Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to już Ci tłumaczę.

Myślę, że administracja bierze pod uwage upadek serwera, dlatego zrobiła happy hour by jeszcze coś zarobić.

Happy hour raczej zachęca do kupowania SM, mniej do samego grania.

Ledwo co serwer wystartował, jest dość dużo graczy i upadek ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takiej monotonni na zadnym serwerze nie widzialem :)

Serwer polega na :

Exp-Drop yang na mapce dropu (tak samo jak expienie) - siedzenie w m1 bonowanie itemkow (trzeba zrobic 5 setow eq 4 klasowe i 1 wojenne)

Serwer przypomina mi oldschoola tylko pod wzgledem tego ze nie ma lv przy nicku.

Nie polecam serwera :) (tymbardziej ze bs i wh to tutaj normalnosc 0 zabezpieczen)

Opublikowano

W zapowiedzi jak i prezentacji było wyraźnie napisane że serwer wzorowany na podstawie serwera avalonmt2 z 2010 roku na którym było 6 i 7... Więc nie rozumiem poco te bezsensowne posty.

67844096046461082583.png

Opublikowano

W zapowiedzi jak i prezentacji było wyraźnie napisane że serwer wzorowany na podstawie serwera avalonmt2 z 2010 roku na którym było 6 i 7... Więc nie rozumiem poco te bezsensowne posty.

A ja nie rozumiem po co mydlisz ludziom oczy ? napisz w prost, że serwer zaraz upadnie, bo masz w d*pie graczy którzy grają na 2k10.pl

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ile osób jest dostępnych na serwerze? :)

Według licznika prawie 1000, ale nie wierz w to:)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mnie ciekawi czemu im ciągle ch padają i czemu dalej nic nie robią z znikającą kasą i itemami.

Sam miałem ten problem, sprzedałem item za 700kk, po 15 minutach się wylogowałem i wbiłem za 1h, patrzę a tutaj kasy nie ma.

Ludzie z gildi również mieli podobne przypadki, ludzie na forum również o tym piszą, więc to nie są losowe przypadki lub wymysły graczy by wyłudzić " odszkodowanie " 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Serwer nie ma już przyszłości:

- 6/7 bon

- Diamentowe zbroje zjebały sprawę

- Administracja nie radzi sobie z cheaterami (zerowe zabezpieczenia)

- Administracja dodatkowo nie interesuje się opinią graczy

- Zajmujecie się głupimi promocjami na sm zamiast radzić sobie z padającymi CH

- ogólnie macie w d***e nas graczy, chcecie wyciągnąć jak najwięcej hajsu i zwinąć interes, bo skoro 90% graczy jest niezadowolona i zaraz ucieknie wam z serwera to musicie przynajmniej sobie zwrócić koszty utrzymania serwera.

Obudźcie się póki jest jeszcze cień szansy ;)

Chociaż w sumie już zjebaliście.

graphic.png

Opublikowano

A mnie osobiście podoba się ten 6/7 bonus, jest jakieś dodatkowe wyzwanie wymixować porządne 6/7 bony przy takich cenach.

Nawet mi te wh wszystkie nie przeszkadzają , bo na każdym serwerze są hacki, wiadomo powinni się tym zająć, ale ogólnie gra się przyjemnie.

Moim zdaniem jak wam nie pasuje ten 6/7 bon to idzcie na inny serwer jest ich masa bez owych bonusów.

Opublikowano

Czytając te wasze wszystkie brednie nasuwa mi się kilka głębokich myśli, otóż każdy hejtuje ten serwer płacze o duperele a czemu? Ponieważ za dużo już w d***e macie. Metin2 się skończył, macie racje ten serwer nie ma prawa bytu ale nie z powodów jakie napisaliście tylko przez ludzi takich jak wy oraz przez administratorów serwerów którzy z tej gry zrobili mieszanke różnych innych gier. Wystarczy przeczytać kilka postów z tej strony  i przypomnieć sobie jak było kiedyś i jak gimby się zmieniły albo jak to gra je zmieniła.

Mówicie że nie będzie co robić a czemu tak jest? bo gimby nie znajo jak to było kiedyś na plu. Chodziło tylko o napierdalanki, o to żeby pokazać jaką ma się postać a nie o to żeby łazić zbierać kwiatki i expić pety.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Bonus 6/7 nawet klasowy bym przeżył, bo na to idzie w huy i troche kasy na zmianki żeby powbijać 5 odp / 10 silny na klase + sporo eq do zrobienia, to by dalo czas i nie znudzial by sie gra po miesiacu. 

Jednak teraz z dnia na dzien widze, ze lepiej nie bedzie i serwer zostanie zamkniety pewnego pieknego dnia jak wplywy do IS nie beda juz takie duze, a serw ruszy pod inna nazwa, z "inna ekipa" w niedlugim czasie, tak zawsze bywalo z serwerami santriela i kilku innych. Dlaczego wyglaszam taka opinie? Prosze bardzo:

1) happy hour jest czas zrobic, ale zeby 1 GM ruszyl dupsko na mapki i pobanowal WH to juz nie?

