Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito usuwa RP/skiny za kupione refy

Aruu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie :D

Oko za oko,ząb za ząb. Wy ojebaliscie,ojebano was

To teraz my przestaniemy grać, a oni co ? Przestaną hostować ;) ?

Swoją drogą, rito wzięło o wiele większą wartość z mojego konta niż była ona wyrażona z refów ;) I co może by tak ich pozwać hahahahaha?

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem ticketa do rito....

Nigdy nie kupowałem reffali natomiast podawałem je na skype/forach/teamspeak i co jakiś czas odbierałem nagrody a JEBA*E RIOT ZABRAŁO MI NAGRODY !

Opublikowano

To teraz my przestaniemy grać, a oni co ? Przestaną hostować ;) ?

Swoją drogą, rito wzięło o wiele większą wartość z mojego konta niż była ona wyrażona z refów ;) I co może by tak ich pozwać hahahahaha?

Aha,czyli jak wy okradacie jakąs gre a po tym zabiorą wam to co zdobyliscie nielegalnie obwiniacie ich że konczycie gre? xDDD Japie*dole dobre,było kupować normalnie RP a nie refy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Aha,czyli jak wy okradacie jakąs gre a po tym zabiorą wam to co zdobyliscie nielegalnie obwiniacie ich że konczycie gre? xDDD Japie*dole dobre,było kupować normalnie RP a nie refy

Misiaczku, za normale rp kupiłem 75% swoje konta, a zabrano mi 50% całości ;)

+ nie ma przestępstwa bez ustawy, tak samo jak kradzieży bez uściślenia zasad regulaminu ;) Nigdzie nie pisze o kupowaniu refów, a samo "nielegalne" ich zdobywanie nie podpina się pod kupno ;)

Ps. Runki kupione sezon temu też zabrali hahahahah, grubo xD

Opublikowano

Zamiast odbierać te RP wzięliby się za poblokowanie exploitów, bolów czy tam innych L#. Co komu przeszkadza w grze, że ktoś ma skina? NIC. A to, że ktoś w ułamku sekundy wykonuje całe combo/idealnie trafia skillshoty może już przeszkadzać.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Po 1. nie okradamy nikogo ponieważ Riot nic nie traci na tym że zdobywamy rp przez refy(po prostu nie zarabiają ale nic ich to nie kosztuje a ja i tak bym normalnie tych skinów nie kupił :D )

Po 2. Wy**** jak ci się nie podoba bo jedyne co robisz to śmiejesz się z cudzego nieszczęścia co jest naprawdę C***e.

Po 3. Po co kupować RP 10 razy drożej ?

Po 4. Widzę że boli cię to że sam nie kupiłeś refów i zazdrościłeś tym którzy mieli 20k rp za prawie darmo.

Po 5. Nie łudź się mnie np. nie odebrali na żadnym z 10 kont żadnych refów ani skinów ;)

@Edit

Hah zabawne odebrali mi z jednego konta wszystkie refferale i PZ ale nie cofneli prezentów....

Nie dostałem też żadnego powiadomienia na email,

Tak czy siak mam jeszcze 9 kont prezentowych więc jakoś sie odkuję.

Opublikowano

Kiedy wy zrozumiecie, że możecie i zrobić 500 reflinków [bez bota] to nic nie mają prawa wam zabrać?;]  Banują jedynie za botowane refy. Kupowanie jako tako jest w praktyce legalne ale takie refy robione uczciwie.

Mi osobiście zabrali pewnie ale tylko z konta zbanowanego już miesiąc temu za exploity xD

Opublikowano

Dzis oczyscili mi konto, mialem wszystkie postaci + 30k ip naddatku, nie mam wszystkich postaci (brakuje mi 3), skiny poznikały, EUNE. Kupiłem 200 refów. Z różnych ip były robione.

