Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz kolego up racje wszystko bylo by git gdyby nie te 6/7    wpierw jak zobaczyłem preske to  miałem chcec do gry wbilem pewien lvl kupilem 6/7 dodalaem  do eq a tam silny woj i odrazu serwer  do wywalenia . 6/7 na klasy to tragedia niemam zamiaru brac pvp z kims kto ma najebane abs bo to niema sensu dodatkowo na wojny jak bedziesz wylazil to to samo eq wojenne ? hmmm niema sensu bo i tak nic nie zdzialasz solo  mozesz miec postac z ladnym kopem a tu majaj eq 6/7 i patogia.   pliki z 2k10 spoko ale prawie cały sestaw hackow dziala na serwie. Mogliscie dac silnik source a zestaw dodatkow do gry jak na 2k10  pozbylo by to kilku hackow i był by swięty spokój ale tak to jest z osobami co stawiaja serwer bez wiedzy jak go edytowac czy modernizowac.

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie nie wiem skąd ten durny pomysł na te 6/7 pakiety, mało który serwer to ma, bo to jest po prostu psucie całego sensu tej gry.

A i te jakieś lipne zbroje które podobno dropią z ripa ( diamentowe ), miał byś tylko jeden set hwangów, a nie jakieś diamentowe. wtf ?!

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Podsumowując: serwer z góry jest ustawiony, 80% osób Gra na WH. Vandalek dostał bana za wh , następnego dnia został odbanowany  , dalej gra na wh a jak pisze się do Stefana to zazwyczaj nie raczy nawet odpisać. 6/7 to totalna tragedia. tyle tam jest tego napchane że trzeba będzie robić 4 sety eq = połowa ekwipunku  uwalona w absach bo itemy wojenne się nie przydadzą( klasy w 6/7)

Był bug na ripku gdzie nie lootały wgl skrzynki z metków na mapkach w dt a " niektórzy gracze" ubijali go przed 75lv ( od 75 jest wejście na mapki) i posiadali po 5 broni na 75 już na samym początku. 

Serwer fajny, ale te czity na każdym kroku , ustawione osoby i 6/7 psują klimat tej gry. Pozdrawiam 

Opublikowano

Podsumowując: serwer z góry jest ustawiony, 80% osób Gra na WH. Vandalek dostał bana za wh , następnego dnia został odbanowany  , dalej gra na wh a jak pisze się do Stefana to zazwyczaj nie raczy nawet odpisać. 6/7 to totalna tragedia. tyle tam jest tego napchane że trzeba będzie robić 4 sety eq = połowa ekwipunku  uwalona w absach bo itemy wojenne się nie przydadzą( klasy w 6/7)

Był bug na ripku gdzie nie lootały wgl skrzynki z metków na mapkach w dt a " niektórzy gracze" ubijali go przed 75lv ( od 75 jest wejście na mapki) i posiadali po 5 broni na 75 już na samym początku. 

Serwer fajny, ale te czity na każdym kroku , ustawione osoby i 6/7 psują klimat tej gry. Pozdrawiam

Vandalek nigdy nei został odbanowany nie wiem pewnie poszedłeś na inny serwer i go tam zobaczyłeś a teraz sobie wpierasz.

Dowód

o7k4d1.jpg

Za takie kłamanie powinieneś dostać warna.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Vandalek nigdy nei został odbanowany nie wiem pewnie poszedłeś na inny serwer i go tam zobaczyłeś a teraz sobie wpierasz.

Dowód

o7k4d1.jpg

Za takie kłamanie powinieneś dostać warna.

Czy wypowiesz się na temat bonów 6/7 ?

Czy planujesz z nimi coś zrobić, czy zostaje tak jak jest ?

Druga sprawa, w prezentacji nie było ani słowa o jakiś dennych zbrojach " diamentowych " które rzekomo dropią z szkaty ripa....

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czy wypowiesz się na temat bonów 6/7 ?

Czy planujesz z nimi coś zrobić, czy zostaje tak jak jest ?

Druga sprawa, w prezentacji nie było ani słowa o jakiś dennych zbrojach " diamentowych " które rzekomo dropią z szkaty ripa....

Już nie raz pisałem że 6 i 7 nie podlegają dalszym rozmową.

A co do zbroi to nie ma co tłumaczyć dodaliśmy je żeby urozmaicić grę nic nie zmieniają poza wyglądem.

67844096046461082583.png

Opublikowano

A co do zbroi to nie ma co tłumaczyć dodaliśmy je żeby urozmaicić grę nic nie zmieniają poza wyglądem.

No właśnie, za miesiąc kostiumy, za dwa fryzury a za trzy pet i równie dobrze można zmienić nazwe serwera na " KolejnyTakiSamSerwerMT2 "

Idziecie w dobrą strone -.-

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Hmm, a ja mam problem z pobraniem clienta...
Idzie wolno, albo w ogole przerywa pobieranie..
Jakos na innych serwerach nie mam tego problemu, sciagaja sie w 3-5 min...

Dodacie jakies inne linki do downloagu niz na zjebanym mega lub tym drugim?

Opublikowano

Serwer nie przypomina w ogóle klimatu,serwerów 2010.. Pamiętam te czasy tylko był bojowy = syrek, Stalka = Szmaragd/Hwang, i to były max sety..,nie było 6/7b.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Myślałem że serw spoko a tutaj lipa, wbiłem 72 lvl i gra mi się znudziła...

To nie jest to czego chciałem więc bye bye  -.-

To wbij chociaz 75 i ubij ripa. A zapomnialem za ciezko sie expi.