2) w ogole nie patrzycie na wlasne forum, tylko mod tam probuje cos powiedziec, ale gowno moze. W dziale propozycje jest z 5 tematow gdzie kazdy sie zgadza (chociazby wprowadzenie brylek 500kk - 1kkk bo aktualnie jak chce sie sprzedac np miecz zalu za 3kkk to musi sie liczyc na farta ze sie trafi kogos uczciwego bo w tobole da sie max 999kk dac)

3) to samo, brak reakcji na skargi o WH, w dziale skargi jest kilka typow od paru dni i nadal lataja po m1 mimo ewidentnego WH, cala gildia DMGloader lata na WH, wczoraj nagralem 1 typka to mi sie wysmial w twarz ze i tak bana nie dostanie (nie  dziwne skoro to gildia z tego co pamietam Keia, ktory wam promuje serw na youtube a wy udostepniacie jego filmiki na fanpage)

4) wracajac do happy hour - caly dzien bylo info ze od 19-20, niektorzy kupili juz SM, a potem edytowaliscie i napisaliscie od 20-21 i probujecie wcisnac wszystkim ze sie myla? I co z tymi co kupili o 19? Z tego co wiem nawet Ci co kupili po 20  bonusu zadnego nie dostali

5) jak byl event to nie wiem na huy poszly te oponki (notabene pol dropu poszlo tylko i wylacznie do 1 gracza, dziwne ze oponke bije 30 osob a jeden gracz dostaje caly drop i ma z 10 broni 75). Bronie 75 mialo byc trudno zdobyc, komu sie chce to musi isc zrobic cale dt, podropic pare godzin skrzyneczki, potem jeszcze trafic w tym z 15-20 zinek, a potem te 20 razy obleciec ripa i liczyc ze w 1 z 20 trafi bron 75. Nie takie latwe i to dawaloby klimat 2k10 gdzie bron 75 byla czyms wyjatkowym, ale wy sami sobie ten klimat psujecie dodajac szkaty ripa do IS i takimi oponkami na evencie... no nie wspominajac o jakis kosmicznych zbrojach, nikomu niepotrzebnych, ktorych NIGDY nie bylo na zadnym 2k10 metku.

Pewnie moglbym sie przyczepic do kilku spraw jeszcze, ale pisze na szybko mocno poirytowany waszymi dzialaniami. Za dlugo gram w metka, bedzie pewnie z 5 lat juz na samych privach nie wspominajac PL, przezylem pewnie ze 100 serwerow i 90% z nich bylo robione jak te - na 2-3 miechy pod zarobek i zwijanie interesu. Nie gralem dlugo teraz bo wlasnie przez takich ludzi ode chciewa sie grac, bo czlowiek siedzi i marnuje wolny czas, zeby potem burak po drugiej stronie monitora odebral caly wysilek. Zagralem tu bo liczylem na cos innego, a wyszlo jak zawsze.

EDIT
PS: mam nagrane chyba z 10 osob na WH, nawet nie zglaszam bo i tak nic z tym nie robicie.

Opublikowano

PROSIMY O CIERPLIWOŚĆ NIE WIEMY CO SIĘ DZIEJE OVH ODŁĄCZYŁO NASZEGO DEDYKA JUŻ PRÓBUJEMY SIĘ WSZYSTKIEGO DOWIEDZIEĆ.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że mają po prostu graczy w D***E.

Kolega przy mnie zamawiał sm, pierw zamówił za 23,37 i dostał 240 sm ( z tym rzekomym bonusem 30% ) i drugi sms za 11,07 i nie dostał w ogóle sm.

Ja i kilkunastu kumpli wypierdoliliśmy całe eq w m2 i faket na drogę temu po pierdolonemu właścicielowi :)<3

A mnie osobiście podoba się ten 6/7 bonus, jest jakieś dodatkowe wyzwanie wymixować porządne 6/7 bony przy takich cenach.

Nawet mi te wh wszystkie nie przeszkadzają , bo na każdym serwerze są hacki, wiadomo powinni się tym zająć, ale ogólnie gra się przyjemnie.

Moim zdaniem jak wam nie pasuje ten 6/7 bon to idzcie na inny serwer jest ich masa bez owych bonusów.

To wypier dalaj gościu na jakiś SratatataMT2 z zje banymi wierzchowcami, petami i fryzur z dupy wyciągniętych i innymi tego typu gówna zaciągniętego z innych gier.

Wiesz co to jest 2k10 ? grałeś w ogóle wtedy na plu ? Jeśli nie to nie wypowiadaj sie !

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Znów wam odłączyło? Beka totalna... Zgarnięcie kasy z ISa bo masa ludzi władowała mase kasy, poznikały reklamy z 30% więcej SM przy zakupie i ze strony i z FP. Żenada..a mógł byćwspaniały serwer. #proboszcz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...