Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM, cholera jasna, zajmijcie się banowaniem tych śmieci na WH, bo serwer padnie szybciej, niż powstał... Co drugi typ lata na wh, nie da się metka ubić, bo zaraz jakiś kretyn podjedzie i zjedzie cie na wh, spamowałem wczoraj non stop z 5 typkami na WH, ale kogo to interesuje...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Widzę że ładnie admin ma na graczy wywalone..gościu up piszę juz 10h+ o łatkę i jeszcze jej nie dostał haha . 

Zakończyłem tu grę po 30min ogromną niechęć poczułem że nie ma lv w grze i na stronie to jakiś żart ... 

f63m.jpg

Opublikowano

Proszę administracje o zrobienie coś z launcherem, Norton IS wykrywa po odpaleniu sonar.dropper. i wątpie by wynikało to z programu do pakowania ponieważ w prawie wszystkich klientach pokazuje ws.reputation.

Opublikowano

Wszystkim się zajmiemy, od dzisiaj zaczniemy banowanie, ponieważ wczoraj zajmowaliśmy się stabilnością gry.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Wszystkim się zajmiemy, od dzisiaj zaczniemy banowanie, ponieważ wczoraj zajmowaliśmy się stabilnością gry.

Czytajcie od czasu do czasu czat, tam multum ludzi spamuje cziterami :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nie polecam mało nowości bardzo dużo bugów nie dopracowane misje Cała topka leci na Wh a admini spią ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Sorry za spam ale jak naprawicie wszystko to czy ludzie z systemami XP nie zostana poszkodowani ???
Opublikowano

Jakiś ts mozna prosić serwerowy

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie polecam mało nowości bardzo dużo bugów nie dopracowane misje Cała topka leci na Wh a admini spią ;)

Przeczytaj uważnie prezke to zauważysz że to serwer inspirowany serwerami 2010 ..

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Mozna prosic o tabele bonusow 6/7?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Przecież działa

c***a działa, mam 80% na zwierzeta, antyk 28% i wale w v2 po 200.. zdejmuje kolce - dalej po 200... 

chcesz sie zalogować, sprawdzić?

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Co zrobić gdy na stronie mogę sie zalogować a jak loguje do gry pisze że niepoprawne dane?

Może spróbuj zmienić hasło na jakieś krótsze ? :-)

Opublikowano

c***a działa, mam 80% na zwierzeta, antyk 28% i wale w v2 po 200.. zdejmuje kolce - dalej po 200...

chcesz sie zalogować, sprawdzić?

Chłopcze, w v2 nie działają bony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...