Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak narazie to gowno sie z serwera stalo narazie to widze ze wyjebka totalana liczba grczy spala o jakies 400-500osob

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem dwa dni temu w sprawie zwrotu eq i sm, niestety brak odpowiedzi.

Ja rozumiem, że są święta itd. ale nie znaleźć 30 minut by załatwić chociaż kilka oczekujących spraw to trzeba być na prawdę leniem...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

W końcu server godny uwagi, a nie jakieś gówno z petami, wierzchami i daremnymi systeamami, aż miło będzie wrócić do metina po długiej przerwie :) wielkie dzięki za server :D

sygn2.jpg

Opublikowano

Nie polecam nikomu kto szanuje swoj czas i pieniadze, osobiscie za wiele nie wydalem ale nawet te 50zl jest dobre. Wsadzilem do depo 3 dni temu Zatrutego i zapelnilem 3 strony zmiankami 6/7 po czym wchodze sobie dzis i pacze O_o PUSTO!!! Jesli chodz chwile grales/as na tym serwie to wiesz ile jest warta truta... . Tak dla wyjasnienia pisalem o tym z GM ,ale on nie ma czasu na sprawdzenie logow itp., bo jak on to powiedzial to nie Hamachi tu jest 3mln logow, se mysle a hu* mnie to boli z kogo winy poszlo eq w niepamiec . Obiecane bylo ze kazdy dostanie to co mu zniklo w trakcie BUGU na serwerze i 90% osob do dzis dzien czeka ,az zwrocone bd. itemki. 

Przemysl dobrze czy zagrasz na tym syfie, sorry serwer spoko tylko administracja wyklada za przeproszeniem lache na ludzi i postoi w m1 raz na 1.5tyg, oczywiscie nie licz na odp. . 

Jak itemki nie bd zwrocone to podesle na MPC ciekawe rozmowy z [HA]Stefan' em nie tylko moje.  

Pozdro

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Nie polecam nikomu kto szanuje swoj czas i pieniadze, osobiscie za wiele nie wydalem ale nawet te 50zl jest dobre. Wsadzilem do depo 3 dni temu Zatrutego i zapelnilem 3 strony zmiankami 6/7 po czym wchodze sobie dzis i pacze O_o PUSTO!!! Jesli chodz chwile grales/as na tym serwie to wiesz ile jest warta truta... . Tak dla wyjasnienia pisalem o tym z GM ,ale on nie ma czasu na sprawdzenie logow itp., bo jak on to powiedzial to nie Hamachi tu jest 3mln logow, se mysle a hu* mnie to boli z kogo winy poszlo eq w niepamiec . Obiecane bylo ze kazdy dostanie to co mu zniklo w trakcie BUGU na serwerze i 90% osob do dzis dzien czeka ,az zwrocone bd. itemki. 

Przemysl dobrze czy zagrasz na tym syfie, sorry serwer spoko tylko administracja wyklada za przeproszeniem lache na ludzi i postoi w m1 raz na 1.5tyg, oczywiscie nie licz na odp. . 

Jak itemki nie bd zwrocone to podesle na MPC ciekawe rozmowy z [HA]Stefan' em nie tylko moje.  

Pozdro

Tak nie miałem czasu ponieważ robiłem aktualizacje.

67844096046461082583.png

Opublikowano

to nie jest wyjaśnienie, a jeżeli nie potrafisz uszeregować sobie logi, to się nie bierz za stawianie serwerów

Opublikowano

No zalogowac się nie da :P ale ewnie admini dowiedza sie o tym pojutrze

A sciagneles latke ? Byla aktualizacja. 

Wszystko jest napisane na stronie 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Sluchajcie tego, za wypowiedz na mpc  dostalem  bana w grze teraz sami wiecie co to za serwer, powiesz prawde lapiesz bana.  

Nie podajcie nickow bo dostaniecie bana za w grze :),takiego kretynstwa to jeszcze nie widzialem.

Zero praw macie na tym zasranym serwerze, a mieli oddawac eq ha ha ha cytat ze strony 2k10.pl :

Co do tematu znikającego EQ jeśli ktoś zgłosi się do nas to wszystko rnodzyska skontaktować się z nami można poprzez TS3: DMGLoader.pl

SM za HappyHour zostaną zwrócone z 30% rabatem jak jak miało być w sprawie tego też można zgłaszać się na naszym TS3. 

Przepraszamy że tak to wyszło, ale co do znikającego EQ nie mogliśmy nic poradzić Hostingownia dni 18.12.2014r. nie wiadomo dlaczego i z jakich przyczyn odcięła naszą maszynę około godziny 23.00, przez co popsuła się tabela item w bazie, i nie zapisywała nowych przedmiotów. Do tego doszła jeszcze cofka przez to że serwer został nagle wyłączony. Kolejnym problemem był skrypt Odbuguj Postać na stronie głównej, niestety nie my robiliśmy stronę. Po drugie jest też to winna graczy którzy chęcią szybkiego zarobku chcieli kopiować przedmioty(właśnie tym sposobem).

Na ts czekalem od 3dni zeby ktos sie pojawil w sprawie sm i itemkow ktore przedtem mi zniknely, kazdy kogo pytalem to mowil ze mozna do usranej smierci czekac i sie nie doczekasz, oczywiscie ja jak sam nie sprawdze to sie nie wypowiadam.

Niestety ludzie mieli racje... .

Do kur*wy nedzy co to ma byc za paranoja... brak mi slow jednym slowem GM'a tego serwera mozna nazwac zlodziejem nic dodac nic ujac.

Jak mozna banowac kogos za to ze upomnial sie o swoje eq i powiedzial na forum prawde i to nie na forum serwera.

Mam nadzieje ,ze nie wydacie kasy na utrzymanie tego padalc*a, niech hu*j zacznie szanowac ludzi, bo dzieki nam i naszymi pieniedzmi stoi ten posra*ny serwer. Sorry za takie slowa ,ale sprobujcie postawic sie w mojej sytuacji. 

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Serwer on czy off ?

Pobrałem łatke i ją wkleiłem i dalej serwer off.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

jużżaden ch nie działa same kropki :), chyba trzeba zawijac kiece z serva

PAtrząć na strone 100 zalogowanych więc nie tak dużo ten licznik podkręcony :P

9744614511434431437261.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...