Opublikowano

Teraz dopiero zobaczyłem coś śmiesznego, mianowicie zabrano mi wszystkie runy (które były kupione za legit IP), niektóre skiny kupione przed robieniem reffów, ale! W zamian pozwolili mi zatrzymać dodatkowe 5 stron na runy, szkoda tylko że nie mam tam czego włożyć. smi1.png

417711489342956987022.png

Opublikowano

Witaj, ****!

Ze względu na podejrzane działania w związku z programem „Zaproś znajomego” zablokowaliśmy dostęp twojego konta do niego i usunęliśmy wszelką zdobytą w nim zawartość.

Zsumowaliśmy liczbę RP/PZ uzyskanych dzięki programowi ZZ i usunęliśmy zawartość wartą tej sumy, zaczynając od najnowszych zakupów i idąc do tyłu.

Mogło to spowodować utratę zawartości innej niż ta, którą zakupiono przy użyciu walut zdobytych w programie ZZ. Wiemy, że mogło dojść do stracenia ograniczonej zawartości lub tajemniczych prezentów, ale program ZZ zaprojektowano, aby nagradzać przywoływaczy za zapraszanie znajomych i granie z nimi. Nadużywanie tego systemu jest nie fair w stosunku do innych, którzy naprawdę chcą wciągnąć znajomych do gry.

Kupowanie zaproszeń, używanie skryptów i botów do awansowania kont i masowe tworzenie dodatkowych kont szkodzi nie tylko uczestnikom programu ZZ. Wystarczy jeden bot, aby popsuć grę pozostałym dziewięciu graczom.

To działanie podjęto zgodnie z naszymi „Warunkami użytkowania”, które można przeczytać tu: 

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

„Ziggs? Nieprzewidywalny i niebezpieczny, o tak. Ale to prawdziwy geniusz!”  

—  Heimerdinger

Zróbmy jakąś akcje żeby działali przeciwko bolowi, l# a nie k***a tylko myśla jak hajs zarobić, co wy na to? 

Opublikowano

Po 1. nie okradamy nikogo ponieważ Riot nic nie traci na tym że zdobywamy rp przez refy(po prostu nie zarabiają ale nic ich to nie kosztuje a ja i tak bym normalnie tych skinów nie kupił :D )

Po 2. Wy**** jak ci się nie podoba bo jedyne co robisz to śmiejesz się z cudzego nieszczęścia co jest naprawdę C***e.

Po 3. Po co kupować RP 10 razy drożej ?

Po 4. Widzę że boli cię to że sam nie kupiłeś refów i zazdrościłeś tym którzy mieli 20k rp za prawie darmo.

Po 5. Nie łudź się mnie np. nie odebrali na żadnym z 10 kont żadnych refów ani skinów ;)

@Edit

Hah zabawne odebrali mi z jednego konta wszystkie refferale i PZ ale nie cofneli prezentów....

Nie dostałem też żadnego powiadomienia na email,

Tak czy siak mam jeszcze 9 kont prezentowych więc jakoś sie odkuję.

Riot traci na tym, bo nie dajesz im pieniędzy które powinieneś im dać za skina. Po co kupować RP... jak nie stać Cie na nie to ich po prostu nie kupuj, nikt Ci przecież nie każe. Wielkie nieszczęście, że zabrali Wam coś co ukradliście.

Kiedy wy zrozumiecie, że możecie i zrobić 500 reflinków [bez bota] to nic nie mają prawa wam zabrać?;]  Banują jedynie za botowane refy. Kupowanie jako tako jest w praktyce legalne ale takie refy robione uczciwie.

Mi osobiście zabrali pewnie ale tylko z konta zbanowanego już miesiąc temu za exploity xD

Mają prawo. Nie wiem czemu większość ludzi myślą w ten sam, głupi sposób.

Opublikowano

Riot traci na tym, bo nie dajesz im pieniędzy które powinieneś im dać za skina. Po co kupować RP... jak nie stać Cie na nie to ich po prostu nie kupuj, nikt Ci przecież nie każe. Wielkie nieszczęście, że zabrali Wam coś co ukradliście.

Mają prawo. Nie wiem czemu większość ludzi myślą w ten sam, głupi sposób.

