Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety sie dowiedzialem ze to serw proboszcza... szkoda slow kolejny raz kase zwinie i nara. Fajnie i milo bylo bo serwer godny uwagi, ale ProBoszcz nie przejdzie... . 

22344265592089132691.jpg
  • Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety sie dowiedzialem ze to serw proboszcza... szkoda slow kolejny raz kase zwinie i nara. Fajnie i milo bylo bo serwer godny uwagi, ale ProBoszcz nie przejdzie... .

Skad masz taka informacje?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka porażka. Wystarczy wejść na forum i zobaczyć ile jest zgłoszeń z Wh, a ile odpowiedzi na ten temat.

Nie polecam !

Opublikowano

Dobra dzisiaj definitywnie kończę z tym serwerem, bo jest żenada. Szkoda, że wsadziłem 30zł na takiego *********, kolejny raz się dałem nabrać.

Najlepszym dowodem na przekrety jest to, że top1 serwa o nicku "1AAAA" stracił całe eq, bo zadarł z jednym z ziomków teamu, tamten mu zagroził i po chwili nie miał eq i jeszcze mu pisał "przemysl z kim zadzierasz bo straisz postac, tutaj dowdów:"

42095098591230188235.jpg

Nie traćcie czasu, szkoda że tak wyszło

Opublikowano

Na serwie znikaja itempi po przelogowaniu sie np na inne ch... sam stracilem własnie stalke nwm jakim cudem a mialem ja zalozona do tego nie jest to tylko 1 taki przypadek reszta graczy tez sie skarzy a administracja nic nie robi.

Opublikowano

Bo to banda bezmyślnych de**** z proboszczem na czele. Tak to proboszcz, wskazuja nawet na to reklamy czarnej na fb w grupie avalonczykow, serduszka w postach serdecznie zapraszamy na "nasz" serwer a jak wiadomo ona jest z proboszczem. :) Złodzieje, złodzieje i jeszcze raz złodzieje.

Opublikowano

Serwer oglnie byl fajny na początku  ale teraz caly czas jakies przekrety. MentosFresh gral na wh i osobiscie go przylapałem :) jak napisałem ze straci hw nawet się nie przejął i dalej walił na wh. teraz juz wiem ocb ;p ziomek z team. cala sprawa odnosnie wh to porazka ten serwer spada na pysk. co do 6/7 oczywiscie ekipa DMG ma zawsze 99999999999 yang w eq :) przypadek ze jak to mowi kei są to kosiory ? normalny czlowiek się męczy zeby zrobic jakies eq szkoda mu na dodanie 6/7 a tamci napi****lają na wh i "kosiory" . 6/7 na klasy ? ;/ serio bez tego to był by mega serwer ale przewage mają ci co mają bony powbijane 10/5 i niewiadomo jak . co dziwne Avalonczycy . tu juz nawet się nie wypowiadam. przekrety z is -.- norma proboszczu. hmm giną itemy? tak mi zgineła parta . a tak pozatym dlugo nie postoi z dnia na dzien coraz mniej graczy . no taki los jak startujesz z hukiem a potem się potykasz przez wlasne błedy zachlannosc i chciwosc. juz expowiska pustoszeją. aa no i event ahaha jeden koles skosił tyle 75 xD pekam ze smiechu. Aa nie wspomne ze magia nie dziala na szamana ;p 45 na magie czyli w bransa helm i zbroja . leje 5 k  bez magi 5 k dopiero z tarczo bylo =/- 4k :) a ja mu z kd szamana po 1.5k ? haha no beka totalna co w eq mam 40% szamany w 6/7. bug i tyle. życzę temu serwerowy żeby padł albo żeby grała na nim tylko administracja . niepowodzenia zegnam eq poszlo w dt na 5 piętrze na ziemie :)

Opublikowano

Moja sprawa zostala wyjasniona, wypowiadajacy sie tu ha z tego co widac ma troche pojecia i rozumu.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Ok, pograłem chwilę i mogę wyrazić swoją opinię:

Co do questów (których nie ma) - nie mogę powiedzieć złego słowa, lecz ludzie to totalna gimbaza pomieszana z końcówką podstawówki. Kultura leży i kwiczy. Zgłoszenia nie działają (bo nikt nie zwraca na nie uwagi), połowa osób lata na WH.