Co do tych nowych zbrojek to troche mnie wkurzyl team. Nie tym ze je dodali , ale brakiem informacji na ten temat !

Mozna dostac ss tej zbroi , co daje i na jaki jest lvl ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Tym licznikiem to sami sobie szkodzą...

" W ciągu ostatnich 24h było prawie 3 tys ludzi " - hahah, na evencie jedno ch było busy a reszta norm..

Pamiętam jak grałem na serwie gdzie rzeczywiście było ponad 2k ludzi to 2-3 w dzień było busy,....

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ale jeżeli wam 75% graczy pisze, że 6-7 psują serwer i bardzo dużo osób z tego powodu nie gra, to na jaki c**j nie podlegają rozmową? Większośc graczy tego nie chce, powinniście brać pod uwagę opinie graczy. Na 2010 były 6-7? (Tymbardziej na klasy) Nie zamierzam grać póki to nie będzie zmienione, 6-7 wogóle nie pasują do serwera 2k10. Yoo

qolJA1e.png

Opublikowano

Tym licznikiem to sami sobie szkodzą...

" W ciągu ostatnich 24h było prawie 3 tys ludzi " - hahah, na evencie jedno ch było busy a reszta norm..

Pamiętam jak grałem na serwie gdzie rzeczywiście było ponad 2k ludzi to 2-3 w dzień było busy,....

Wlasciciel serwera moze sam ustalic w configu channela ilosc osob jaka przypada na kanal aby byl busy.

Zreszta ty chyba nie widzisz co piszesz.

Srij9JT.png

Opublikowano

Zanim zając się ciągle padającymi CH to robią jakieś nędzne promocje na SM.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No to niezły jesteś gościu widać, ze nic nie chcesz robić dla graczy skoro są skargi, zenada gralem chwile - SYF ;]

pryzmat.jpg
Opublikowano

Nie polecam, cała gildia DMGloader czy jakoś tak może grać na WH bez konsekwencji, admini normalnie z nimi na ts siedzą. Swoją drogą zapowiada się na koniec serwera, skoro jest dużo skarg na serwer i wystartował happy hour ^^. Chyba nie muszę tłumaczyć, czemu.

Opublikowano

Rozmowom*

Tak jak pisałem w zapowiedzi- taki serwer nie ma prawa bytu. Nie dość, że idiotyczne 6-7 bony to do tego arogancka administracja, która postawiła serwer dla siebie. A ta promocja na SM to dlatego, że graczy ubywa? Serwer śmierdzi na kilometr, nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, cała gildia DMGloader czy jakoś tak może grać na WH bez konsekwencji, admini normalnie z nimi na ts siedzą. Swoją drogą zapowiada się na koniec serwera, skoro jest dużo skarg na serwer i wystartował happy hour ^^. Chyba nie muszę tłumaczyć, czemu.

Ja akurat nie rozumiem, co ma happy hour do upadku serwera ?

To,że graczy ubywa to chyba nic dziwnego, a happy jest do zachęcenia a serwer nie upada tak z dnia na dzień.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że właściciele serwera na prawdę mają niedojeb**** mózgowe.

Jak można wprowadzać do serwera który ma odzwierciedlić mt2 z 2010 roku jakieś denne zbroje które pasują tutaj, jak wąsy u prawiczka.

Kontakt z graczami to u nich kuleje, ani nie było pytane czy gracze chcieli by te denne zbroje ( a naprawdę wielu graczy jest nastawiona negatywnie ) a przecież kontakt z graczami jest najlepszym sposobem na sukces.

Druga sprawa, bony 6/7 ?! wtf ?! Jak można na taki serwer wprowadzać bony 6/7, od biedy ale takiej konkretnej biedy by dało się przeboleć jak te bony były do expa, ale pakiety ?! ?! ?!

Przecież to jest idealny sposób na porażkę, pakiety psują cały sens tej gry, bo trzeba robić 4x eq + wojenne + eq do expa do tego poty, wspomagacze i za h*ja pana nie zmieści się tego w eq. Wiem coś o tym, bo grałem raz na serwie, gdzie były pakiety, zrobiłem 4x pakiet + wojenne + eq do expa i brakowało miejsca na poty !

Jeszcze raz i jeszcze raz, kontakt zerowy, nie pytają się graczy czy pasuje to czy tamto w ogóle nie biorą pod uwagę zdanie graczy. ( jeśli było coś mówione na ts to sorry, nie siedzę na tym dennym kanale, a pytania powinny być zadawane na ogólnie dostępnym źródle, czyli forum )

Ja to widzę tak, wbije ktoś topke i serwer zakończy swój żywot ( nagrody pewnie nie zostaną rozdane ), hajs się będzie zgadzał i za jakiś czas znów powstanie super mega serwer...

To wszystko sprawia, że jestem pewny, że serwer upadnie :) Bo jeśli by im zależało na serwerze to nie wprowadzali by tych dennych zbroi ani bonów 6/7 i szanowali by głos ludu, a nie mieli w d*pie.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ja akurat nie rozumiem, co ma happy hour do upadku serwera ?

To,że graczy ubywa to chyba nic dziwnego, a happy jest do zachęcenia a serwer nie upada tak z dnia na dzień.

No to już Ci tłumaczę.

Myślę, że administracja bierze pod uwage upadek serwera, dlatego zrobiła happy hour by jeszcze coś zarobić.

Happy hour raczej zachęca do kupowania SM, mniej do samego grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...