Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znaleziono punktu wejścia procedury w bibliotece kernel32.dll

Identyczny błąd miałem w szkole po zainstalowaniu FileZilli, która nie jest kompatybilna z XP.

@UPP : Sporooo. Jak grałem wczoraj to nawet spota w świątyni na ch3/ch4 nie mogłem znalezc.

Opublikowano

co robić ze skarpetkami ? 

Wymień na górze Sohan klikjąc na choinke.

Jak komuś nie działa strona proszę wyczyścić ciasteczka!

67844096046461082583.png

Opublikowano

5 bon tylko z is? Ma ktos dzialajacego bsa?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie polecam w 100% administracja wg niepomaga a na pytanie ile jest osób na serwerze do GM odpowiedział mi ,,Nie interesuj się''. Nie polecam !!

W rozmowy z tym użytkownikiem, w ani jednym zdaniu nikt nie napisał "Nie interesuj się". Użytkowniczka napisała do mnie podczas ataków żebym napisał jej ile osób jest online, odpisałem że teraz nie mam na to czasu bo zajmujemy się serwerem. Oczywiście chciała mnie pouczać że wystarczy wpisać /u ale chyba nie wie jak to działa, więc uświadomiłem ją że to zlicza osoby tylko na jednym game. Następnym razem prosze żeby nie pisać zbędnych komentarzy i kłamać użytkowników, a jeśli masz zamiar kogoś pouczać najpierw sama się dowiedz jak co działa. Nie pozdrawiam.

67844096046461082583.png

Opublikowano

W rozmowy z tym użytkownikiem, w ani jednym zdaniu nikt nie napisał "Nie interesuj się". Użytkowniczka napisała do mnie podczas ataków żebym napisał jej ile osób jest online, odpisałem że teraz nie mam na to czasu bo zajmujemy się serwerem. Oczywiście chciała mnie pouczać że wystarczy wpisać /u ale chyba nie wie jak to działa, więc uświadomiłem ją że to zlicza osoby tylko na jednym game. Następnym razem prosze żeby nie pisać zbędnych komentarzy i kłamać użytkowników, a jeśli masz zamiar kogoś pouczać najpierw sama się dowiedz jak co działa. Nie pozdrawiam.

Z tym ze od wczoraj ciagle ktos pyta, ile online, a do tej pory napisales pare postow - a na to jedno pytanie odpowiedzi nie ma. 

Wiec jesli mozesz, napisz nam po prostu ile np w tym momencie jest online na servie. Tez jestem tego ciekaw :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie otwierajcie magazynu bo buguje postać :v

@1361622928-U485574.png2k10.pl - jeżeli byłbyś łaskawy (bo odbugowywanie przez panel nie działa), przenieś gdzieś moją postać bo się nawet zalogować nie mogę :<

Nick: Kodex

A ja serdecznie zapraszam - dużo ludzi i dobra atmosfera. Ja gram, także chyba dobry serwer jest :P

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Macie czas żeby obronić swoją d*** na mpc forum, a czasu na napisanie ile graczy online czy pobanowanie botów to nie macie?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Macie czas żeby obronić swoją d*** na mpc forum, a czasu na napisanie ile graczy online czy pobanowanie botów to nie macie?

Bosh, wejdź do gry i ci ktoś napisze, a nie spinasz się o liczbę ludzi, choć zapewnie cię, że jest ponad 700.
Opublikowano

Bosh, wejdź do gry i ci ktoś napisze, a nie spinasz się o liczbę ludzi, choć zapewnie cię, że jest ponad 700.

A czy ja poprosiłem o ilość graczy grających?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Gram na serwerze i wszystko fajnie, ale dlaczego administracja ma głęboko 4 literach używanie hacków? Za chwile sam ściągne WH bo to sie w pale nie miesci co sie wyprawia. Ide przez mape yang, szukam spota i z 20 bijacych okolo 8-10 ma WH. Czemu zaden GM nie ruszy zadka i nie wpadnie tam na doslownie 5 minut na kazdy channel? 20 minut pracy i zbanowani i tak cyklicznie co pare h, bo to jest przegiecie, kazdy na WH cisnie i jeszcze potrafia Ci napisac cos takiego:

"i co z tego ze mam WH i tak pol serwa na tym cisnie a gm nic nie robi":

I najgorsze jest to, ze maja racje. Nagralem 2 typkow, jak wrzuce na youtube to przesle link, ale to sie w glowie nie miesci, naprawde... potem tacy na WH pozarabiaja 2kkk luzno i cale eq w 6-7 wybonowane i jaka tutaj ma byc gra sprawiedliwa?

Nie ma tutaj GM czy ma cheaty gdzies?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...