Po co kupować RP 10 razy drożej ? To nie chodzi o to czy mnie stać czy nie. To jest zwykła kalkulacja oszczędności. Powtarzam oni nic nie tracą ponieważ nie ponoszą kosztów.

TRACĄ JEDYNIE ZYSK.

Opublikowano

Po co kupować RP 10 razy drożej ? To nie chodzi o to czy mnie stać czy nie. To jest zwykła kalkulacja oszczędności. Powtarzam oni nic nie tracą ponieważ nie ponoszą kosztów.

TRACĄ JEDYNIE ZYSK.

No to fajna oszczędność jak jesteś w pizdę miliard dolaruw, matematyk po ch*ju xD

@top

Tylko legit RP!!!!!!!

Opublikowano

TRACĄ JEDYNIE ZYSK.

Kalkulacja oszczędności dla Ciebie, nie dla nich. Oni tracą pieniądze, bo jakbyś nie miał tych reffów to kupiłbyś te skiny normalnie. Oni nie dostają hajsu za to, że Ty wydasz RP tylko za to w jaki sposób je kupisz.

Po za tym najpierw zastanów się o czym chcesz napisać, bo w pierwszym wierszu napisałeś "Powtarzam oni NIC nie tracą" a w kolejnym "TRACĄ jedynie zysk" więc jak to jest?

Teraz oni zabrali Tobie (wam) to, co i tak nie było wasze bo nie kupiliście tego według ich zasad. Taką mają politykę i tak mogą robić.

#tylko_legit_rp

Opublikowano

Beka, forumek płacze za nielegalnie zarobione RP, jak dla mnie dobrze zrobili, czemu niby ja mam dawać za skina 2,3x wiecej niż, ci co kupują refy? Pff.

Nie sapać się, bo po to było do przewidzenia, że nie zostawią tej sprzedaży reffów w spokoju. :D

Opublikowano

Mają prawo zabrać to za nielegalne refy ale nie mają prawa zabrać więcej :) A zabrali duuuużo za dużo.

Opublikowano

Zabrali mi rzeczy kupione za reffy - ok.

Ale k***a zabrali też kilka rzeczy które kupiłem legalnie - zjebanie na ryj.

Opublikowano

Mają prawo zabrać to za nielegalne refy ale nie mają prawa zabrać więcej :) A zabrali duuuużo za dużo.

Mają prawo zabrać co chcą, bo to ich gra i ich regulamin, w którym jak dobrze pamiętam i tak jest o tym wzmianka. Gdyby ludzie nie refowali to nic nikomu by się nie stało, oni nie wzięli tego ot tak tylko "za karę".

Opublikowano

Ja straciłęm skórke do warwicka i ok.10,000 RP :/ W sumie to i tak mi nie szkoda bo w 1 jedną noc to nabiłem więc żadnej straty materialnej :D

Opublikowano

Aha, czyli co z tego że im płace tak? Czyli równie dobrze mogę teraz kupić pakiet rp za 200 zł a oni mogą mi go nie dać tak? Sorry, klient płaci klient wymaga. 

Zabrali mi rzeczy kupione za reffy - ok.

Ale k***a zabrali też kilka rzeczy które kupiłem legalnie - zjebanie na ryj.

Ale Ty masz ból dupy stary. Chyba masz za słabego kompa i nie mógł refboosta uciągnąć co? A teraz zacierasz rączki bo się okazało, że nic na tym nie straciłeś. Typowy pies ogrodnika. 

Opublikowano

Aha, czyli co z tego że im płace tak? Czyli równie dobrze mogę teraz kupić pakiet rp za 200 zł a oni mogą mi go nie dać tak? Sorry, klient płaci klient wymaga. 

Ale Ty masz ból dupy stary. Chyba masz za słabego kompa i nie mógł refboosta uciągnąć co? A teraz zacierasz rączki bo się okazało, że nic na tym nie straciłeś. Typowy pies ogrodnika. 

co ty pier**lisz bobie? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...