie zostały mi zabrane żadne nagrody i nie zostaną zabrane.

Opublikowano

Ani na reddicie ani na zagranicznych stronkach nic o tym nie ma. Tylko to śmieszne forum i równie śmieszne how2win. Ja się powstrzymam od komentarza.

Opublikowano

Ani na reddicie ani na zagranicznych stronkach nic o tym nie ma. Tylko to śmieszne forum i równie śmieszne how2win. Ja się powstrzymam od komentarza.

A oficjalne forum Rito przeglądałeś? xD Tam jest pełno tematów, że ludzie tracą skiny. To samo na forach gdzie się tym handluje.

Masz racje powstrzymaj się od komentarza, bo gówno wiesz xD

Opublikowano

Mam nadzieję, że duża część graczy zostanie ukarana.

Dlaczego? Czujesz zawiść do innych za to, że wykorzystali sytuację i mają skiny? Przecież tobie to nic nie szkodzi. Rozumiem banowanie za bola, exploity, które mogą tobie przeszkadzać w grze. Ale skiny? 

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jeszcze rano wszystko miałem, wróciłem do domku i siadam na lola a tam puścizna. Run brak, kilka champów też brakuje (aczkolwiek ich kupiłem więcej za IP z refów, runy były kupowane w ch*j wcześniej zanim się z zacząłem bawić w refy), skinów też brakuje ale to tam ch*j. Najbardziej mnie zabolały te runy, co ja teraz na 30lv z pustymi stronami zrobię? Anyways, gg rito, za to właśnie się wam płaci żeby cheaterów łapać, ale tych run nie przeboleję. Piszemy do supportu! smi1.png

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jeszcze rano wszystko miałem, wróciłem do domku i siadam na lola a tam puścizna. Run brak, kilka champów też brakuje (aczkolwiek ich kupiłem więcej za IP z refów, runy były kupowane w ch*j wcześniej zanim się z zacząłem bawić w refy), skinów też brakuje ale to tam ch*j. Najbardziej mnie zabolały te runy, co ja teraz na 30lv z pustymi stronami zrobię? Anyways, gg rito, za to właśnie się wam płaci żeby cheaterów łapać, ale tych run nie przeboleję. Piszemy do supportu! 974751418823304987022.png

Myslisz ze to coś da?

Watpie ze jakikolwiek wkręt ich przekona do zwrotu.

Tez stracilem wszystko co mialem z reffow, jakies 200zł poszlo sie jebac no ale trudno.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Huehuehue cebulowy płacz się szykuje :) Nie trzeba było oszukiwać, nie byłoby płaczu teraz szanowno gim/licbazo. Btw. mam nadzieję, że jeszcze posypią się permy za używanie skryptów i innego rodzaju gUwien.

Opublikowano

Hmm. Co się stanie, jeżeli zrobione miałem tylko 13refow? 

Gdy dostałem 975rp dokupiłem 840rp

I wtedy kupiłem yasuo za rp i skina za rp

Yasuo był na przecenie skin nie.

To, odbiora mi tego skina i yasuo? Ok. 1.9k rp?

Za 13 refów jest bardzo nikła szansa na odebranie tych RP , powyżej 20-30 już masz duże szanse na odebranie tych nagród 

Opublikowano

Zabrali skiny i 3 postacie kupione za IP i kilka run no i stronę ale Twitcha zostawili, a skin za 50 refferali do niego zabrali. No cóż, wiedziałem na co się narażam.

Opublikowano

Potwierdzam, na jednym fake koncie plus kilku znajomym wyczyścili wszystko. Co dziwne niektórzy potracili skiny i skórki które mieli przed tymi refami. Każdy wiedział że jest ryzyko tak że mówi się trudno :) Dodatkowo dostajemy perm bana na zaproś znajomego. 

3954638769.png

Opublikowano

Mi zabrano dwa skiny, które dostałam w prezencie :P Poza tymi dwoma rzeczami chyba nic mi nie zniknęło.

Trochę żałosne podejście, bo byli świadomi, że od X czasu refy są wykorzystywane w taki sposób i dopiero teraz COŚ zrobili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...