Inni gracze to zauważyli i idą na inne serwery, bo ten - nie ma przyszłości.

Na czacie zauważyłem odpie*dalanie ze znikaniem przedmiotów - czegoś takiego nie powinno być.

Brak reakcji GMów w grze. Brak TSa, na którym można by było porozmawiać z zespołem.

Wydaje się że maszyna została postawiona i pozostawiona sama sobie - "Niech się dzieje wola nieba[...]".

Jak zwykle - zapowiadało się bardzo dobrze, a wyszło jedno wielkie gówno.

Nie pozdrawiam.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ok, pograłem chwilę i mogę wyrazić swoją opinię:

Co do questów (których nie ma) - nie mogę powiedzieć złego słowa, lecz ludzie to totalna gimbaza pomieszana z końcówką podstawówki. Kultura leży i kwiczy. Zgłoszenia nie działają (bo nikt nie zwraca na nie uwagi), połowa osób lata na WH.

Inni gracze to zauważyli i idą na inne serwery, bo ten - nie ma przyszłości.

Na czacie zauważyłem odpie*dalanie ze znikaniem przedmiotów - czegoś takiego nie powinno być.

Brak reakcji GMów w grze. Brak TSa, na którym można by było porozmawiać z zespołem.

Wydaje się że maszyna została postawiona i pozostawiona sama sobie - "Niech się dzieje wola nieba[...]".

Jak zwykle - zapowiadało się bardzo dobrze, a wyszło jedno wielkie g****o.

Nie pozdrawiam.

Co do znikających przedmiotów to nie była nasza wina. OVH odcięło nam maszyne i zepsuła się tabela item która nie zapisywała zmian... Co do twojej niby gry i braku reakcji z naszej strony to nie wiem na jakim serwerze byłeś ponieważ wszyscy którzy się zgłosili że im coś znikło lub cofnęło im poziom odzyskali wszystko. Kolejny aspekt twojej wypowiedzi jest jeszcze śmieszniejszy bo  po twojej niby grze na serwerze powinieneś wiedzieć że ts to dmgloader.pl ponieważ nawet dzisiaj pisałem to z 50x(na którym można by było porozmawiać z zespołem. -> gadałem z ponad 20 graczami którzy zgłosili się po zaginione EQ cb jakoś nie widziałem ale wypowiadasz się że nie ma TS ;) nie ma sprawy ty wiesz lepiej).

Codziennie jak tylko wrócę z pracy jestem od 16/16.30 do 19.30 następnie od 21-23. Ale ty grałeś chwilkę wiesz lepiej.

Jeba*c ten serw wbilem na wh dostalem bana a cala gildia DMG zapierdala na wh i zgloszenia poszly , mimmo wszystko nie dostali bana :). Zniknely mi itemki ale tylko te ktore byly topowe, ciekawe w jaki sposob jak nikt pasow nie mial. Ten serwer jest typowo pod papuge zarobic i sie zmyc. Szkoda tylko ,ze tak pozno przejzalem na oczy.

Nom z takim drogim item shopem na pewno serwer pod hajs... Co do przedmiotów tak jak napisałem wyżej można się zgłosić ale można odzyskać. Wszystkie osoby które złapie osobiście na WH banuje ponieważ nie mam szans przeczytania wszystkich PW ze zgłoszeniami.

Co do znikających przedmiotów to nie była nasza wina. OVH odcięło nam maszyne i zepsuła się tabela item która nie zapisywała zmian... Co do twojej niby gry i braku reakcji z naszej strony to nie wiem na jakim serwerze byłeś ponieważ wszyscy którzy się zgłosili że im coś znikło lub cofnęło im poziom odzyskali wszystko. Kolejny aspekt twojej wypowiedzi jest jeszcze śmieszniejszy bo  po twojej niby grze na serwerze powinieneś wiedzieć że ts to dmgloader.pl ponieważ nawet dzisiaj pisałem to z 50x(na którym można by było porozmawiać z zespołem. -> gadałem z ponad 20 graczami którzy zgłosili się po zaginione EQ cb jakoś nie widziałem ale wypowiadasz się że nie ma TS ;) nie ma sprawy ty wiesz lepiej).

