Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito usuwa RP/skiny za kupione refy

Aruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna sie płacz cebulaków,powiedzcie dlaczego płaczecie jak wiedzieliscie że to podchodzi pod oszustwo ?

Typowy janusz piszący że płaczą a sam od..erdala post nic nie wnoszący do dyskusji... Co do tego że Rito mogło trochę szybciej temu zaradzić to fakt ale to nie ich problem tylko nasz stąd tak późna reakcja. 

3954638769.png

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczyna sie płacz cebulaków,powiedzcie dlaczego płaczecie jak wiedzieliscie że to podchodzi pod oszustwo ?

Kto tu niby płacze? Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że się cieszę z reakcji Rito, późno ale zawsze coś. (jakby jeszcze bolowców i innych cheaterów pobanowali to już w ogóle chansub-global-emoticon-3a624954918104fe)

Runek raczej nie odzyskam, ale nie płaczemy. Fizz z początkowym +23 AD też wymiata #potwierdzoneinfo kappa.png

417711489342956987022.png

Opublikowano

K#RWA PREZENT NA ŚWIĘTA. J#BAĆ RIOT. Oby tylko mnie teraz nie okradli :<

Je*ać riot? Dobrze ze usuwają te refy,płaczecie ze wam biorą teraz skiny i champy a oni sami byli okradani przez refy,to było do zapraszania nowych graczy a nie setek tysiecy kont 1 kolesia do gry

79160594027661829163.png

Opublikowano

Je*ać riot? Dobrze ze usuwają te refy,płaczecie ze wam biorą teraz skiny i champy a oni sami byli okradani przez refy,to było do zapraszania nowych graczy a nie setek tysiecy kont 1 kolesia do gry

Ale jaka kradzież? Jak Rito nie myślał to teraz za głupotę płaci.. w postaci $$ dla techników odbierających nagrody z refferali.

Brawa dla nich, że się obudzili z letargu i zaczynają coś działać.

PS: Dobrze mieć kilka kont po 17k RP w zapasie, nigdy nie wiesz kiedy się przydadzą kappa.png

Opublikowano

TuFu Riot stracił przez refy znikomą ilość kasy bo za aktualną cenę RP mało kto by kupił te ich skiny. Natomiast przez ich późną reakcję naciągnęli swoich graczy(sponsorów) sumując pewnie na kilka mln, a całkiem możliwe że gdyby nie było tej opcji od początku z tymi chorymi limitami znajomych to oni a nie firmy nabijające referale zgarnęliby chociaż część tej kasy. 

3954638769.png

Opublikowano

Pousuwali Rpki ale bolowców i inne gówna to nie ma kto skasować. GJ rito za obudzenie się pod koniec 2014 roku. Mogli by to odpuścić a zająć się bolowcami i league sharpem bo to jest problem a nie że ktoś kupił se refy bo niektórzy nie mogą sobie pozwolić na dużo czyt. czas, rp, postacie. 

Opublikowano

Stracą tyle graczy, przez takie cwaniactwo pod hajs że się posrają ;)

Wiesz ile Riot stracil przez te refy? One były w uj tanie w porównaniu do RP od Riotu,dobrze zrobili,Riot tylko tracil kase bo kazdy kupował refy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Złodzieje, zabrali mi z konta duuuużo więcej rzeczy niż te zakupione za refy. Jestem jakieś 100zł w plecy bo zabrali WSZYSTKO od pierwszego refa :) Żenujące.

Opublikowano

PLSZ RIOTO IDIOCI.. 

Pobrali mi skiny do postaci oraz postacie które kupiłem za swoje RP albo normalnie uzbierałem skiny.. a tutaj taki defuq XDDD

Da się w jakiś sposób odzyskać te skiny? skoro kupiłem je normalnie?

a pdka kupionego za RP z reffów np zostawili.. 

9143614188278061073075.jpg

Opublikowano

PLSZ RIOTO IDIOCI.. 

Pobrali mi skiny do postaci oraz postacie które kupiłem za swoje RP albo normalnie uzbierałem skiny.. a tutaj taki defuq XDDD

Da się w jakiś sposób odzyskać te skiny? skoro kupiłem je normalnie?

a pdka kupionego za RP z reffów np zostawili.. 

9143614188278061073075.jpg

No cześć piękny  B)

KGBrX9I.jpg

Opublikowano

Jak myślicie warto coś w tej sprawie działać? skoro niektóre z tych postaci i skinów kupiłem za własna kasę/zdobytą w grze? 

wzieli mi skiny np do teemo gdzie miałem 3 skiny w tym astronautę.. 

Opublikowano

Jak myślicie warto coś w tej sprawie działać? skoro niektóre z tych postaci i skinów kupiłem za własna kasę/zdobytą w grze? 

Tak. Pisz do supportu, były przypadki że oddawali IP (o Rp nie słyszałem).

Sam do nich napisałem o usunięcie kilku champów i oddanie run, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Co ma powiedzieć youtuber/streamer gdy ma ich tysiące?

On ma legalnie zdobyte refy a nie po 200 z jednego IP :) 

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...