Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to ściema . Nikt tam się niezna na edycji clienta więc wgrali starego gotowca i nazwali go powrotem do prawdziwej gry.

AHAHAHAHAHAH.... Nic więcej nie muszę tu pisać :D

67844096046461082583.png

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rób z siebie debila ProBoszcz wydali cie ;) a każdy zna twoje serwery tak było z MPCforumem 2 ;)

Jestem wzruszony ze interesujesz się moim życiem i moimi pieniędzmi ;) jak dobrze pójdzie to zostaniesz moją prywatną sekretarką ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Co do ekipy DMG nic od nas nie dostają jedynie keiu ponieważ nagrywa filmy więc dostaje sm jak każdy kto wyśle do nas link z filmem. Co do MentosFresh osobiście banowałem go za WH, lecz potem został odbanowany przez 2 GA ponieważ ten opisał mu że został zbanowany niesłusznie i że nie mam na niego dowodów i tak było teraz cały czas próbuje go przyłapać ale już nie włacza wh. Co do dmg szamana zrobiłeś eq na magie a on cie pewnie dzwonem bił i dziwisz się czemu takie dmg ciekawe czy co kolwiek zrobiłeś na dzwony lub wachlarze.

Moja sprawa zostala wyjasniona w bardzo szybko. Dzieki UP

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

czemu mi z launchera zrobil sie jakis plik tmp i jak wypakowywuje od nowa to caly czas to samo :P

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Serwera nie polecam 80% ludzi gra na WH do tego gildia DMGLoader może jechać na WH bez żadnych konsekwencji 

Opublikowano

Dlaczego mnie loga po wybraniu postaci i jak się już załaduje pasek to wywala do logowania z powrotem ? Jak tutaj się skille zdobywa?

Opublikowano

Grałem sobie grałem wyłączyłęm kompa wracam z piwka próbuje odpalić metka i że wykryto zagrożenie no nic znikla ikonka to wypakowałem 2 raz a przy probie wypakowywania wyskakuje mi coś takiego znowu http://screenshu.com/static/uploads/temporary/sl/ay/s1/r0rtud.jpgjakis wirus czy avast oszalał ? :P

Właśnie to samo mam, rano grałem wszystko ładnie a teraz malware i ..uj

Opublikowano

Grałem sobie grałem wyłączyłęm kompa wracam z piwka próbuje odpalić metka i że wykryto zagrożenie no nic znikla ikonka to wypakowałem 2 raz a przy probie wypakowywania wyskakuje mi coś takiego znowu http://screenshu.com/static/uploads/temporary/sl/ay/s1/r0rtud.jpgjakis wirus czy avast oszalał ? :P

Nic nie zmieniliśmy w kliencie przecież nic nowego nie ściągałeś.

67844096046461082583.png

Opublikowano

dzieki za pomoc 2k10.pl :D

Wszystkim działa a tobie tworzy jakieś pliki daj syserr cokolwiek, nie próbuj wgrywać KM może ci zacznie działać...

67844096046461082583.png

Opublikowano

Wszystkim działa a tobie tworzy jakieś pliki daj syserr cokolwiek, nie próbuj wgrywać KM może ci zacznie działać...

nie bez KM sie nie ruszam ;)

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Ja napisałem do nich w sprawie zniknięcia eq ( a raczej danego itemku ) i zwrotu sm z 30%, ciekawe czy to tylko olewka czy traktują to na poważnie :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja również będę zgłaszał się w sprawie zniknięcia eq i zwrotu sm, jeśli wszystko pójdzie bezproblemowo to wrócimy z ekipą :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Grałem chwile i jest w miarę ok ale na dłuższą mete nie przyciąga ;). Praktycznie wszyscy UP. Były trąbione miliard razy że w sprawie zwrotu eq nie spamujcie im na PW tylko zgłoście się na ts. 

bez gif

Opublikowano

jak was kicka przy wyborze postaci , sprobojcie na innych CH ;) mlotki ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ciekawe czy oddadza SM :) bo czekam od paru dni na zwrot sm i 0 odpowiedzi :) fajnie :} :} :} :}

Opublikowano

NA serwie cyrk na kółkach 2 dni temu pisali ze będzie aktualizacja poblokują wh a c***a na to położyli :P , Szkoda że taki serv sie marnuje bo ma potencjał mimo ze zrobienie go zbyt wiele czasu nie zajeło wystarczyły jeden gm któy 2h dziennie cos robi i byłoby 1k+ graczy dziennie ale im trudno od poniedziałku skarpety włączyć to coś jest nie halo nie polecam

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Szkoda kur*wa gadac, ub poszlo ale gdzie kur... moje eq czekam na ts juz 3dzien a nikt z was nie zaglada... . J*b*na parodia... Serwer zaj*ebisty pomijajac ,ze nie ma np mieszkow zeby kase schowac, fasolki powinny byc po 50szt., swietego nie mozna ulepszyc metalem tylko u sury co oznacza mozliwosc spalenia... . 

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...