Codziennie jak tylko wrócę z pracy jestem od 16/16.30 do 19.30 następnie od 21-23. Ale ty grałeś chwilkę wiesz lepiej.

Nom z takim drogim item shopem na pewno serwer pod hajs... Co do przedmiotów tak jak napisałem wyżej można się zgłosić ale można odzyskać. Wszystkie osoby które złapie osobiście na WH banuje ponieważ nie mam szans przeczytania wszystkich PW ze zgłoszeniami.

Serwer oglnie byl fajny na początku ale teraz caly czas jakies przekrety. MentosFresh gral na wh i osobiscie go przylapałem :) jak napisałem ze straci hw nawet się nie przejął i dalej walił na wh. teraz juz wiem ocb ;p ziomek z team. cala sprawa odnosnie wh to porazka ten serwer spada na pysk. co do 6/7 oczywiscie ekipa DMG ma zawsze 99999999999 yang w eq :) przypadek ze jak to mowi kei są to kosiory ? normalny czlowiek się męczy zeby zrobic jakies eq szkoda mu na dodanie 6/7 a tamci napi****lają na wh i "kosiory" . 6/7 na klasy ? ;/ serio bez tego to był by mega serwer ale przewage mają ci co mają bony powbijane 10/5 i niewiadomo jak . co dziwne Avalonczycy . tu juz nawet się nie wypowiadam. przekrety z is -.- norma proboszczu. hmm giną itemy? tak mi zgineła parta . a tak pozatym dlugo nie postoi z dnia na dzien coraz mniej graczy . no taki los jak startujesz z hukiem a potem się potykasz przez wlasne błedy zachlannosc i chciwosc. juz expowiska pustoszeją. aa no i event ahaha jeden koles skosił tyle 75 xD pekam ze smiechu. Aa nie wspomne ze magia nie dziala na szamana ;p 45 na magie czyli w bransa helm i zbroja . leje 5 k bez magi 5 k dopiero z tarczo bylo =/- 4k :) a ja mu z kd szamana po 1.5k ? haha no beka totalna co w eq mam 40% szamany w 6/7. bug i tyle. życzę temu serwerowy żeby padł albo żeby grała na nim tylko administracja . niepowodzenia zegnam eq poszlo w dt na 5 piętrze na ziemie :)

Co do ekipy DMG nic od nas nie dostają jedynie keiu ponieważ nagrywa filmy więc dostaje sm jak każdy kto wyśle do nas link z filmem. Co do MentosFresh osobiście banowałem go za WH, lecz potem został odbanowany przez 2 GA ponieważ ten opisał mu że został zbanowany niesłusznie i że nie mam na niego dowodów i tak było teraz cały czas próbuje go przyłapać ale już nie włacza wh. Co do dmg szamana zrobiłeś eq na magie a on cie pewnie dzwonem bił i dziwisz się czemu takie dmg ciekawe czy co kolwiek zrobiłeś na dzwony lub wachlarze.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Co do ekipy DMG nic od nas nie dostają jedynie keiu ponieważ nagrywa filmy więc dostaje sm jak każdy kto wyśle do nas link z filmem. Co do MentosFresh osobiście banowałem go za WH, lecz potem został odbanowany przez 2 GA ponieważ ten opisał mu że został zbanowany niesłusznie i że nie mam na niego dowodów i tak było teraz cały czas próbuje go przyłapać ale już nie włacza wh. Co do dmg szamana zrobiłeś eq na magie a on cie pewnie dzwonem bił i dziwisz się czemu takie dmg ciekawe czy co kolwiek zrobiłeś na dzwony lub wachlarze.

Hahahaha, nie no miałem się nie udzielać, ale nie wytrzymałem :D Ale doje... do pieca, że aż zgasło.

Chłopie ośmieszasz się tylko. Zbanowałeś nuuba za WH o którym każdy wie, ale drugi GA odbanował i tyle? Haha, nie no rozwalacie mnie :D Dowodów to masz pełno na forum, u graczy, ale Wam się nie chce szukać, bo gildia Keia jest z wami dogadana, ts nawet tak brzmi, komu ty chcesz wcisnąć kit, że im nie pomagacie? Idiotom? Wejdzie. Graczom ogarniętym? Niestety nie. Dlatego zamiast 1000 jest już 600-800, a za chwilę będzie 400. Bo lecicie w ***** i każdy kto widzi co się tu wyprawia zwija manatki. I tak zaprzeczysz bo się nie możesz przyznać, ale pewnie smyrajac się po pyrdku za monitorem smiejesz sie prosto w twarz wszystkim którzy ślą Ci hajs.

Tym razem już napewno po raz ostatni się wypowiadam, bo szkoda czasu na ten szajs.

Opublikowano

Dobra a jeśli ktoś nie posiada ts to nie ma szans odzyskać itemów ?

Ja jak narazie przestałem grać z ponad piętnastu osobową ekipą, bo nie ma to największego sensu, itemy znikają, ludzi oszukują na sm, sm nie dochodzą...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dobra a jeśli ktoś nie posiada ts to nie ma szans odzyskać itemów ?

Ja jak narazie przestałem grać z ponad piętnastu osobową ekipą, bo nie ma to największego sensu, itemy znikają, ludzi oszukują na sm, sm nie dochodzą...

Napisz PW na mpc.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Napisz PW na mpc.

A wyjaśnił byś nam sprawę dotyczącą sm ?

Czemu nie dochodzą i czemu bonus 30% nie dochodził?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

A wyjaśnił byś nam sprawę dotyczącą sm ?

Czemu nie dochodzą i czemu bonus 30% nie dochodził?

Bedziemy all zwracać ponieważ admin od strony źle przygotował skrypt.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Wystarczyłoby że byś zrobił jakiegoś gma od banowania któy lognołby się na godzine dziennie... Ziomek nick WHmaster cisnie na wh od poczatku bana nie ma a tyle kasy co nadropil to poezja... stoisz obok niego a on wyjebane dalej ciśnie zrób jakąś rekru na gma który miałby tylko warp i zgłaszał wam ludzi do zbanowania tak wiele?? Wystarczy zalogowac się na mape z yang i masz 10 banów w 20 minut

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Mówiłem wam już kiedyś ze to serwer ProBoszcza a nikt nie wierzył ;) daje mu jeszcze miech max potem padnie jak zwykła szmata ProBoszcz ciety tylko na kase i olewa całkowicie serwer ... PODZIEKUJE 

a tak po za tym gracze z top 5 juz nie graja na tym serwerze ;>

To że pisał w tym temacie to nie znaczy że to jego. Pozdrawiam

Nie wiesz to sie nie wypowiadaj znam głos pro boszcza i znam jego kolegów Kei go wsypał przy rozmowie na ts :) nikt miał sie nie dowiedzieć a proboszcz dalej kase ciagnie i bedzie to samo co z MPCforumem 2 ProBoszcz wezmie hajs z isa i zwinie ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mówiłem wam już kiedyś ze to serwer ProBoszcza a nikt nie wierzył ;) daje mu jeszcze miech max potem padnie jak zwykła szmata ProBoszcz ciety tylko na kase i olewa całkowicie serwer ... PODZIEKUJE 

a tak po za tym gracze z top 5 juz nie graja na tym serwerze ;>

Nie wiesz to sie nie wypowiadaj znam głos pro boszcza i znam jego kolegów Kei go wsypał przy rozmowie na ts :) nikt miał sie nie dowiedzieć a proboszcz dalej kase ciagnie i bedzie to samo co z MPCforumem 2 ProBoszcz wezmie hajs z isa i zwinie ;)

Stary urzekło mnie to:P hahaha. Pisałem już kiedyś ze wszystkie serwery są moje ;) nie wierzyłeś a jednak :D 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam serwer! Dawno takiego nie było, a właśnie na taki czekałem. Gram i jest bardzo wspaniała atmosfera. Administracja zawsze pomaga, gracze są wporządku. Serdecznie zapraszam wszystkich wielbicieli metina z 2010 roku!

Opublikowano

Nie rób z siebie debila ProBoszcz wydali cie ;) a każdy zna twoje serwery tak było z MPCforumem 2 ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...